UASHMAMA

Vi ved det godt: Navnet kan være svært at udtale, men......hold da helt op hvor er produkterne fra UASHMAMA dog utroligt lækre! Vi taler blandt andet om virkelig flotte opbevarings- og dekorationsprodukter, der ikke alene er lavet af fantastiske naturmaterialer med helt særlige kvaliteter, men også er virkelig dekorative og ikke mindst praktiske. UASHMAMA er dog også skønne wellness-produkter i en helt særlig klasse. Se herunder de mange super populære produkter fra UASHMAMA, der i øvrigt også egner sig fantastisk som miljøbevidste gaver til folk, der sætter pris på stor kvalitet.

Viser 1-23 af 23 element(er)

UASHMAMA er noget helt specielt - så er det sagt! Her er tale om praktiske og bæredygtige livsstilsprodukter og boliginteriør i en klasse helt for sig. Sortimentet omfatter blandt andet skønne wellness-produkter og helt fantastiske indretnings- og opbevaringsprodukter i særlige naturmaterialer, som har kvaliteter, som man næsten tror er lyv. Det er det bare ikke!

Bag brandet UASHMAMA...

...finder man en italiensk familie i Toscana i Italien, der har bygget deres virksomhed op omkring design og fremstilling af helt fantastisk lækre livsstilsprodukter.

Næsten hele produktionen er bygget på råvarer fra bæredygtigt fremstillet træ og naturlig voks - der begge behandles, så de ikke indeholder kemisk "skidt", når de bliver til virksomhedens eget slidstærke og endda vaskbare papirmateriale "AGGO", som anvendes i og til mange af produkterne.

Alle led i design- og fremstillingsprocessen foregår udelukkende i Toscana, og i denne forbindelse er især respekt for naturen samt ønsket om at fremstille produkter i meget høj designkvalitet i højsædet. Det er simpelthen en "ting" for UASHMAMA, at deres produkter ikke alene er miljømæssigt bæredygtige, men også at produktionsmetoderne fremmer og understøtter lang levetid for produkterne.

Nyskabelse, funktionalitet og bæredygtighed

Principperne bag produkterne er, at nyskabelse, funktionalitet og bæredygtighed i produktionen skal gå op i en højere enhed.

Innovation

Næsten hele virksomhedens sortiment er skabt på grundlag af det ovenfor omtalte AGGO papirmateriale af naturlige fibre. Materialet er en nyskabelse og behandles efter fremstilling yderligere med indfarvning og ekstra papir, således at det ikke alene styles, så det passer til produkterne, men også styrkes til lang levetid ved almindelig brug.

Funktionalitet

Målet er, at virksomhedens produkter på virkningsfuld måde skal kunne medvirke til at forbedre kundernes hverdag og almindelige dagligdags rutiner. Kort sagt: De skal opfylde et praktisk formål bedre end tilsvarende produkter på markedet. Og det gør de!

Bæredygtighed

Det er super vigtigt for UASHMAMA, at produktionen omhyggeligt overvåges og styres, så den ikke får negative miljømæssige konsekvenser. Dette gør man på mange forskellige måder, blandt andet som beskrevet ovenfor og ved at...

  • ...certificere processerne
  • ...implementere vandbesparelses-metoder
  • ...sikre at der ikke anvendes krom i produktionen
  • ...bruge økologisk genanvendt bomuld - blandt andet fra udtjente t-shirts
  • ...holde alle led af produktionen helt tæt på i Toscana
  • ...bruge lokale håndværkere fra lokalområdet
  • ...reducere spild og genbruge alle restmaterialer fra produktionen, hvor det er muligt
  • ...anvende læder af topkvalitet, som alene indfarves med naturfarver fra kastanjetræer

Produkterne

De lækre produkter fra UASHMAMA er skabt til især indretning, hygge og organisering og opbevaring i miljøbevidste forbrugeres boliger. Et par eksempler på de lækre UASHMAMA produkter, som du kan få hos NORU:

Store poser/tasker til sortering, opbevaring og transport

Blandt andet findes der i kollektionen skønne store poser/tasker i forskellige dejlige naturfarver til vasketøj, således at man kan adskille og opbevare eksempelvis farvet tøj fra hvidt, og tøj der skal koges, fra det der skal finvaskes. Poserne kan sættes sammen ved hjælp af tryklåse, så de rummer endnu mere, og man kan ikke alene skrive på dem med kridt - de er også vaskbare, selvom de er fremstillet af papirmateriale!

Disse geniale poser kan sættes sammen, så de også med fordel kan anvendes til hurtig indsamling, sortering og opbevaring af børnenes mange legedimser og til opbevaring af aviser og reklamer, tomme flasker og plastik, der skal på genbrugspladsen osv. Det er langt lettere på denne måde - både når der er tale om sortering, opbevaring og transport.

Mindre poser til sortering og opbevaring

I kollektionen finder du også små og lidt større poser, som alle er lavet af samme bæredygtige papirmateriale, der i øvrigt også er godkendt til opbevaring af fødevarer.

Den øverste kant på poserne kan foldes ned, så poserne får præcis den størrelse, du lige har brug for.

De er geniale blandt andet på køkkenbordet, i badeværelset, på børneværelset, i stuen - ja overalt, hvor du har brug for opbevaring af blandt andet løg, kiks, vaskeklude, karklude, bomuldsrondeller, fyrfadslys, bestik, tuber, børster og kamme, nøgler, tørklæder, sokker og hvilke som helst andre små eller mindre ting, som du har brug for opbevaring af.

Poserne kan også anvendes i borddækningen til blandt andet brødskiver, grissiner, nødder, tørret frugt og popcorn eller chips, småkager, slik etc. Prøv også at bruge poserne som urtepotteskjulere til f.eks. krydderurter - men vil du beskytte dem bedst muligt, så sørg for, at krydderurter eller andre planter er i en lukket potte indeni posen.

Disse poser er også nærmest perfekte til organisering af klædeskabe og kommode- eller skrivebordsskuffer.

Hudplejeprodukter

Fra UASHMAMA's helt særlige skønheds- og hudplejekollektion kan vi hos NORU også tilbyde blandt andet dejlig bodylotion i flere størrelser, fantastisk håndsæbe og ikke mindst en virkelig skøn ansigtsserum. Store dele af kollektionen er baseret på ekstra jomfru-olivenolie, der er mindst lige så god på ydersiden af kroppen, som indvendigt.

Særligt om vask af produkter i AGGO papirmateriale

Alle de produkter fra UASHMAMA, der er fremstillet i virksomhedens AGGO papirmateriale, kan vaskes. For at gøre papirmaterialet ikke alene holdbart, men også vaskbart, er fibrene blevet strukket igen, igen og igen. Dette gør materialet kolossalt slidstærkt, og medfører, at det kan vaskes i hånden såvel som på skåneprogram i vaskemaskine. Jo mere poserne vaskes, jo mere krøllet bliver materialet. Det giver et lidt råt look, som er meget oppe i tiden, og som de fleste finder flot og attraktivt.

Når du skal håndvaske dine poser, gør du således:

1. Væd produktet godt i lunkent vand

2. Tilfør flydende vaskemiddel direkte på produktet, og arbejd det ind med fingrene

3. Skyl produktet med lunkent vand, indtil al sæbe er ude og pres overskydende vand ud

4. Lad produktet liggetørre ved stuetemperatur på et håndklæde

---

Læs meget mere om både ovenstående dejlige og praktiske kvalitetsprodukter fra pose- og hudplejekollektionerne samt vores mange andre virkelig lækre produkter fra UASHMAMA ved at klikke dig ind på de enkelte her på siden!