Karamelleriet

Her finder du de lækreste delikate karameller fra KARAMELLERIET. De er håndlavede og produceret på Nørrebro i København og i Svaneke på solskinsøen Bornholm, og du kan hos vælge mellem blandt andet skønne flødekarameller med eller uden chokolade af høj kvalitet, rustikke hårde karameller med et råt udtryk, frugtkarameller, flotte gaveæsker etc. Kort sagt: Der er noget for enhver smag - og noget til ethvert formål!

Viser 1-16 af 16 element(er)

Om Karamelleriet

Den 6. maj 2006 startede KARAMELLERIET sin første håndlavede produktion af dejlige karameller - og det skete med meget stor respekt for det gamle håndværk, hvilket blandt andet ses af, at al karamel langtidskoges i åbne kobberkar over åben ild. Dette giver netop dén intense karamelaroma, som er kendetegnende for alle virksomhedens produkter. 

Bag firmanavnet finder man to bornholmskfødte kvinder - Tine og Charlotte - der havde en gammel fælles drøm om at starte et karamelkogeri, og den spæde opstart skete - efter halvandet års planlægning, udvikling og forberedelser - i en nedlagt cykelkælder i Jægersborggade på Nørrebro i København. Allerede to år efter opstarten i København, åbnedes yderligere også et karamelkogeri med tilhørende butik i det gamle billetkontor for postbåden “Peter” på havnen i fødebyen Svaneke på Bornholm. Det skete, efter at venner, familie og bekendte med stor iver og entusiasme havde istandsat den gamle bygning fra top til tå. Senest har KARAMELLERIET også startet en super elegant og indbydende shop-i-shop hos det hæderkronede stormagasin Magasin på Kongens Nytorv i København.

Hos KARAMELLERIET finder man udelukkende håndlavede produkter fra egen produktion, og i firmaet udvikler man hele tiden nye delikate smagsvarianter og konsistenser til  kræsne karamelelskere! Kunder og andre interesserede er i øvrigt velkomne til at besøge værkstederne, få en snak med karamelkogeren, lade sig inspirere af duftene og finde frem til de allermest indbydende karamel-varianter.

Blandt produkterne fra KARAMELLERIET finder man klassiske flødekarameller, hårde rustikke “klippestykker”, blød fudge med chokolade og et solidt pulverdrys af lakrids eller florsukker, syrlige frugtkarameller og flødekarameller overtrukket med et tykt lag mørk belgisk chokolade.

Flødekarameller

Hos KARAMELLERIET har man lagt kræfter i at finde den helt rigtige balance i konsistensen i den lækre klassiske flødekaramel, som ikke må være hverken for hård eller for blød og klistret. Hos NORU har vi et lækkert udvalg af de håndrullede flødekarameller i skønne smagsvariationer, og de er i øvrigt alle pakket enkeltvis i cellofan og sælges i flot designede æsker. Prøv eksempelvis disse:

 • Chokolade - Virkelig lækre chokolade-flødekarameller - en himmerigsmundfuld!
 • Salmiak - Skønne lakrids-flødekarameller med salmiak - med masser af smag.
 • Sød lakrids - Milde søde lakridskarameller, der får munden til at løbe i vand
 • Pebermynte - Skønne klassiske flødekarameller med pebermynte - en fantastisk kombination!
 • Choko/kokos - Delikate klassiske chokolade-flødekarameller med et særligt twist af kokos
 • Klassisk flødekaramel - Helt klassiske super lækre og bløde flødekarameller - bare en tand bedre!

Hårde karameller - “klippestykker”

KARAMELLERIET laver også de mest fantastiske store hårde karameller kaldt “Klippestykker”. De bliver fremstillet ved, at den langtidskogte karamel køles ned, hvorefter den klippes i passende stykker, der køres igennem en speciel maskine og skilles ad. Derefter rystes de rustikke karameller i enten florsukker eller lakridspulver. 

Disse karameller er helt unikke og udviklet med tydelig inspiration fra det bornholmske landskab. De hårde karameller bliver på næsten magisk vis blødere efter lidt tid i munden, og de holder derfor en del længere end de helt bløde fudge-varianter. Prøv blandt andet disse:

 • Bornholmsk Granit - Store lakrids-/mint-karameller, som er rystet i lækkert lakridspulver
 • Marksten - Store chokoladekarameller med lakrids både i selve karamellen og i det omgivende pulver
 • Rokkesten - Store karameller med salmiaklakrids og eukalyptus, som er rystet i skønt lakridspulver
 • Strandsten - Store og super delikate karameller med kokos og malt - rystet i florsukker

Hr. Fornem, Frk. Næsvis og Fru Fin

Har du prøvet Hr. Fornem, Fru Fin & Frk. Næsvis flødekaramellerne med mørk chokolade? Her er tale om klassiske karameller, som er langtidskogt over åben ild og derefter dyppet i et tykt lag mørk belgisk chokolade…uhm…

 • Hr. Fornem - Bløde søde flødekarameller med et strejf af salt samt et lækkert lag mørk belgisk chokolade
 • Frk. Næsvis - Bløde karameller med pebermynte, som er dyppet i et tykt lag mørk belgisk chokolade
 • Fru Fin - Klassiske fine chokolade-karameller dækket af et skønt lag karamelliseret belgisk chokolade.

Fudge

Fudge er lækker og dejligt blød karamelmasse, der nlærmest smelter på tungen. KARAMELLERIETs fudge-varianter er overtrukket med lækker belgisk chokolade og efterfølgende rullet i pulver af lakrids eller pulveriserede bær. Blandt varianterne finder man blandt andet denne, som vi også forhandler hos NORU:

 • Tusmørke - Lækker fudge med vanilje, mørk belgisk chokolade og lakrids

Frugtkarameller

KARAMELLERIETS delikate frugtkarameller er helt vidunderlige og yderst velafbalancerede i smagen. Og så har de har den lækreste bløde konsistens med en lille smule bid. Frugtkaramellerne kommer i tre fantastiske varianter -  Citrus, Hindbær-Vanilje og Jordbær, som hos NORU forhandles i en skøn blanding:

 • Frugt - en skøn blanding af KARAMELLERIETs forskellige frugtkarameller.

---

Hos KARAMELLERIET finder du altså lækre karameller i de flotteste indpakninger - perfekte både til hjemmehygge og som gave til familiemedlemmer, venner, kolleger etc. Og husk, at NORU udover de ovenfor nævnte varianter også forhandler særlige gaveblandinger samt sæsonvarianter og -blandinger. Velbekomme!