Begin Logo
Begin Logo
Begin Logo

Er du til lækre gin-cocktails, når du har gæster? Eller til klassiske Gin Tonics? Eller måske til super delikat Gin & Lime (ligesom forfatteren af denne tekst)? Så bliver du simpelthen nødt til at prøve de nye og helt fantastiske gin-varianter fra BeGin Copenhagen!

BeGins Originale Gin Blend

Smagen af fest og glæde

En - næsten - klassisk gin, som er baseret på enebær, angelicarod, koriander og peber. Den har dog yderligere også fået tilføjet et fint og super lækkert strejf af citrus, som passer perfekt til den traditionelle velkendte gin-smag.
Denne kvalitets-gin er virkelig skøn sammen med tonicvand af god kvalitet. Ligeledes er den helt vidunderlig "on the rocks" med koncentreret limesirup eller limonade. Halvt gin, halvt koncentreret sirup/limonade og måske et par isterninger...prøv det! Den smager dog også herligt i en forfriskende cocktail med lime- eller citronsodavand og masser af knust is.

Smagen af sol og sommer

En spændende og særligt delikat gin-variant. Grundlaget er en klassisk gin, som er lavet på enebær, angelicarod, koriander og peber. Denne har så fået tilføjet syrligt-søde hibiscusblomster, som giver den dejlige gin et næsten uimodståeligt strejf af sommer og sol.

Også denne lækre gin med hibiscus er perfekt i Gin Tonics, og den flotte røde farve virker tillige meget indbydende. Prøv også at smage den lækre gin helt rent og blot med en isterning. Den smager simpelthen så skønt.

Skøn og delikat gin med hibiscus fra BeGin
BeGins international anerkendte Lavender Flower Gin

Smagen af lækker luksus

Til sidst skal nævnes den succesfulde gin-variant fra BeGin, som også har vakt international opsigt. Også i Lavender Flower Gin er basen en klassisk gin, som er lavet på enebær, angelicarod, koriander og peber. Dét, der dog gør den helt speciel og vidunderligt anderledes, er tilsætning af lavendelblomster. De tilfører denne lækre gin en let parfumeret, helt unik og enormt delikat smag. De nærmest eksklusive smagsnoter af lavendel gør denne gin særligt egnet til eksempelvis cocktails med hvidvin eller champagne. Gin'en kan dog sagtens også med succes anvendes i mere traditionelle Gin Tonics eller drikkes helt rent, hvis man hellere vil det.

BeGin Copenhagen

Dansk når det er allerbedst

Hvis du - ligesom os hos NORU - er vild med god gin, bør du overveje at smage de super lækre gin-varianter fra BeGin. De er danske. De er økologiske. De er håndtappede. Og de smager, så englene synger! Simpelthen.
Bag det lidt finurlige navn - BeGin Copenhagen - finder man en næsten spritny mindre dansk virksomhed. Den er stiftet af to innovative og handlingsorienterede unge kvinder, der under deres studietid i København ærgrede sig gevaldigt over, at det var så svært at finde lækre gin-produkter i ordentlig kvalitet. Det valgte de derfor at gøre noget ved - og så blev BeGin stiftet. Efter mange mange timers produktudvikling og masser af prøvesmagninger kunne BeGin i slutningen af 2019 lancere deres nærmest uimodståelige og 100% økologiske gin-varianter.
Hvordan man vælger mellem de lækre BeGin varianter, ved vi simpelthen ikke. De har hver deres herlige kvaliteter, og hvis du er rigtig glad for gin, vil vi anbefale, at du simpelthen prøver dem alle. De fås både i flasker á 500 ml. og 200 ml. Så vil du prøve de forskellige varianter, er det oplagt i første omgang at købe en af hver af de små flasker. Dermed får du et fint grundlag for at smage dig frem til din egen yndlingsvariant. En idé kunne også være at lave prøvesmagningen sammen med et par gin-glade gode venner eller veninder efter en god middag. Det skal nok blive en succes! 
Her får du en lille præsentation af BeGin Copenhagens skønne gin-varianter hos NORU:

International guldvinder

BeGin's Lavender Flower Gin har i 2020 vundet guldmedalje ved den anerkendte internationale spiritus-konkurrence IWSC! Dommerne i konkurrencen beskrev den lækre gin-variant således:

”Honningsød næse af lavendel med florale noter af timian og rosmarin. Elegant rund følelse i munden med en smagslevering, der udvikler sig elegant fra sød citrus over til tørre noter af peber og enebær, hvorefter de bladgrønne noter vender retur som afslutning”

Lækre og populære gaver

Bortset fra at det kan være virkelig svært at give de lækre BeGin gin-varianter fra sig, når de først er i hus, så egner de sig intet mindre end perfekt som gaver. At få en virkelig indbydende og anderledes flaske gin i lækker indpakning er noget, som rigtig mange både yngre og ældre sætter stor pris på! Og er der tale om en helt særlig anledning, så kan den fantastiske gin fint suppleres med et par flasker delikat tonicvand - se vores dejlige tonicvand, limonader og sodavand her. Og måske med et par virkelig lækre glas? Vi pakker det gerne sammen for dig i en gavekurv med cellofan og bånd - og et håndskrevet kort, hvis du ønsker det. Se meget mere om gaver hos NORU her.

Vil du gerne finde en ny yndlings-gin eller en virkelig god spiritusgave, og skal den være dansk, 100% økologisk, håndtappet og måske prisvindende, så gå ind og læs mere om de enkelte varianter fra BeGin Copenhagen. Du kan få dem i to størrelser, og de kommer i flotte klare glasflasker med sorte låg og hyggelige etiketter.
Med skøn gin fra BeGin Copenhagen får du super høj kvalitet for pengene!
IWSC Gold
IWSC Bronce