HAUPT LAKRITS

Her kan du få fingre i de meget populære svenske lakridser, der har en helt enestående smag. Det er især salt lakridserne der er voldsomt populære - og vi forstår godt hvorfor.

Gå på jagt i det svenske lakrids univers og find din helt egen favorit.

Viser 1-13 af 13 element(er)

Er du lakrids entusiast? Alt du skal vide om Haupt Lakrits

Lakrids er blevet nydt af mennesker i århundreder, og dens popularitet fortsætter med at vokse. Lakridssmagen er unik og let genkendelig, hvilket gør den til en favorit blandt mange slikelskere.

Lakridsens historie

Lakrids menes at have sin oprindelse i Mellemøsten, hvor den blev brugt som smagsgiver til forskellige fødevarer og drikkevarer. Til sidst fandt den vej til Europa, hvor den blev en populær ingrediens i mange slik og desserter. I de senere år er lakrids også blevet mere og mere populær i USA.

Lakrids fremstilles af roden af Glycyrrhiza glabra-planten. Roden indeholder en sødt smagende forbindelse kaldet glycyrrhizin, som er ansvarlig for den karakteristiske smag af lakrids.

Haupt Lakrits - nogle af de bedste på markedet

Haupt Lakrits fremstiller og sælger sød og salt lakrids, chokoladeovertræk og lakrids til madlavning og bagning. Det er vigtigt for Haupt Lakrits virksomheden, at deres produkter har en opmærksomhed omkring oprindelse, fremstillingsmetoder og ingredienser. 

Det hele startede med Christian Haupt og hans kone, Camilla, der længe havde været entusiaster af lakrids og chokolade. I 2012 havde Christian planer om at begynde at fremstille chokolade, men efter en ferie på Island i 2013 ændrede han mening og besluttede sig for at fokusere på lakrids i stedet.

"På Island blev jeg inspireret af, hvordan de blandede lakrids og chokolade," siger Christian. "Så snart jeg kom hjem fra min ferie, startede jeg Haupt Lakrits."

Svensk kvalitetslakrids

Haupt Lakrits blev stiftet i 2014 med målet om at producere kvalitetslakrids af højest klasse. Hos Haupt Lakrits' er alle produkter fremstillet af naturlige ingredienser. Virksomhedens produkter fås i en række forskellige smagsvarianter, bl.a. classic (salmiak), Chili, ekstra salt, jordbær, citron og appelsin.

Ud over sine detailprodukter leverer Haupt Lakrits også lakrids til en række restauranter og caféer rundt om i verden samt en bred vifte af forhandlere.

Hvis du er på udkig efter kvalitetslakrids med mange smagsvarianter, så er Haupt Lakrits den rette producent for dig.

Populære lakridser fra Haupt Lakrits

EAT YOUR GREENS!

Denne søde og salte godbid er den perfekte blanding af smagsoplevelser. Dulce de leche-chokoladen passer perfekt sammen med den saltede lakrids, og den karamelliserede rosmarin og fleur de sel de Guérande giver en unik dybde i smagen. Dette er et must for enhver sød og salt elsker!

ULTRA VIOLET

Tak til alt det gamle violinslik der for evigt vil blive husket i historiebøgerne. Haupt Lakrids håber, at du nyder deres nye og forbedrede Ultra Violet! Saltet lakrids med hvid chokolade, violet og ammoniak der er sikker på at pirre dine smagsløg.

ESCARGOTTER

Dette er Haupt Lakrids' fortolkning af den klassiske lakridssnegl. Den er lavet med smagen af rå calabrisk lakrids i tankerne. Spørgsmålet er, om du skal sluge den hel eller rulle den ud? Det er et stykke sød lakrids, der er beregnet til at være en lækker fornøjelse!

CHOKADE SVENSKJÄVLAR!

Lakrids og ammoniakcreme der er omgivet af lakrids, ammoniak, belgisk mælkechokolade og lakridspulver.
Haupt Lakrids har dyppet de svenske lakridser i belgisk mælkechokolade og derefter rullet dem i lakridspulver. Lidt pænere end den normale lakrids, men meget mere velsmagende.