Håndsæbe

Rene hænder med lækker håndsæbe

Der står håndsæbe i de fleste hjem, hvor du både ser dem på badeværelset, i køkkenet på bryggerset, hvor der er en vask. De kommer i mange udgaver, men fælles for dem alle er, at de rengør dine hænder, så du kan holde den gode hygiejne ved lige.
Hvis du skal bruge en god håndsæbe, er du landet det rette sted. Vi guider dig i dine mange muligheder, når du vil holde skidt og snavs væk.

Viser 1-24 af 24 element(er)

Hold en god hygiejne

Hvis du vil beskytte dig mod bakterier og virus, skal du sørge for at vaske dine hænder. Det er ofte børnelærdom, og de fleste mennesker er vant til at vaske hænder mange gange dagligt.

Det er vigtigt, at du husker at vaske hænderne med sæbe, hvis de skal blive rene. Vand fjerner ikke optimalt skidt og andet fra hændernes overflade, og derfor skal du supplere med sæbe.
 En håndsæbe er lavet til hænderne, så den både rengør, men også plejer huden samtidigt. Det kan nemlig være hårdt for huden, hvis den bliver tørret ud af håndvask.

Vælg den håndsæbe, du foretrækker

Der kan være stor forskel på, hvilken håndsæbe folk foretrækker. Nogle gange er det blot en vanesag, hvor du altid ender med den samme udgave. Andre gange kan det være indholdsstoffer eller pris, der er afgørende for, hvilken sæbe du får med dig hjem.

Du kan gøre dig følgende overvejelser, før du klikker en ny sæbe hjem.

Flydende håndsæbe eller fast sæbebar?

Du kan både få en sæbebar, der er fast og ofte firkantet i form. Når du gør sæben våd, vil den begynde at skumme op. I dag er den faste sæbebar vendt tilbage i økologiske og miljørigtige udgaver, så den er populær som aldrig før.

Den flydende sæbe kommer ofte i en smart pumpeflaske, der gør det let at dosere. Hvor alle vil røre ved sæbebaren, er den flydende sæbe ofte et valg på steder, hvor mange mennesker skal kunne vaske hænderne. Den kræver heller ikke en sæbeskål, hvor sæbebaren har behov for at dryppe af.

Med duft eller ej?

Når du har vasket dine hænder, vil du som udgangspunkt gerne, at de dufter lækkert. Mange sæber kommer med duft, så du kan vælge den udgave, der passer dig bedst. Det kan gøre håndvasken til en mere indbydende og lækker oplevelse.

Det er dog også værd at overveje en håndsæbe uden duft, hvis du eller andre i husstanden har allergi. Tjek om produktet indeholder parfume, hvis du går udenom det.

Plejende og nærende ingredienser?

Fordi sæbe kan udtørre hænderne, kan du få udgaver, der er tilsat ekstra nærende ingredienser. Nogle sæber er tilsat en olie, der giver fugt tilbage til huden, så den ikke føles tør efterfølgende.

Du kan også altid afslutte håndvasken med en god håndcreme, der plejer huden, hvis du ofte vasker hænder.

Valget er dit

Der er ufatteligt mange håndsæber at vælge mellem i alle prisklasser. Det er dog helt op til dig, om du er ude efter den mest økonomiske udgave, eller du gerne vil nyde en mere luksuriøs sæbe, når du vasker hænder.