Kaffe til erhverv

Her finder du vores store udvalg af kaffe målrettet både den store og lille virksomhed. Rigtig mange medarbejdere drikker kaffe på deres arbejdsplads, og efterspørger bedre kvalitet end den gængse kaffe automat kan levere. Hos NORU finder du derfor et stort udvalg af god kvalitets kaffe, der kan glæde dine medarbejdere. Vi har nøje udvalgt kaffebønner der kan bruges til forskellige bryggemetoder, så I kan brygge rigtig god kaffe med det udstyr I allerede har i virksomheden.

Viser 1-24 af 60 element(er)

Kaffe til filtermaskiner

Den helt klassiske måde at brygge kaffe på, er nok med en filter kaffemaskine. Altså den helt almindelige maskine med kaffetragt. Og rigtig mange af de kaffebønner vi forhandler, er perfekte til denne bryggemetode. For at gøre det nemt for dig at vælge de rette kaffebønner, kan du på denne side filtrere produkterne efter deres bryggemetode, ristegrad og meget mere! Så bliver det ikke nemmere at finde de helt rigtige kaffebønner til dig og dine kollegaer.

Kaffe til fuldautomatiske kaffemaskiner

Flere og flere virksomheder er begyndt at udskifte den gængse filter kaffemaskine med en fuldautomatisk espressomaskine. De mindre modeller har en bønnebeholder og de lidt større har hele 2 bønnebeholdere, hvilket gør det muligt for jer at køre med en slags kaffebønner til 'sort kaffe' og en anden til espresso kaffedrikkene.
Og selvfølgelig passer vores kaffebønner også i de fuldautomatiske kaffemaskiner. Er du i tvivl om hvilke bønner du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Glæd dine medarbejdere med ordentlig kaffe

Alle fortjener at få en ordentlig kop kaffe, når de er på arbejde. Det kan være et fristende sted at spare lidt penge, men når der gode kaffebønner i maskinen så viser du også dine medarbejdere at du sætter pris på dem. God kaffe er lige så vigtigt som et godt arbejsmiljø.

Udover et varieret sortiment i hele kaffebønner, har vi også instant kaffe i sticks, instant kaffe med smag og meget mere