Termokrus & termokop

Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme, når du går ud i solen på en hed sommerdag? Så har du brug for et termokrus eller -kop af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som lukker tæt, som måske passer i en kopholder og som er let at drikke af - altså et krus, som effektivt holder temperaturen, og som du måske også uden problemer kan tage med dig, når du er på farten! Hos NORU har vi nogle af de absolut bedste og allermest populære af slagsen!

Viser 1-24 af 28 element(er)

Alle burde eje...

...mindst ét termokrus med låg - så er det sagt! For det er simpelthen så god en investering, til når man skal på gå- eller køreture, når man skal ordne have, når man har brug for noget varmt i bilen på vej til arbejdet om morgenen, når man har brug for noget ordentligt koldt at drikke på cykelturen om sommeren osv. Faktisk er termokrus og -kopper anvendelige i det hele taget, når man bevæger sig udenfor sit køkken! For også når turen ikke går længere end til skrivebordet i den anden ende af huset eller til sofaen foran fjernsynet i stuen, er det kolossalt rart og ikke mindst praktisk, at man kan holde temperaturen på sin kaffe, kakao eller kolde læskedrik, uden ligefrem at skulle have en hel termokande med sig eller skulle rende frem og tilbage mellem læne- eller kontorstol og køkken.

Med et termokrus med låg kan man til hver en tid tage hyggen og den varme eller afkølede drik med sig, uden at den lynhurtigt taber temperatur, og uden at skulle være bange for, om den skvulper over, mens man går eller kører. Har man et par stykker i forskellige størrelser, er man ekstra godt dækket ind, for så har man også termokrus og -kopper til forskellige lejligheder. Der er jo ingen grund til at tage et stort termokrus med sig, hvis man blot har brug for, hvad der svarer til en enkelt eller to små kopper kaffe, mens man venter på sønnike, når han er til fodboldtræning. Ligeledes er det irriterende at have lige præcis for lidt afkølede drikkevarer med sig på gåturen på en varm sommeraften.

De mange fordele

Fordelene ved at investere i termokrus og -kopper er mange - her er nogle af dem:

- Først og fremmest kan et godt termokrus eller en termokop holde dine drikkevarer varme eller kolde i langt længere tid end i et almindeligt krus eller en almindelig kop - oftest endda i timevis. Det er praktisk i mange forskellige situationer - og måske især, når du er på farten eller i det hele taget opholder dig væk fra dit køkken

- Med et godt isoleret termokrus brænder du ikke fingrene, når du holder på det/den. Ofte er termokrus isoleret med et tyk lag plast, der ikke bliver varmt, selvom der er skoldhed kaffe eller lignende i det. Derved behøver kruset heller ikke en hank, som især kan være ret upraktisk, når man drikker, mens man er på farten.

- Det isolerende plastmateriale om selve krusets termo-del er ofte brudsikkert, så kruset ikke nødvendigvis går i stykker, hvis du taber det eller støder det mod noget hårdt.

- Mange termokrus har i låget særlige drikke-åbninger, som sikrer kruset mod at skvulpe over, når du går eller kører. I nogle tilfælde er drikke-åbningen/-åbningerne i termokrusets låg lavet sådan, at du kan drikke af det fra alle sider. Det er især praktisk, når du kun har én hånd at håndtere kruset med, eller når du skal koncentrere sig om noget andet, mens du drikker - f.eks. under bilkørsel. I sådan en situation nytter det ikke, at kruse skal vendes og drejes, for at du kan finde en lille drikke-åbning i den ene side.

- At tage dine egne drikkevarer - kolde eller varme - med dig på køreturen, på rejsen, på skovturen, på stranden, på vej til arbejde ets., er langt mere miljørigtigt, end at købe drikkevarer undervejs og derefter kassere den tomme emballage. Med et termokrus er der ingen tom emballage, der skal pantes eller findes en skraldespand til. Derudover får du dine drikkevarer, præcis som du bedst kan lide dem.

- Mange termokrus med låg passer lige i bilens, cyklens og barnevognens standard-kopholder. Det er super praktisk og smart, når du gerne vil have vel-tempererede drikkevarer lige ved hånden på køre- eller gåturen.

- De fleste termokrus og -kopper er meget lette at renholde - og nogle af dem kan endda gå i opvaskemaskinen.

- Nogle termokrus er lækagesikre - det vil sige, at du kan være sikker på, at låget slutter helt tæt og ikke lækker væske i eksempelvis din taske eller bil.

Et par gode råd!

- For at sikre, at dit termokrus eller din termokop kan holde den ønskede temperatur i længst mulig tid, er det en god idé lige at varme det/den op eller køle det/den ned, inden du påfylder varme eller kolde drikkevarer. Dette gør du let ved at hælde lidt kogende eller iskoldt vand (eller isterninger) i kruset eller koppen først . Sæt derefter låget på og lad det hede eller iskolde vand temperere kruset godt, før det kasseres, og kruset fyldes med varm kaffe, te, kakao eller kolde læskende drikkevarer.

- Sørg for at holde dit termokrus ordentlig rent og fri for aflejringer. Dette gælder selvfølgelig særligt, når du ikke alene bruger kruset/koppen til rent vand. Hvis ikke kruset holdes ordentlig rent indeni, risikerer du, at gamle aflejninger af f.eks. kaffe eller te giver en grim bismag til dine frisklavede drikkevarer.

- Fyld dit termokrus helt op fra starten. Dermed holdes temperaturen i længst mulig tid i kruset.

Køb termokrus hos NORU

Hos NORU finder du mange forskellige super lækre varianter af termokrus og -kopper fra blandt andet Rig-Tig, Stelton, Kinto, Hario, Bloomingville, Horwood, Koziol m.fl. De fås i forskellige størrelser, farver, materialer og med forskellige udtryk og egenskaber. Fælles for dem er, at de holder temperaturen på dine drikkevarer i meget længere tid, end hvis du medbringer dem i en almindelig sportsflaske eller kop.

Klik dig ind på de enkelte varianter og modeller her på siden for yderligere oplysninger og for at foretage din bestilling. Og husk at vi leverer hurtigt, så du kan være perfekt udstyret til gåturene indenfor ganske kort tid.