Erhverv

Her kan du finde alle NORUs løsninger til virksomheder, hvad enten I er store eller helt små. Vi har selvfølgelig et stort og varieret sortiment indenfor kaffe og te, men også lækkerier til mødelokalet og fantastiske gaver finder du her.

Vi har nøje udvalgt produkter af høj kvalitet, som vi kan levere med gode mængderabatter - så når du handler stort ind kan du gøre dette til en god pris.

Viser 1-24 af 96 element(er)

Kaffe og te til kontoret

Hos NORU ved vi hvor vigtigt det er at kunne tilbyde god kaffe og te på arbejdspladsen. Derfor kan du her finde kaffe, der kan glæde sine medarbejdere - men også te der kan glæde selv den mest kritiske tedrikker. Udover kaffe og te i store poser, har vi også et rigtig godt udvalg af tebreve. Du kan både finde flotte trækister til opbevaring og store pakker til refill af kisterne. Vil du opbevare tebrevene på en anden måde? Det er intet problem. Tebrevene kan opbevares præcis som du har lyst til.

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med en lille overraskelse? Vi har lavet en pakke med enten te eller kaffe til det hjemmearbejdende folk. Den seneste tid har været hård for dem der har måtte indrette primitive arbejdspladser derhjemme og der kan en lille hilsen fra arbejdspladsen være med til løfte indsatsen. Vi garanterer at dine medarbejdere bliver både overraskede og glade!

Søde sager til mødelokalet

Der skal energi til hjernen, når der skal træffes vigtige beslutninger. Så det er vigtigt at have lidt lækkert at tilbyde i mødelokalet. Vi har både vingummier i flowpacks, fantastiske guld karameller, store portioner nøddeblandinger og alverdens andet godt. Overvej især flowpacks og slik der er pakket ind stykvis, da det kan være lidt af en bakteriebombe at have en kæmpe skål med blandet slik stående.