Champagneglas & Champagneskåle

Mangler du gode og smukke champagneglas? Så er du kommet til rette sted. Her finder du nemlig de flotteste af slagsen - og vi kan endda både tilbyde champagneskåle og champagnefløjter i rigtig god kvalitet og til rimelige priser.
Her er både de helt klassiske glas, men også champagneskåle i flotte farver og i krystalglas. Vi er helt sikre på at du finder dit næste champagneglas her

Viser 1-12 af 12 element(er)

Der er ikke noget så festligt, som når propperne springer, og den gode champagne flyder. Vil du servere den skønne champagne i flotte glas, har du mange muligheder. Du kan nemlig vælge smukke glas, der understreger netop den stemning og fest, du ønsker.

Høje champagneglas

De lange og slanke champagneglas er perfekte til nytårsfesten, bryllupsreceptionen og gallaaftener. Du kan også uden problem anvende de høje glas, hvis du vil servere en forfriskende velkomstdrinks. Når boblerne bruser, ser de elegante ud, og de er lette at både gå og stå med, hvis gæsterne vil mingle med hinanden.

Hvis du er i tvivl om, hvilke glas du skal vælge til champagne, så er de høje glas det sikre valg. De går aldrig af mode, og de er perfekte at finde frem til enhver lejlighed, der bør fejres med et lækkert glas.

Champagneskåle

Vil du servere champagne på den helt traditionelle måde, skal du overveje de flotte champagneskåle. I stedet for et langt og slankt glas, har du en flad skål på stilk, der lader boblerne perle i overfladen.

De smukke champagneskåle er et anderledes valg, der giver associationer til de store Gatsby-fester med perlebesatte kjoler og charlestondans. Du kan gøre champagnen til en særlig begivenhed, når du hælder dem op i de flotte glas til festlige lejligheder.

Tip: Har du overvejet at lave et tårn med champagneglas, er det lettere at stable champagneskålene. Du skal dog sikre dig, at tårnet står et sikkert sted, så ingen kommer til at vælte det.

Anderledes champagneglas

Du behøver dog ikke være begrænset til de traditionelle champagneglas, hvis du ønsker et alternativ til de høje, klare glas. Der er mange smukke muligheder, du kan få fingrene i, hvis du drømmer om flotte farver eller elegante designs.

Farvede glas

Hvis du vil gå en lidt anderledes vej med dine champagneglas, kan du vælge smukt farvede glas. Det er moderne med et personligt og mere farverigt udtryk i både mode, indretning og service, så de farvede glas vil være et flot og modigt valg.

Du kan koordinere farven på dine glas med resten af servicet og eventuelt pynt, så du skaber en smuk sammenhæng i det visuelle til din fest.

Krystalglas og glas med tekstur

Du kan også gå med smukke krystalglas eller glas med en unik tekstur, der bryder lyset på smukkeste vis. Det vil give ekstra spil i de dyre dråber, når du vil nyde den i et elegant glas.

Krystalglas passer godt, når du vil gøre ekstra ud af borddækningen. De er også smukke, hvis de står klar på en bakke, så gæsterne nemt kan tage et glas bobler i hånden.

Skænk dig et smukt glas champagne

Du kan skænke et godt glas, når den unge student får huen på, når du vil fejre den runde fødselsdag med manér, eller når du vil skåle for brudeparret. Der er hurtigt et utal af lejligheder, hvor du kan finde dine smukke glas frem og nyde en frisk og perlende champagne.

Dine champagneglas kan let blive en fast del af de særlige begivenheder.