Lie Gourmet

Prøv de skønneste udvalgte delikatesser fra Lie Gourmet! Produkterne omfatter skønne sirupper og honninger, lækker chokolade, salte, krydderier og mange andre dejlige delikatesser af virkelig høj kvalitet, som i deres lækre indpakning oven i købet pynter gevaldigt i køkkenet.

Viser 1-17 af 17 element(er)

Lidt om Lie Gourmet

Kender du LIE GOURMETs super lækre krydderier, saucer, sirupper og andre skønne delikatesser? Hvis du er til virkelig dejlige delikatesser i lækker indpakning til både hverdag og fest - til dig selv eller som gave til gode venner og familie - så udforsk vores virkelig udsøgte LIE GOURMET produkter længere nede på denne side.

Bag det skønne firmanavn står en spændende kvinde - Caroline Lie Korsgaard - der med udgangspunkt i sin store kærlighed til Frankrig, passion for lækker gastronomi og fornemmelse for kvalitet, æstetik og velsmag grundlagde LIE GOURMET i 2014. Virksomheden, der producerer og forhandler de mest delikate gourmetprodukter og delikatesser, er i dag ekspanderet til resten af Norden, Benelux-landene, Polen og andre europæiske lande, ligesom man fortsat søger at sprede sig til andre og nye markeder også.

Produkterne

LIE GOURMET står for kvalitet, autencitet, gode råvarer, velsmag, æstetik, sanselighed, forkælelse etc. Og LIE GOURMETs produktsortiment omfatter alverdens super lækre “hverdags-delikatesser” i virkelig smukke, stilfulde og yderst indbydende og genanvendelige glasflasker og -krukker. Produkterne er "ærlige" og udgiver sig ikke for at være andet og mere end de er, men det behøver de heller ikke på nogen måde, for kvaliteten er udsøgt. Til produkterne anvendes der originale - og let twistede - opskrifter, og der anvendes ikke kunstige tilsætningsstoffer og kun helt minimalt med konserveringsmidler. 

Hos LIE GOURMET søger man konstant at udvikle og producere nye delikatesser uden gluten og laktose, således at man kan imødekomme den stigende efterspørgsel på denne type produkter - og så endnu flere mennesker uden risiko for helbred eller overbevisning kan indtage firmaets skønne delikatesser.

Sortimentet omfatter i dag mere end 100 forskellige produkter, og - udover hos NORU - forhandles disse først og fremmest i specialbutikker, livsstilsbutikker og i velassorterede food shops.

Gaver

LIE GOURMETs produkter er som skabt til hverdagsforkælelse i hjemmet, men også til gaver - værtindegaver, fødselsdagsgaver, påskeæg, mandelgave, som en lille opmærksomhed til naboen eller kollegaen etc. Pak gerne dine udvalgte lækre LIE GOURMET produkter i en af vores skønne kurve, og bland gerne med andre produkter fra NORU.