Stearinlys

Stearinlys hører i dén grad til i de fleste hjem! De luner og ikke mindst skaber de masser af hygge - både i haven om sommeren og overalt indenfor om vinteren. Se vores udvalg af lækre og indbydende stearinlys herunder, hvor du blandt andet finder fyrfadslys, helt fantastiske duftlys, klæbepuder og meget mere.

Viser 1-24 af 58 element(er)

Der findes ikke nogen bedre måde at skabe en hjemlig, tryg og afslappende atmosfære på i boligen end ved at pynte med levende lys. Hos NORU finder du en masse skønne dekorative stearinlys, der er i høj kvalitet. Du kan vælge både de klassiske tynde lys og tykke bloklys, som blandt andet vil egne sig perfekt til lanterner.

Vælg lys til hvert et rum i boligen

Det er langt fra kun i stuen, at stearinlys finder anvendelse. Der findes en masse forskellige lys, som kan bruges både på badeværelset, i soveværelset eller som hyggelig velkomst i entréen. Det er en fordel for dig at vælge lys fra et stort og blandet sortiment, hvor du kan vælge imellem forskellige typer af lys. Er du f.eks. på udkig efter skønne og romantiske lys, som skal bruges til kæresteaftenen eller som tilbehør til en massage, vil duftlysene være det perfekte valg.

Er det i stedet fyrfadslys eller klassiske lys til stager, du har brug for, så finder du forskellige udgaver fra blandt andet Vance Kitera og Broste Copenhagen.

Fyrfadslys er de mest funktionelle og alsidige lys, du kan vælge. Disse kan bruges til personlige dekorationer på et bord eller i en vindueskarm, og de kan anvendes i stager enten enkeltvis eller flere styks.

Derfor skal du købe lys i høj kvalitet

Der er flere grunde til, at det kan svare sig at gå efter høj kvalitet, når du køber stearinlys. Kvalitetslys er lavet af den bedste stearin, som giver tilbehøret en lang brændetid. Du får således mere værdi og valuta for pengene, og du får flere anvendelsesmuligheder med det stemningsskabende og dekorative tilbehør.

Når det kommer til duftlys, har det ekstra stor betydning at vælge produkter af bedste kvalitet. Disse afgiver ikke skadelige stoffer, der kan forværre indeklimaet i dit hjem og forårsage luftvejsforstyrrelser.

Køb levende lys til hverdag og særlige anledninger

Det kan være en god idé at købe forskellige stearinlys, så du kan skabe den helt rette stemning både til hverdag og til de særlige anledninger såsom årsdag, fødselsdag og romantiske overraskelser. Når veninden eller familien kommer på besøg, kan bloklys være det rette tilbehør, som kan brænde i op til 30 timer.

Stemningen bliver kun mere og mere hyggelig, når mørket falder på.

Dyrker du yoga, mindfulness eller meditation, kan du vælge lys, som passer til din smag. Det kan være lys med duft, som kan skabe mental ro, eller det kan være klassiske lys, som har en afslappende effekt på både krop og sind.

Giv en personlig gave med stearinlys

Går din mor, veninde eller kæreste op i bolig og indretning, er der garanti for at skabe glæde ved at forære hende en personlig gave, hun kan bruge til forskønnelse i hjemmet.

Med det store udvalg af stearinlys i høj kvalitet som du finder hos NORU, kan du sammensætte den personlige gave, som kan bruges til en kærlig overraskelse eller som betydningsfuld gave til en fødselsdag eller juleaften.

Udvalget forandrer sig hele tiden, og der kommer løbende nye stearinlys til, så du hele tiden har et spændende udvalg at vælge fra.