Nordic Sand

Super lækkert service i glaseret stentøj, som henrykker med sit lækre nordiske udtryk, og som passer ind i fleste hjem.

Viser 1-24 af 41 element(er)

Super smukt service i lysende nordisk stil

Nordisk sand - nordic sand - har mange udtryk og mange nuancer! På de varme sommerdage forekommer det lyst, hvidt og næsten blændende, som det ligger på stranden ved det skønne blågrønne vand og indbyder til brune bare tæer, nylakerede tånegle og masser af dejlige timer i solen ved havet. Om efteråret og foråret er sandet stadig lyst, men dog en anelse mere gråligt i sit udseende, når det lokker folk til stranden til lange gå- eller rideture og gode snakke langs vandet. Om vinteren, når sandet ligger tungt og vådt af regn og tøsne på stranden, kan det være næsten helt mørkegråt i sit udtryk. 

Nordisk sand ser altså ud og virker, som om det skifter farve og udtryk - helt afhængig af det skiftende vejr! Også Nordic Sand - Broste Copenhagens klassiske og vanvittigt smukke stentøjsserie - der blandt andet omfatter flotte glaserede krus, kander, skåle m.m. i skønne sandfarver, som de nu forekommer i den nordiske natur - har lidt skiftende udtryk og forskellige farvenuancer i de enkelte dele. Delene i keramikserien har dog det til fælles, at de har et super flot og unikt udtryk og er håndværk i høj kvalitet! Og så passer serien i øvrigt perfekt ind i NORUs øvrige sortiment!

I Broste Copenhagens Nordic Sand serie er ikke to dele helt ens! Først og fremmest bliver hver enkelt del drejet i hånden, og efterfølgende bliver de også malet og glaseret i hånden. Glasurens endelige farve - og dermed også hver enkelt dels endelige udtryk - afhænger i høj grad af, hvor i ovnen delen af stellet har befundet sig under brændingen. Dette er virkelig en skøn detalje, som vi hos NORU er helt vilde med!

Nordic Sand hos Noru

Hos NORU har vi udvalgt super flotte og unikke glaserede krus, kander m.m. i de skønneste nordiske sandfarver fra Broste Copenhagens Nordic sand serie til dig! De emmer af nordisk håndværk og kvalitet, og hos NORU elsker vi, at serien både har et super æstetisk og meget moderne udtryk på samme tid! Denne serie  passer - som flere af Broste Copenhagens øvrige serier - som hånd i handske med den nordiske livsstil, hvor der tilbringes mange timer indendøre, og hvor man hygger gevaldigt igennem med god kaffe, te og kakao - drukket af kvalitetsservice i naturlige og rustikke farver og udtryk! 

Nordic Sand keramikserien bringer de gode minder om skønne dage ved havet frem, når man sidder i den gode lænestol i hjørnet med en hyggelig plaid og en dampende hed kop kakao på en råkold vinterdag - fuldstændig ligesom det praktiske og lidt råt udseende stentøjsservice lyser op på terrassen og i haven på en dejlig sommeraften. 

Hos NORU er vi fulde af lovord om denne skønne keramikserie! Den er praktisk, smuk, unik, lækker, funktionel, anvendelig - og på alle måder utrolig smuk i sine lækre sandfarvede nuancer!

Top 3

Med Nordic Sand er der i sandhed tale om en keramikserie med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen og stiller mange behov både i små og store familier. Du finder kopper og krus i mange størrelser og faconer, tekander, æggebægre, forskellige fade og skåle, hele stel, lækre sukkerskåle og meget andet lækkert til dit spisebord. Og så passer serien naturligt nok perfekt sammen med de to andre Nordic-serier fra Broste Copenhagen: Nordic Coal og Nordic Sea! Bland gerne dele fra alle de tre serier på kaffebordet - det er så flot sammen - og så er det hele let at rengøre, da det tåler opvaskemaskine.

Vores kunder har taget Broste Copenhagens Nordic Sand serie til sig, ligesom vi selv har hos NORU. Her er vores tre bestsellere: 

  1. Morgenmadsstel - 4 sæt
    Super lækkert morgenmads-stel i høj kvalitet til 4 personer.  Sættet består af lækre tallerkner, krus med hank samt skønne mellemstore skåle til grød eller havregryn.
  2. Tepotte/-kande med låg
    En stilren, funktionel og meget smuk tepotte med låg, som pynter gevaldigt på tebordet. Tepotten rummer 100 cl.
  3. Stort ovalt fad
    Smukt og indbydende stort serveringsfad til snacks, knas, kager, brød, chokolade etc. Super anvendeligt fad, der tillige er meget smukt.

Se og læs mere om de enkelte Nordic Sand dele nedenfor, og læs mere om Broste Copenhagen her.