Peter Larsen Kaffe

Peter Larsen Kaffe - kvalitet gennem mere end 100 år

Vil du have virkelig velsmagende kaffe af god kvalitet fra et firma, som ved, hvad de laver, og som har bevist sin kunnen gennem mere end 100 år? Så bør du kaste et kig på NORUs fantastiske produkter fra Peter Larsen Kaffe!

Siden 1902 har Peter Larsen Kaffe leveret kaffe af rigtig god kvalitet til danskerne - først til måske en anelse skeptiske viborgenserne i byens første specialforretning, og siden også til danske kaffedrikkere i resten af landet. Selvom han fik modstand, mente Peter Larsen det dog seriøst, og trods det faktum, at det ind imellem var noget op ad bakke at drive Viborgs første kafferisteri og specialforretning, lykkedes det ham med stædighed og hårdt arbejde i første omgang at opbygge en kundekreds blandt gårdmænd og købmænd i området. Siden gik det slag i slag, og i takt med at Peter Larsen udviklede sit forretningsgrundlag - blandt andet ved løbende at udvikle nye kaffeblandinger på baggrund af kundernes helt specielle smagspræferencer - voksede virksomheden, der i dag tæller en medarbejderstab på små 70 engagerede fuldtidsmedarbejdere og ikke mindre end et halvt hundrede dygtige timelønnede baristaer, som er fordelt over hele landet.

Værdier

I dag drives Peter Larsen Kaffe af familien Bertelsen, der ikke alene har som mål at levere virkelig god kaffekvalitet og service, men som også ser en opgave i at støtte lokalsamfundet - bl.a. igennem støtte og opbakning til lokale idrætsforeninger. Dertil kommer et stort engagement i og fokus på en lang række andre områder - eksempelvis på bæredygtighed og innovation. Peter Larsen Kaffe deltager i en række internationale projekter, der skal sikre både kaffens fremtid, indsatser i forhold til udfordringer i relation til klimaforandringer og kaffefarmernes sociale forhold og levevilkår, ligesom man sammen med andre står bag blandt andet en informationskampagne, der sætter fokus på lighed mellem kønnene i de kaffeproducerende lande. 

Peter Larsen Kaffes værdigrundlag baserer sig på de værdier, som Peter Larsen allerede helt tilbage i 1902 havde for sin nystartede virksomhed: Ansvarlighed, engagement, entreprenørskab, langsigtethed og professionalisme. Med det nøje beskrevne værdigrundlag sikrer man, at virksomheden løbende lever op til sit ansvar for virksomheden selv og i forhold til det omgivende samfund. Peter Larsen Kaffes værdier falder utrolig fint i tråd med, at virksomheden producerer og sælger store mængder kaffe, der ikke alene er Fairtrademærket, men også er Rainforest Alliance certificeret. 

Når du køber en kaffe fra Peter Larsen Kaffe, kan du være sikker på, at firmaet bag mener det alvorligt, når de lover, at de har fokus på økologi, miljø, engagement i lokalsamfundet, madspild, støtte til og uddannelse af kaffebønder etc. Engagementet strækker langt, og Peter Larsen Kaffes indsats omfatter blandt meget andet også initiativer som indsamlingskampagnen Knus Kræft, der har til formål at hjælpe kræftramte børn og unge i Danmark. Kort sagt: Hos Peter Larsen Kaffe tager man socialt ansvar alvorligt. 

Peter Larsen Kaffe hos NORU

Med sin kolossalt store erfaring ved man hos Peter Larsen Kaffe alt, hvad der er at vide om fremstilling af kvalitetskaffe. Og det kan i dén grad smages i produkterne!

Hos NORU finder du både

  • Kaffe med smag - her i blandt Peter Larsen Kaffes helt fantastiske columbianske kaffer Pistacie Kaffe og Kokos Chokolade Kaffe - to kaffer, der består af hele kaffebønner og som i dén grad udmærker sig ved delikat, fyldig og stor smag.
  • Økologiske Kaffekapsler - fem rigtig lækre espresso varianter, som alle er lavet i bionedbrydeligt plast fra sukkerroer.
  • Instant Kaffe - tre slags økologiske eller Fairtrade-mærket Instant kaffer sov giver dig en god kvalitets-kaffe. Du finder også sticks som du nemt kan have med dig rundt. 
  • Special Hele Kaffebønner - her finder du udvalgte kaffebønner, som alle er af rigtig høj kvalitet og med en dejlig aroma.
  • Koldbryg - to gode koldbryg varianter, som giver dig en formidabel iskaffe.
  • Energi drik - to friske varianter med dejlige frugtige smage.

Se og klik dig ind på både de to ovennævnte og NORUs øvrige helt særlige og virkelig delikate kaffer fra Peter Larsen Kaffe nedenfor.