Delikatesser

Er du til skønne søde eller salte sager, luksussnacks, god kaffesirup og alverdens herlige pestoer og krydderolier m.m., så er du kommet til rette sted! Det er her, du finder alt det uimodståelige, der kan opfattes som ekstra luksus til munden og maven. Det er også her, du finder skønne skønne ting til luksus-pakkelegen, til dine hjemmekomponerede gavekurve og til værtindegaver. Tag et kig nedenfor - du bliver (forhåbentlig) ikke skuffet!

Se alle vores søde sager her
Se alle vores specialiteter her
Se fede bageartikler fra skønne brands her
Se hele vores udvalg af honning og smørepålæg
Se hele vores udvalg af kaffesirup og frugtsirup

De nyeste delikatesser

Udforsk skønne nyheder indenfor søde sager, snacks, krydderier og meget mere

Populære brands

Udforsk skønne brands indenfor søde sager, snacks, krydderier og meget mere

Økologisk chokolade i den bedste kvalitet

Udforsk hele økoladen og elmelunds chokolade univers

Skønne lækkerier for enhver smag

Lækre søde sager. Skønne anderledes dimser og dutter at pynte dine kager, hjemmelavede konfekt, håndtrillede luksusromkugler og fyldte chokolader med. Dejlige snacks til Netflix-hyggen og de regnfulde og kolde vintereftermiddage. Herlige sirupper til kaffen og kakaoen. Og til pandekagerne. Og ikke mindst krydderier, olier, pestoer og alt muligt andet til at gøre dine middage og frokoster ekstra delikate. Kort sagt: Lækre delikatesser af enhver art - det er, hvad du finder her på siden.

Prikken over i'et

Hvordan definerer man "delikatesser"? Det er ikke helt let, men altså....delikatesser er vel alt det dér ekstra, som kan kan spises, men som ikke er strengt nødvendigt? Det særlige, udsøgte, raffinerede og måske endda luksusbetonede, som gør festmiddagen - og hverdagen - til noget helt særligt. Som gør dine kager og konfekt anderledes og får gæsterne til at spærre øjnene op. Alt det, som det næsten føles dekadent at sidde og nyde i sofahjørnet direkte fra posen. Altså alt det i dine køkkenskabe, som er noget helt særligt og ikke nødvendigvis lige kan opdrives i nærmeste discount-supermarked, hvor de fleste køber ind til hverdag. Det er dét, der opleves som "glasuren på kagen" eller "prikken over i'et".

Når du skal forsøde din hverdag eller weekend lidt ekstra, eller når du skal forkæle dine gæster med noget helt særligt eller bare skal sammensætte den lækreste gavekurv eller adventskalender til en, du holder af, er det lige her du skal kigge. Her finder du nemlig:

Det bedste slik, der kan opdrives

Super delikat slik og kager, som er særligt udvalgt, og som er af virkelig god kvalitet. Det er her, du bl.a. finder de fantastiske naturlige vingummier fra Wally & Whiz. Og det er her, du finder kvalitetschokolade og bolsjer til enhver anledning, der smager, som da du var barn. Helt fantastiske skumfiduser med lækkert chokoladeovertræk, og lakrids, som du aldrig har smagt det før. Og meget meget andet, som får mundvandet til at løbe.

Kort sagt, så er det her du finder alt dét slik og knas, som til hver en tid kan slå udvalget i dagligvarehandlen. Og har du det sådan, at du bekymres over alt det slik af virkelig dårlig kvalitet, som ungerne indtager løbende og især fredag aften? Så er det også her, du finder ordentligt slik af virkelig god kvalitet!

Snacks af højeste kvalitet

Vores snacks er noget helt særligt. Det er blandt disse, at du finder ikke alene de skønneste både danske og italienske småkager og helt sublime popcorn med forskellige delikate overtræk. Vi kan også tilbyde et stort udvalg af de lækreste nødder og mandler med vidt forskellige krydderier, med og uden overtræk etc. Det er den slags snacks, som man har mest lyst til at gemme til sig selv på et helt særligt sted i køkkenskabene, selvom man på den anden side også virkelig gerne vil forkæle sine kære med dem, fordi de er noget ganske særligt.

Luksus-specialiteter til maden

Vi kan også tilbyde alt det, som får din mad til at smage af mere: Lækre kryddersalte, skønne kolde saucer, dejlige dressinger og eddiker og olier, som er noget helt for sig. Og så er det lige her, du kan få de dér fantastiske tørpestoer, som kan holde sig længe, og som du selv kan røre til vidunderligt velsmagende pesto i lige netop den mængde, du har brug for. Det er simpelthen her, du finder alt det lækre, som kan bruges i og som tilbehør til maden. Og så er disse specialiteter også intet mindre end virkelig velegnede som værtindegaver.

Det helt særlige pynt til kager og konfekt

Hvis du kan lide at bage og lave skønne desserter eller konfekt til både familien, og til når vennerne kommer på besøg, så er det her du skal kigge for at finde helt særlig pynt og ekstra gode råvarer. Vi har ikke alene skønne pulvere til drys, men også ekstra god marcipan og chokolade. Og så finder du i vores udvalg også de fedeste og nærmest overdrevent lækre polynesiske vanilliestænger og herlige Happy Sprinkles i alverdens skønne farver og sammensætninger, som til hver en tid kan udkonkurrere supermarkedets lidt kedelige kagedrys og karamelkugler.

Det er simpelthen her, du skal lede, hvis du gerne vil finde lækre bageartikler og helt specielt drys, som man ikke ser ret tit.

De skønne ting at smøre på brødet

Hvad siger du til hjemmebagt franskbrød - eller luksusrugbrød - med ordentligt smør, måske en virkelig god ost og så en super velsmagende marmelade eller ekstra god honning? Eller måske bare en helt særlig peanutbutter eller pålægschokolade af virkelig god kvalitet?

Der er simpelthen ikke noget som virkelig godt smørepålæg til det nybagte brød, til den gode fødselsdagsbrunch, og i gavekurven til en du holder af! Hos NORU kan vi tilbyde et eksklusivt udvalg af sådanne fra blandt andet Puk's Delikatesser, Hybengaarden, Meyers og andre virkelig dygtige producenter af herlige lækkerier.

De skønneste sirupper til kaffen, desserten og spændende cocktails

Skønne sirupper - til at forsøde og gøre både iskaffen og den varme kaffe langt mere spændende i smagen  - er et hit! Vi langer mange af vores lækre sirupsvarianter over disken, og vi ved, at de også bruges i iskold og skoldhed te, lækker cacao samt i og over lækre desserter og i spændende cocktails!

Vi har et ret stort udvalg af super lækre frugt- og kaffesirupper - faktisk så stort, at det kan være svært at vælge imellem dem. Hvad siger du f.eks. til Karamelsirup eller rabarbersirup? Mango cocktail sirup? Eller hvad med sirup med saltlakrids? Dyk selv ned i vores sortiment af skønne sirupper, der blandt andet kan bruges i kaffen, teen, kakaoen, lækre cocktails og i kageglasur, kagecreme, over nybagte pandekager, over den hjemmelavede vaniljeis etc.

Fantastiske pakkekalendere

Sidst, men på ingen måde mindst, så skal her omtales vores udvalg af pakke- og adventskalendere! Her finder du simpelthen de skønneste, som overhovedet kan opdrives, fra de allerbedste producenter!

Nok er det fedt at modtage en pakkekalender, som en anden med stor omhu har forberedt og nøje har udvalgt hver eneste ting til, men ... lad os være ærlige....det kan bare indimellem være virkelig svært 24 dage i træk at begejstres over alle de der småting fra billig-butikkerne (som man i øvrigt selv allerede har frekventeret til juledagenes pakkelege). I stedet er det noget af et "treat" at få foræret en lækker pakkekalender, hvor man véd, at der er en lille smule ren luksus i hver eneste pakke - og så alligevel ikke præcis ved, hvad der venter! Synes du alligevel, at det fedeste er en pakkekalender, hvor hver enkelt lille overraskelse nøje udvælges af giveren, så overvej en, der samtidig pynter gevaldigt i julemåneden og kan bruges igen år efter år.

Se vores aktuelle udvalg af lækre pakke- og adventskalendere - du bliver med stor sandsynlighed forbavset over, hvor mange helt særlige vi kan tilbyde.

Her på siden har vi inddelt vores mange lækre delikatesser i kategorier, så det er lettere for dig at skabe dig overblik over dem og finde, lige hvad du søger. Skal du lave en luksus-pakkekalender til dine gode venner, eller skal du finde helt særligt lækre værtindegaver eller noget ekstra godt til den gode middag eller de lange regnfulde eftermiddage i sommerhuset, så kan det godt betale sig kigge ind i alle vores delikatesse-kategorier. Vi har nemlig mange bud på super lækre ting, som i særlig grad formår at forkæle både øjnene, ganen og maven.