Stokes

- præmierede saucer, dressinger og meget andet delikat

Hos NORU elsker vi alt, der er af god kvalitet og smager fantastisk! Og sådan er det med de helt vidunderlige saucer, dressinger, relishes, mayonaiser og ketchupper fra Stokes Sauces - vi er faldet pladask for det hele, for i NORU synes vi, at de smager intet mindre end fantastisk!

Det handler om ærlighed og rene fantastiske smage

I det skønne Rendlesham Hall nær Suffolk i det østlige England ligger Stokes Sauces - et firma, der har specialiseret sig i at fremstille de skønneste delikatessesaucer, -dressinger, -relishes, -mayonaiser og meget andet super lækkert til middagsbordet.

Stokes Sauces grundlagdes tilbage i 2004, og virksomheden har i dag mere end 50 forskellige produktlinier og beskæftiger 60 personer. Hele grundlaget for produktionen af virksomhedens fantastiske varer er, at man fra starten besluttede sig for aldrig at gå på kompromis med råvarernes kvalitet. I produkterne fra Stokes er der derfor altid anvendt “ordentlige” råvarer af absolut bedste kvalitet - og det kan i dén grad smages!

De delikate saucer, mayoer, dressinger og mange andre super delikate produkter fra Stokes sælges i dag fra gårdbutikker, i delikatesseudsalg og dagligvarebutikker, og man leverer også varer til en lang række hoteller, restauranter, caféer, sandwichshops og catering-virksomheder. Kort sagt: De herlige produkter fra Stokes er super populære overalt, hvor man gerne vil bruge produkter af høj kvalitet og med masser af fantastisk smag.

Glutenfri produkter

Stokes Sauces tager kundernes eventuelle glutenallergi alvorligt, og på produkternes etiketter oplyses det derfor altid tydeligt, om en vare indeholder gluten. Herunder ses et lille udsnit af Stokes guide til glutenholdige produkter (omfatter kun de Stokes-produkter, som du kan købe hos NORU):

Ikke-glutenfri produkter (el. produkter hvor indholdet af gluten ikke kendes med sikkerhed)

  • Hoi Sin Sauce (den tilsatte soyasauce kan indeholde hvede) 

Produkter med så lille indhold af gluten (<20ppm), at de må kaldes glutenfri

  • Tartare Sauce (den tilsatte destillerede malt-vineddike er lavet på byg, men indeholder ikke byg)

  • Creamy Caesar Dressing (den tilsatte malt-vineddike er lavet på byg, men indeholder ikke byg)

  • BBQ Sauce (den tilsatte malt-ekstrakt er lavet på byg, men indeholder ikke byg)

Prestigefuld anerkendelse

Stokes Sauces har modtaget den prestigefulde Great Taste Award for en række af virksomhedens produkter. Great Taste Award’en ses som madverdenens “Oscar” og tildeles kun til virksomheder, der tager kvalitet, smag og ansvarlighed alvorligt. Her er kort sagt tale om en yderst eftertragtelsesværdig anerkendelse.

Af de produkter fra Stokes Sauces, som vi tilbyder hos NORU, har blandt andet Stokes Tomato Ketchup og Stokes Original BBQ Sauce modtaget en Great Taste Award.

Produkterne

NORUs store udvalg af produkter fra Stokes Saucer omfatter blandt andet følgende:

  • Ketchupper og saucer - Yderst smagsrige saucer lavet på råvarer af højeste kvalitet. Brug dem som dip, på hotdog’en og burgeren, til bacon og æg eller brug dem som glasering til spareribs, grillede koteletter eller kylling. Anvendelsesmulighederne er nærmest uendelige.

  • Mayonaiser og dressinger - Fantastisk bløde og cremede mayoer og dressinger, der bare smager af lidt mere end normalt. Mayonaiserne laves altid af rigtige hele æg fra britiske fritgående høns, og både mayoer og dressinger kan anvendes til alt, hvad du normalt anvender sådanne til - de smager bare bedre, end dem man oftest finder i almindelig dagligvarehandel.

  • Relishes og chutnyer - Disse luksuschutneyer og relishes er spækket til randen med skønne grøntsager og frugt med knas. Her får man virkelig valuta for pengene - produkterne er fulde af skøn og delikat smag.

  • Syltetøj, marmelader etc. - Skønne produkter, der er pakket til randen med lækker frugt og søde bær. Her er tale om produkter, der nærmest eksploderer af smag i munden på de heldige, der holder af rigtig frugt og bær. Brug dem på friskbagt brød med rigtig smør, på pandekager, i lagkager, i desserter osv. - mulighederne er nærmest uendelige.

  • Specialsaucer - Skønne specialsaucer med masser og atter masser af herlig smag og lavet på ordentlige råvarer. Brug dem over eller som tilbehør til nudler, tacos, kød, fjerkræ og ikke mindst til fisk og skaldyr - også her er mulighederne mange.

  • Andre delikatesser - I denne kategori finder du blandt andet helt fantastiske sennepsprodukter, Sauce Tartare og andre yderst delikate produkter. Også her er det de gode og “rigtige” råvarer, der giver produkterne deres uimodståelige smag. Meget kort sagt: Prøv dem!

Se alle vores skønne varer fra Stokes Sauces nedenfor.