Håndcreme

Viser 1-18 af 18 element(er)

Nærende håndcreme

Det kan være irriterende, når huden på hænder og fingre tørrer ud. En håndcreme kan dog hurtigt og effektivt løse problemet, så huden igen er velplejet og hverken strammer eller skaller. Det er bedst at vælge en creme særligt til hænderne, da de ofte har brug for ekstra fugt og pleje. Håndlotion kommer i mange forskellige udgaver, og det er op til dig at vurdere, hvad du har brug for og ønsker, din creme skal kunne.

Og vi hjælper dig på vej til det rigtige produkt.

Plej tørre hænder med håndcreme

Nogle mennesker har lettere ved at få tørre hænder end andre, og det er meget forskelligt. Der er dog mange grunde til, at du kan opleve, at huden på hænder og fingre bliver tør og skællende. Hænderne kan ofte blive tørre af både hyppig håndvask og koldt vejr.

Hyppig håndvask og sæbe

Ved hyppig håndvask skrubber du hænderne med sæbe. Sæbe virker udtørrende på huden, fordi det fjerner fedt sammen med bakterier og skidt. Derfor kan du være nødt til at tilføre fugt og/eller fedt med en god håndcreme.

Du kan også opleve at få tørre hænder, hvis du ofte vasker op eller gør rent uden handsker på. Derfor er det en god ide, at du bruger en god håndcreme, når du har haft hænderne i vand og sæbe.

Koldt vejr giver tørre hænder

Når det danske vintervejr byder på sne og kulde, vil det også gå udover huden. Den kolde luft vil tørre huden ud, så mange oplever særligt tørre hænder i efterår, vinter og tidligt forår.

Du kan forebygge tørre hænder med en god og nærende håndcreme. Den vil pleje og beskytte huden, så den bedre kan stå imod det kolde vejr. Og husk handskerne oveni, så du er ekstra beskyttet.

Vælg den rigtige håndcreme

Inden du vælger en håndcreme, kan du med fordel overveje disse ting, så du er sikker på, du får den rigtige i første hug:

Konsistens?

Nogle håndcremer er meget drøje i brug og kan føles meget fedtede på huden. Har du meget tørre hænder og vil pleje dem i dybden, bør du vælge en fed creme. Det er dog afgørende, at konsistensen er let at smøre ud, og at den trænger hurtigt ind i huden, så du igen kan gribe ordentligt fast med hænderne.

Duft?

Creme har ofte en duft, om den er lavet med parfume eller ej. Der er rig mulighed for at finde lækre dufte, hvis du ønsker det. Du kan dog også uden problem finde mere naturlige og duftfri udgaver, hvis du foretrækker den løsning.

Særlige behov?

Har du parfumeallergi? Eller har du sensitiv hud, der ikke tåler bestemte ingredienser? Det er altid vigtigt, at du tager et kig på indholdslisten, når du vælger produkter, du bruger på huden. Vil du være helt sikker, kan du vælge en økologisk og parfumefri håndcreme, der er så naturlig som muligt.

Emballage?

Du kan også overveje, hvilken form for emballage, din creme skal være i. Måske er det vigtigt for dig, at den er lille og kompakt, så den altid kan ligge i en lomme eller taske