Viskestykker

Ethvert hjem har brug for lækre viskestykker, der ikke alene skal have ordentlig sugekraft, men som samtidig også har den rette størrelse og ser lækkert ud i køkkenet.
Vi har udvalgt et lækkert sortiment af viskestykker, der kommer i mange størrelser, kvaliteter, mønstre og farver. De kan naturligvis også anvendes til andre formål end at tørre glas og service af i.

Viser 1-24 af 32 element(er)

Vælg det rette viskestykke

Et viskestykke er egentlig bare et viskestykke - og alligevel ikke helt. For udover at farven kan være vigtig for dig, så kan du også få viskestykker i forskellige tekstiler. Hos NORU har vi et godt udvalg af økologiske, GOTS-certificerede viskestykker fra The Organic Company. Her er hensynet til miljøet helt i top, og hele deres produktion har fokus på at undgå materiale spild. Det betyder også at viskestykkerne kan bruges til flere formål. Størrelsen på den gør, at de nemt kan bruges som forklæde ved hjælp af den smarte strop der er syet på.

Men vi har også flotte viskestykker fra PLINT, der matcher resten af deres tekstil serie. De er alle lavet i 100% bomuld og du kan her få et helt sæt med tehætte, tekande, tekopper og viskestykker der passer sammen i farven.

Få dine viskestykker til at holde længere

Alle vores viskestykker kan vaskes ved 60° så du er sikker på at de bliver helt rene når de vaskes. Men hvis du gerne vil være sikker på at de også bevarer deres gode sugeevne, er det vigtigt at du ikke bruger skyllemiddel når du vasker dem. Det lægger sig nemlig som en hinde rundt om fibrene og forhindrer at de kan suge optimalt.
I stedet for kan du tilsætte eddike når du vasker dem, også i vaskemaskinen. På den måde bevares de flotte farver og viskestykkerne opretholder deres sugeevne.