Just Coffee

Du finder her markedets bedste udvalg af lækre bønner fra det sjællandske kafferisteri Just Coffee. Der er kaffe for enhver smag og til enhver lejlighed – fra den tunge og fyldige espressokaffe til den elskede stempelkaffe, der er en klar favorit i mange hjem - og til den koffeinfri, der kan nydes inden sengetid for ren kaffeglæde uden søvnløse nætter.
Kaffe fra Just Coffee er lig med høj kvalitet, økologi, bæredygtighed og ren kaffeglæde.

Viser 1-24 af 60 element(er)

Hvem er Just Coffee?

Just Coffee er et 100% økologisk og bæredygtigt kafferisteri. Kaffen, der importeres, er både økologisk certificeret, købt efter bæredygtige principper og af høj kvalitet.

Det betyder, at der både er respekt for naturen og for de mennesker, der producerer kaffebønnerne. Just Coffee udvælger kaffebønnerne nøje og handler kun med kooperativer, der er økologisk certificerede.

Når de friske kaffebønner ankommer til Danmark, ristes og pakkes de på Just Coffee’s familieejede mikroristeri på Sjælland og sendes hurtigt ud til kunder og forhandlere. Med kaffe fra Just Coffee har du derfor altid garanti for at få superfrisk, ny-ristet og velsmagende kaffe i kanden.

Kaffesmag fra hele verden

I sortimentet fra Just Coffee finder du kaffebønner fra Mexico, Papua Ny Guinea, Sumatra foruden mere kendte kaffelande som Peru, Etiopien, Columbia.

Kaffebønnerne udvælges omhyggeligt, ristes og blandes, så bønnernes egenart og smagen træder bedst muligt frem. Nogle bønner ristes hårdt, andre mere nænsomt. Nedenfor kan du blive lidt klogere på de forskellige ristninger i sortimentet fra Just Coffee:

  • Meget mørk ristet kaffe – til dig, der gerne vil have smæk på de mørke og bitre smagstoner i kaffen. Den er ikke for tøsedrenge eller sarte pigebørn, men en kraftig og potent kaffe, der egner sig til espresso eller i stempelkanden.

  • Mørkristet kaffe – til dig der sætter pris på en god kop espresso eller en kop stempelkaffe med masser af smag, uden at bitterheden tager over. Der findes forskellige varianter af den mørkristede kaffe, endda blandinger der nærmest har en sødmefuld smag med et strejf af syrlighed.

  • Mellemristet kaffe – En god allround kaffe, der får dig op og i gang om morgenen, og giver dig glæde om eftermiddagen, når det igen er tid til kaffe. Ristningen sikrer en kaffe, der hverken er for bitter eller for syrlig, men med en god fylde og et strejf af sødme.

  • Koffeinfri kaffe – til dig der ønsker den gode og fyldige kaffesmag, men ikke vil have virkningen fra koffein. Koffeinen tages efter udvanding ud af kaffebønnerne ved hjælp af kuldioxid, så kaffens proteiner, kulhydrater og smag bibeholdes.

Den bedste kaffe med god samvittighed

Danskerne er et af de mest kaffedrikkende - og kaffeelskende folkeslag i verden, og med kaffe fra Just Coffee kan du nyde din kaffe med en ren samvittighed.
Kaffen dyrkes økologisk og kommer fra småbønder og små familiekooperativer, så stordrift og rovdrift på naturen undgås. Og da der altid betales en pris, der ligger langt over verdensmarkedsprisen på kaffe, sikres kaffedyrkerne rundt om i verden en levevej og et rimeligt udkomme, så de kan forsørge sig selv og deres familier.