Simon Coll

- lækker og luksuriøs spansk chokolade

Det spanske firma Simon Coll har - i bogstaveligste forstand - leveret delikat chokolade til sine kunder igennem århundreder! Her er tale om virkelig delikat luksus-chokolade af høj kvalitet, som kommer i lækker og veldesignet emballage.

Simon Coll chokolade hos NORU

Hos NORU er vi intet mindre end begejstrede for den spanske luksus-chokolade fra Simon Coll, og i vores sortiment har vi både super lækre og delikate små massive chokolade-blade i skønne nostalgiske metalæsker, og vi har fantastiske plader chokolade, som er pakket med smag! Oveni kan vi tilbyde lækre lomme- eller taske-æsker i metal - fyldt til randen med fantastiske mørke chokoladenibs.

  • Chokolade-blade i metalæske
    4 forskellige varianter af små blade i hhv. flødechokolade, mørk 70% chokolade, 70% mørk chokolade med salt og hvid chokolade med jordbær. De kommer i lækre metalæsker, der rummer 60 gram lækker chokolade. Du kan dog også få lidt mindre æsker med 30 gram chokoladeblade i enten mælkechokolade eller 70% mørk chokolade - disse passer perfekt i de fleste frakkelommer og tasker.

  • Chokoladenibs i metalæske
    Med vores søde lommeæske med små nibs af skøn 70% mørk chokolade har du altid noget lækkert lige ved hånden! Kan du godt lide bare en lille bid koncentreret chokolade engang imellem i løbet af dagen, er denne æske med små lækre smagsbomber perfekt at have med dig.

  • Chokolade i plader
    Vores massive chokoladeplader fra Simon Coll kan fås med 60% mælkechokolade, 70% mørk chokolade, 85% mørk chokolade og med 70% mørk chokolade med mandler. De kommer i lækker indpakning med søde og lidt nostalgiske tegninger.