Viskestykker

Ethvert hjem har brug for lækre viskestykker, der ikke alene skal have ordentlig sugekraft, men som samtidig også har den rette størrelse og ser lækkert ud i køkkenet.
Vi har udvalgt et lækkert sortiment af viskestykker, der kommer i mange størrelser, kvaliteter, mønstre og farver. De kan naturligvis også anvendes til andre formål end at tørre glas og service af i.

Viser 1-24 af 31 element(er)

Vælg det rette viskestykke

Et viskestykke er vel egentlig bare et viskestykke - og så alligevel ikke helt. For udover at farve og mønster kan være vigtig for dig, så kan du også få viskestykker i forskellige tekstiler. Hos NORU har vi et godt udvalg af økologiske, GOTS-certificerede viskestykker fra The Organic Company. Her er hensynet til miljøet helt i top, og i hele produktionen har man fokus på at undgå materialespild. Det betyder også, at viskestykkerne kan bruges til flere forskellige formål. For eksempel gør størrelsen på dem, at de nemt kan bruges som forklæde/forstykke ved hjælp af den smarte strop, der er syet på.

Vi har også lækre viskestykker fra PLINT, der matcher resten af deres skønne tekstilserie. De er alle lavet i 100% bomuld, og du kan her få et helt sæt med tehætte, tekande, tekopper og viskestykke der passer sammen i farver og stil.

Få dine viskestykker til at holde længere og suge ordentligt

Alle vores viskestykker kan vaskes ved 60°. Dermed kan du være sikker på, at de bliver helt rene, når de vaskes. Men hvis du gerne vil være sikker på, at de også bevarer deres gode sugeevne, er det vigtigt, at du er opmærksom på ikke at anvende skyllemiddel, når du vasker dem! Skyllemiddel lægger nemlig en hinde rundt om de enkelte fibre, og det gør, at tekstilet ikke kan suge optimalt. Derudover er skyllemiddel temmelig miljøbelastende - og faktisk unødvendig til blødgøring af tekstiler! Tilsæt i stedet lidt eddike til hver vask. Eddiken forhindrer nemlig vandets kalk i at sætte sig i tekstilet - det er nemlig netop dét, der ellers giver hårdhed til håndklæder og viskestykker. Og udover på noget mindre miljøbelastende vis at give dig bløde viskestykker og håndklæder, virker eddiken også afkalkende på din vaskemaskine, hvilket forlænger dens levetid generelt.

Så altså: Drop skyllemiddel og tilsæt i stedet lidt eddike til hver vask. Derved bevarer du tekstilernes blødhed, flotte farver og opretholder deres sugeevne.