Nicolas Vahé

Forkæl dig selv og dit køkken med skønne delikatesser og køkkenudstyr fra Nicolas Vahé. Du får her fingre i god kvalitet, der samtidig er en fryd for øjet at se på. Også helt perfekt til værtindegaver og fødselsdag!

Viser 1-24 af 79 element(er)

Derfor skal du overveje produkter fra Nicolas Vahé

Hvis du indenfor de sidste år har sat fod i en specialforretning, en boligbutik eller i hjemmedelikatesseafdelingen, så har du uden tvivl set nogle af de flotte produkter fra Nicolas Vahé. Flere kollektioner af velsmagende krydderier og køkkentilbehør tilbydes til fordelagtige priser, og hvis du aldrig har købt noget fra det populære brand, kan du blive klogere på det hele her.

Historien bag Nicolas Vahé

Firmaets motto er simpelt; at gøre hverdagens madlavning nemmere – med simple opskrifter, sæsonbestemte ingredienser og masser af smag. Idéen bag hele mærket er, at gourmetmad skal kunne laves af hvem som helst, så længe de får adgang til de rette produkter.

Derfor er alt fra salt og krydderier til sennep og andet dyppelse lavet af de fineste råvarer, så du virkelig kan smage forskellen. Hvis du elsker mad eller madlavning, kan du forkæle dig selv med bedre ingredienser og tilbehør.

Udgangspunktet for alle produkter og designs er det franske køkken med en twist, der er helt særligt skandinavisk.

Gourmet i hverdagen

Hos Nicolas Vahé menes det ikke, at gourmetmad er begrænset til kokke på ekspertniveau. Du kan selv blive gourmetkok i hverdagen, hvis du får de rette midler og redskaber.

I de forskellige produkter finder du unikke ingredienser, du ikke selv ville have overvejet, men som kan gøre en stor forskel. Salt med særlige urter eller blomster kan gøre en simpel æggemad til noget helt spektakulært, og sommerens picnic bliver pludselig mange gange mere velsmagende.

Det er lige meget, om du elsker at bruge timevis i køkkenet, eller om du helst vil have madlavningen hurtigt overstået. Når du får velsmagende gourmetelementer, kan selv hurtig mad nå nye højder, og du kan udvide din kulinariske kunnen og horisont.

Invester i din mad ved at tillade dig selv luksus i hverdagen, og køb produkter fra Nicolas Vahé, når alting skal være lidt mere velsmagende.

Flot, nordisk stil

Et ekstra kernepunkt, der har gjort Nicolas Vahé så utrolig populært, er det flotte design. De høje, slanke beholdere med krydderier er kværn og glas i ét. Alt er i flotte farver, der passer ind i ethvert køkken, og du får en ensartet, skandinavisk stil, der læner sig op ad det rustikke og næsten franske.

Du får en kombination af alt det, der gør den kulinariske verden god, og kan endda nemt udstille det i dit hjem. Der er rig mulighed for at få forskellige størrelser eller begrænse dine valg til almindeligt salt og peber, men du kan også tage skridtet videre og udvikle dine kokkeevner med varer i gourmetklassen.

Alt bliver bedre af kvalitet, og hos Nicolas Vahé får du den højest mulige klasse, du kan få uden for det professionelle køkken – og ofte også i. Det er professionalisme og luksus bredt ud til den almindelige hverdag, så alle har muligheden for at gøre maden unik.

Med god smag og kvalitet bliver måltiderne mere spændende, og appetitten bliver vækket til live igen. Giv dig selv en gave, der varer ved; køb Nicolas Vahé.