Termokrus

Viser 1-24 af 50 element(er)
Er du - som så mange andre - grundigt træt af, at din kaffe, te og kakao alt for hurtigt bliver kold i koppen, eller din kolde læskedrik bliver varm næsten med det samme, når du går ud i solen på en hed sommerdag? Så har du brug for et termokrus af ordentlig kvalitet, der kan holde temperaturen på din drik i længst mulig tid, som ligger godt i hånden, som lukker tæt, som måske passer i en kopholder og som er let at drikke af - altså et termokrus, som effektivt holder temperaturen, og som du måske også uden problemer kan tage med dig, når du er på farten! Hos NORU har vi nogle af de absolut bedste og allermest populære af slagsen.

Termokrus hos NORU

Kinto Travel Tumbler

Det er svært at skjule vores begejstring, når det kommer til Kinto's super praktiske Travel Tumbler, som ikke alene er i et virkelig lækkert, tidløst og stilrent design i mange flotte farver, men som også kan holde temperaturen på både kolde og varme drikke i helt op til 6 timer!
Travel Tumbler termokruset er lavet i to lag rustfrit stål med vacuum imellem og med et folie-lag på indersiden, som gør, at kruset - udover at holde på temperaturen - ikke bliver varmt på ydersiden og dermed svært at holde på, selvom det rummer eksempelvis meget varm kaffe, te eller kakao.
Termokruset er designet så genialt, at man simpelthen skruer det yderste låg helt af, når man skal drikke - designet gør nemlig, at kaffen ved normal brug af kruset hverken bliver kold eller skvulper ud over kanten, selvom låget er skruet af! Det betyder, at man kan drikke fra alle sider af kruset, uden at man er nødt til at vende og dreje det, for at finde en lillebitte drikkeåbning i den ene side.
Kruset kan bruges til både varme og kolde drikke med isterninger etc., og når det skilles ad, er det super nemt både at påfylde og rengøre. Dertil kommer, at krusets låg er sikret, så det ikke lækker, når det er skruet på. Og så passer Travel Tumbler i øvrigt meget fint i de fleste kopholdere og holdere til drikkedunke i biler, barnevogne, på cykler etc.
Hos NORU kan du erhverve dig den lækre Travel Tumbler i to forskellige størrelser i virkelig flotte farver som rød, coyote, turkis, hvid, sort, khaki, sølv og stål.

Koziol Aroma To Go og Safe To Go

Hos NORU kan du også få to forskellige helt fantastiske termokopper fra Koziol. Og de er ikke bare super funktionelle og praktiske, men også pæne at se på!
  • Aroma To Go kruseter lavet i miljøvenlig termo-plast med en isolerende kerne, og låget er let at tage af og sætte på. Dette krus er produceret i Tyskland under bæredygtige forhold, er 100% genanvendeligt og fri for kemikalier, og så tåler det at blive vasket op i maskine - så det er super let at rengøre!
  • Safe To-Go kruseter i et lækkert og sjovt design og har et praktisk låg, som gør, at man kan drikke fra alle sider af kruset. Låget kan naturligvis også lukkes helt tæt i. Termokruset er lavet i hård og brudsikker plast - og så er det helt fri for melamin og BPA. Dette termokrus tåler ligesom Aroma To Go også at blive rengjort i opvaskemaskine.

Bloomingville Seek kop 

Kender du de lækre Seek kopper fra Bloomingville? De er ret skønne og egner sig perfekt til eksempelvis hyggeturen rundt i haven, eller når du bare er træt af, at kaffen i dit kaffekrus bliver alt for hurtigt kold.
Seek kopperne er lavet i lækkert stentøj, har et godt og tilpasset silikonelåg - og så er de virkelig flot designet, så de præcis ligner klassiske engangs-kaffekrus med låg!
Seek kopperne fås i to forskellige grønne nuancer med blomster og sorte låg, de rummer hele 400 ml., og så kan de gå både i ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine - dog uden låg, der blot renses under vandhanen.

Horwood sportsflaske

Horwoods lækre sportsflaske er til dig, der har savnet termo-funktion i din almindelige sportsflaske, så dit vand altid er iskoldt, eller så din varme kakao også i koldt vintervejr holder temperaturen.
Sportsflasken har en dobbeltvægget konstruktion i rustfrit stål, som er hård og velisoleret og gør, at flasken holder temperaturen på din drik i flere timer.
Termoflasken har både silikoneforsegling, som gør den lækagesikker, samt et et låseligt låg, hvor du selv udløser åbningen. Disse to ting gør, at væsken forbliver i flasken og ikke ender i din taske eller i bilen. Derudover har flasken en stor bred åbning, som gør den nem at drikke af.
Horwoods sportsflaske er desuden nem at rengøre, da den tåler at komme i opvaskemaskine.

Broste Copenhagen Wall termokop og Wall termoglas

Broste Copenhagens helt fantastisk lækre Wall termokopper og -glas er særligt velegnet til dig, der bare er drøntræt af, at kaffen altid bliver for kold, inden du får drukket den helt.
  • Wall termokopperne er super smukke og fremstillet i dobbeltvægget, smukt, blankt glas med rav- eller røgfarvet hank - og så er de designet, så man kan holde på koppen uden at brænde sig, selvom materialet er glas.
  • Wall termoglassene, der også er i dobbeltvægget blankt glas, er lige så perfekte til varme drikkevarer som kopperne, men de rummer lidt mere og er helt uden hank. Konstruktionen gør dog, at du sagtens alligevel kan holde på glasset, når det rummer en skoldhed drik.
Både Wall kopperne og glassene kommer i fine æsker med 4 krus - som i øvrigt også er perfekte som gave til en glad kaffe- eller tedrikker.

Hario V60 Uchi termokrus

V60 Uchi er Harios populære og lækre bud på et flot, stilrent og super praktisk termokrus! Kruset har dobbeltsidede vægge og et patenteret låg, der gør, at kruset holder temperaturen på indholdet i lang tid. 
Designet på Uchi termokruset er virkelig lækkert og med Harios karakteristisk bølgede form, som mange kender og finder utrolig flot. Og så er termokruset velegnet, når du vil tage din varme eller kolde drik med dig på gå- eller køreturen, og det smarte vippelåg gør, at det er let at styre indholdet, så du ikke spilder ned ad dig selv eller i bilen.
Hvis du gerne vil vide mere om de enkelte termokrus, kan du se og klikke dig ind på de enkelte varianter nedenfor.