Find masser af gode guides, gaveidéer og opskrifter her

Ugens opskrift - Ananas lemonade

En lækker sommerlig lemonade. Så kan du tage forskud på det gode sommervejr, med en drink som virkelig smager eksotisk og lækkert

Casper

Lækre spiselige julekugler på pind

Hvis du har lyst til, at lave brownie på en lidt anden måde, så læs med her. Jeg har nemlig lavet brownie julekugler på pind. De er hvert fald mit bud på, hvad der kan være sjovt at lave til juletiden.

Casper

Skøn Æblecrumble

Her deler jeg opskriften med dig, til en virkelig lækker æblecrumble kage. Kagen nydes lun og så smager den ellers bare fantastisk godt af jul og hygge. Du skal nok blive ligeså glad for den, som kontoret her blev.

Casper

U-hyggelige Halloween Muffins

Lækre svampede muffins, som er Halloween-pyntet. Disse cupcakes (som de jo også kaldes), er virkelig nemme at lave og utrolig lækre! Derudover er de virkelig sjove at have stående til Halloween-festen. Så hvis du går op i Halloween, ligeså meget som jeg gør. Så skal disse nok blive et hit.

Casper

Sådan holder du en corona-sikker studenterfest

I denne tid hvor COVID-19 i dén grad sætter dagsordenen for hvordan vi er sammen socialt, har jeg fundet vores allerbedste tips frem til dig, så du kan holde både en fantastisk studenterfest og en festlig studenterkørsel. Læs med og få gode input til en hyggelig dag, der både er festlig og sikker.

Gitte

Opskrift - Rabarber Mojito

Få den allerbedste opskrift på en skøn mojito lavet på rabarber sirup. Denne drink er essensen af dansk sommer, og den er virkelig lækker at nyde under en skøn sommerhimmel! Servér den for dine gæster, eller nyd den alene i en stille stund.

Helle

COVID-19 og levering af pakker fra NORU

Vil du gerne vide mere om hvad NORU gør for at passe på dig og alle os andre i denne tid, så kan du her læse om hvordan vi håndterer dine varer og pakker.

Gitte

Brug din kaffegrums til alverdens formål!

Der er absolut ingen grund til at smide din kaffegrums i skraldespanden - vi har her samlet en liste til dig med gode idéer til hvad du kan bruge din kaffegrums til

Gitte

Kaffevarianter

I tvivl om hvor mange forskellige slags kaffe drikke der egentlig findes? Helle har været på jagt og har sammensat denne lille guide til alskens gode kaffevarianter.

Helle