Viser 1-24 af 151 element(er)

De fleste mennesker har en eller anden form for beauty-rutine, om det er at barbere skægget og bruge en god hårvoks eller bruge lækre hårdkure og barbere benene. Og de rigtige produkter kan hurtigt gøre den store forskel.

Skønhedspleje kan både nære og pleje hud og krop, men det giver også et boost. Når du forkæler og plejer dig selv, tager du tid til at værne om krop såvel som sjæl. Du bør derfor vælge gode og nærende produkter, der passer til dine særlige behov.

Ansigtspleje til den udsatte ansigtshud

Dit ansigt er det første, som andre mennesker lægger mærke til. Det er også den del af kroppen, der er mest udsat for sol og derfor viser aldringstegn først. Med en god beauty-rutine med ansigtspleje, kan du rense, pleje og nære huden, så den holder sig bedst muligt.

Det er afgørende at have en god solcreme, og til ansigtet skal formularen helst være let og hurtigt trænge ind. Derudover er det en god ide, at du vasker og renser ansigtet morgen og aften, så du fjerner skidt og bakterier fra huden. Husk at pleje huden med en god ansigtscreme, der passer til din specifikke hudtype.

Hånd- og kropspleje

Det er ikke kun huden i ansigtet, der fortjener pleje med beauty-produkter. Både huden på hænder og resten af kroppen har godt af ekstra opmærksomhed og lækre plejeprodukter.

Særligt hænderne kan være meget udsatte for både vind og vejr, og de skal ofte plejes ekstra i de kolde måneder. En god håndcreme kan gøre underværker og sørge for, at huden ikke tørrer ud i kulden.

En bodylotion er også god for huden på både ben, arme og torso, så den får ekstra fugt. Når du vasker dig med sæbe i badet, vil sæben ofte tørre huden let ud. Derfor kan du pleje huden med lækker bodylotion som en del af din beauty-rutine.

Lækker beauty-rutine for håret

Hårpleje er en vigtig del af de flestes beauty-rutine. Og det kan gøre stor forskel, om du anvender de rigtige produkter eller ej. Du skal gerne have et par produkter til dit hår, så du både kan holde det rent og style det, som du gerne vil.

Både kort og langt hår skal vaskes med en shampoo, der passer til hårtypen. Og vil du pleje længderne, skal du huske en god balsam efter vasken og en hårkur med jævne mellemrum.

Bruger du varme på håret som eksempelvis hårtørrer eller glattejern, skal du huske en varmebeskyttende spray. Den sikrer, at dit hår ikke tager skade af varmen.

Skab din egen beauty-rutine

Der er ingen krav eller regler til, hvordan netop din plejerutine med skønhedsprodukter skal se ud. Den skal både passe til dine særlige behov, men også ind i din hverdag. Med gode produkter kommer du langt, for de kan sikre, at din hud og dit hår tager sig bedst muligt ud, men samtidigt er plejet og føles behageligt.

Skab din egen rutine, hvor du tager dig af dig selv og både plejer det ydre og det indre.