Skåle

Smukke skåle i flere størrelser. Skålene kan blandt andet anvendes til servering af mad eller som frugt eller slikskål. 

Du finder hele vores udvalg af skåle herunder.

Viser 1-24 af 144 element(er)

En skål er et praktisk redskab, der hjælper dig med at opbevare ting, men det behøver ikke betyde, det skal være en kedelig udgave. Du kan få et væld af forskellige designs, hvor nogle er mere oplagte at servere maden i, mens andre passer perfekt til at have ringe og halskæder i på badeværelseshylden.

Vi inspirerer dig til nye måder, du kan gentænke den klassiske skål, for der er både mange anvendelsesmuligheder og smukke udgaver at vælge mellem.

Server din mad på smukkeste vis

Et flot bord kræver også flotte serveringsskåle. I stedet for at stille gryder, potter og pander ind på bordet, kan du bruge smukke skåle til serveringen.

Du kan både bruge dine skåle til kolde salater, dressinger og toppings, men der er også rig mulighed for at servere varm mad på smukkeste vis, hvis du anretter dem. Både kartofler, ris og pasta ser mere lækkert ud, når du serverer det i en flot skål. Du kan dog også bruge dine skåle til gryderetter, grød og mange andre retter, der skal ind på bordet.

Små skåle kan også bruges, hvis du vil portionsanrette maden, inden du serverer den. Det kan hæve madoplevelsen til nye højder, for man spiser også med øjnene.

Sådan kan du bruge dine skåle

Dine skåle er ikke kun til at servere mad i. Du kan bruge dine skåle til mange forskellige ting, hvor du har brug for at opbevare noget i en åben og praktisk beholder. Her får du en række muligheder, hvor du kan bruge en flot skål:

Slikskål

Hvem elsker ikke at have en lækker slikskål klar til de hyggelige weekendaftener foran fjernsynet? En slikskål behøver dog på ingen måde være en kedelig udgave i plastik. En flot skål kan stå fremme med godterne, så de er indbydende og lige til at hapse.

Frugtskål

Hvis det står fremme, er det meget lettere at gribe æblet eller bananen i farten. Hvis en slikskål er for farligt for vægten, kan du bruge en smuk frugtskål til at gøre de sunde valg mere fristende.

Opbevaringsskål

Både på kontoret, badeværelset og i entreen, kan det være praktisk at have en opbevaringsskål til alle de småting, der hurtigt samler sig på borde og overflader. Du kan have papirklips, smykker, nøgler og mange andre ting samlet ét sted, hvis du stiller en skål klar.

Vælg den rette skål til dit behov

Når du skal vælge en skål, skal du overveje materialet. Hvis du vil servere maden flot anrettet, skal du vælge nogle store udgaver, der er egnet til formålet. De skal være lette at vaske rene bagefter, så de er hygiejniske at bruge til alt fra godter og lækkerier til lækre salater og retter.

Skal du derimod bruge din skål til at opbevare småting på kontoret, badeværelset eller soveværelset, kan du gå med et unikt design. Måske er der en bestemt skål, der vil matche resten af indretningen, eller måske kan du få en ny farve eller tekstur i spil, der bidrager til en hyggelig stemning.

Lad dig endelig inspirere til at bruge smukke skåle på nye og spændende måder i dit hjem.