Frugtsirup

Frugtsirup er fantastisk at hælde over desserter og youghurt for at tilsætte lidt ekstra smag. Men det er også en uundværlig ingrediens når du skal mikse lækre drinks og cocktails. Se vores store udvalg her på siden og find din helt egen favorit.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Frugtsirup

- koncentreret sødme og aroma

Frugtsirup tilfører på eleganteste vis din is, te, lag- og flødeskumskager, frugtsalat, mousser, grød, brød, cocktails m.m. ekstra skøn intens aroma og sødme. Vores skønne frugt-sirupper har vi håndplukket fra den herlige Hybengården i Vendsyssel, fra Nicolas Vahé, Lie GourmetSamsø Landkøkken og fra Puk’s Delikatesser, der ligeledes producerer delikatesser af absolut bedste kvalitet!

Frugtsirup er sejtflydende og koncentrerede sukkeropløsninger med ekstrakt af bær, frugt eller krydderurter. Det er i handlen i mange forskellige varianter og kvaliteter - nogle en hel del bedre end andre. Hos NORU fører vi kun de bedste frugtsirupper af meget høj kvalitet. Holder du af den sommerlige og skønne smag af naturlig frugt og bær, bør du smage disse sirupper. Vi tør næsten garantere, at du ikke vil blive skuffet.

Anvendelse

Der er nærmest uanede anvendelsesmuligheder for frugtsirup - både i varme og kolde drikke og i dessertkøkkenet. Er der for eksempel noget så fristende som en lækker is-anretning med intens jordbærsirup, hakkede karamelliserede nødder og lidt friske bær? Eller et glas læskende iste med et pift af rabarber? Eller måske en lagkage med friske eller syltede mørke kirsebær eller syltet frugt og flødeskum vendt forsigtigt med virkelig lækker hyben- eller mangosirup? 

Er du ikke glad for den dér smørklat på din risen- eller havregrød, så prøv at erstatte den med et par skefulde lækker frugtsirup. Det smager ret fantastisk! Eller brug din yndlingssirup på amerikanske pandekager og franske crepes sammen med en håndfuld hakkede ristede nødder og lidt friske bær. Du kan selvfølgelig også pifte din hjemmelavede vanillieis op med lidt lækker sirup og hakkede brændte mandler eller andet, der knaser, og du kan erstatte noget af sukkeret i brød og kager med frugtsirup, som tilfører langt mere aroma end rørsukker og klassisk hvidt sukker. Også triflier kan piftes gevaldigt op, hvis de tilføres lidt ekstra lækker flydende aroma. Eller måske du har lyst til at forsøge dig med en lækker hjemmebagt kage, hvor du på toppen tilføjer et lag fed glasur af rabarbersirup og flormelis?

Vil du anvende de lækre frugtsirupper i skønne cocktails, har NORU tillige et fint udvalg af god spiritus og likør. Og vil du kombinere lækker sirup med eksempelvis god chokolade eller virkelig skøn lakrids i desserter eller kager, bør du også kaste et blik på NORUs udvalg af søde sager af høj kvalitet. Og husk, at en virkelig lækker flaske frugtsirup er intet mindre end perfekt som værtindegave!