Tevarmer

Hos NORU kan du få den fineste tevarmer til tekanden! Det er simpelthen så let at holde teen varm, når du blot har en tevarmer. Du tænder bare et lille fyrfadslys, placerer det centralt i tevarmeren og sætter tekanden ovenpå. Så holdes teen varm, så længe det nu passer dig. En virkelig hyggelig og helt enkel løsning på problemet med at holde teen dejligt varm igennem længere tid.

Hvad kan en tevarmer?

En tevarmer - eller et fyrfad - kan en smule mere, end man umiddelbart tænker! For det første så kan tevarmeren sikre, at din te holdes varm i tekanden direkte på sofa-, spise- eller havebordet! Men med tevarmeren følger også tonsvis af hygge, der helt automatisk frigives, når lyset blafrer og teen damper på bordet!
Ikke mindst, så kan tevarmeren jo altså også bruges til meget andet end lige te! Du kan eksempelvis også bruge den til din kaffekande eller kedel - hvis ellers den kan tåle at stå over åben ild. Hos NORU kan vi f.eks. tilbyde den super lækre og praktiske Pour Over Kedel med svanehals fra Kinto, der kan tåle at holdes varm over åben ild. Den fine svanehals gør desuden, at den er meget let at hælde af. Det er super praktisk at have det kogte vand klar på bordet, især hvis man foretrækker te på tebreveherlig instant kaffe eller f.eks. NORU's egen Verdens Bedste Kakao, der blot skal røres i varmt kogt vand - og i øvrigt smager helt fantastisk.
Selvfølgelig kan tevarmeren også bruges til alt muligt andet, som du gerne vil have holdes varmt, mens det står på bordet. Det kan eksempelvis være gryden med den gode sauce til middagen. Og det kan være skålen med hjemmelavet rødkål. Og de super delikate kirsebær i rom, som bare smager så meget bedre juleaften end gammeldags tyk kirsebærsauce. Dette er blot eksempler, men sagen er den, at tevarmere kan anvendes til stort set hvad som helst, der tåler at stå tæt på varmekilden og over åben ild. I en snæver vending kan de i øvrigt også sagtens gøre det ud for virkelig hyggelige lysestager!

Tre små tips

  • Man skal være opmærksom på, at et fyrfadslys ofte varmer langt mere, end man tror. Pas derfor på med, at de skåle og gryder, som du vælger at sætte på tevarmeren, er tykbundede. Ellers risikerer du, at indholdet simpelthen brænder fast i bunden!
  • Undlad at sætte skåle og gryder med ægte saucer på tevarmeren. Et enkelt fyrfadslys kan skabe ret meget varme og lynhurtigt gøre det af med den lækre hjemmelavede Bearnaise, der ligesom eksempelvis Hollandaise risikerer at skille, når de er så tæt på varmekilden. Husk også at hjemmelavet Bearnaise og Hollandaise jo slet ikke skal serveres varmt - blot lunt.
  • Hos NORU anbefaler vi, at man har mere end en enkelt tevarmer i huset. Dette gælder især, hvis man kan lide at bruge dem til den gode middag til at holde maden varm med. Man lærer nemlig lynhurtigt at sætte stor pris på, at maden holdes varm på bordet - uden brug af ucharmerende el-plader eller lignende. Og igen så har tevarmere altså denne her formidable evne til også at skabe hygge til det gode selskab ved middagsbordet. 

NORU's tevarmere

Hos NORU finder du de hyggeligste tevarmere! Blandt andet har vi skønne tevarmere fra Plint. De kommer i dejlige farver, der bare passer så godt ind i vores øvrige sortiment af porcelæn, keramik, glas, bestik og bordtekstiler. Vi kan blandt andet også tilbyde dig en super lækker og stilren tevarmer i rustfrit stål fra japanske Kinto. Den er mindst lige så hyggelig som vores øvrige tevarmere. Og så har den et meget moderne, enkelt og super lækkert udtryk.
Se vores skønne tevarmere her på siden, og klik dig ind på de enkelte for at læse mere.