Chic Antique

Elsker du den skønne franske landstil, der emmer af hygge, sommer og ikke mindst af en charmerende og afslappet tilgang til indretning af både hus og have? Det er vi rigtig mange andre, der også gør! Og her på siden finder du (og vi) helt specielle produkter fra skønne danske Chic Antique, der fremstiller fantastiske ting og sager i netop denne indretningsstil! Tag et kig på siden - vi tør næsten love dig, at du ikke bliver skuffet!

Viser 1-21 af 21 element(er)

Fransk landstil! Vi er så mange, der simpelthen knuselsker den indretningsstil! Den emmer af dovne sommerdage, blomstrende uperfekthed, intens hygge, rustikke, charmerende og fine detaljer i ét, bløde plaider, hyggelige lanterner, skrammede småborde, der måske vipper lidt, vin i gamle kander, hjemmelavet iste og limonade i smukke og romantiske dispensereflotte let krøllede duge og masser af fællesstunder med gode venner og nær familie i haven. I sommerhuset. I spisestuen. Og i det hele taget overalt indenfor og udenfor.

Elsker du også den franske landstil? Og kender du Chic Antique? Hvis ikke, så er du i dén grad kommet til det helt rette sted. For her kan du se og bestille de super lækre og smukke produkter fra virksomheden! De er perfekte til dig, der elsker den franske landstil, men også som de dejligste gaver til søde veninder og andre, som bare ikke kan få nok af sommerlig hygge i hus og have.

Bag navnet Chic Antique...

...finder man Bente, der tilbage i 2005 grundlagde sin virksomhed, der ligger i sjællandske Holbæk, efter igen og igen at have nydt de smukke ting, som man i overflod kan finde på de sydfranske loppemarkeder. Hun har en stor passion for netop smukke ting med sjæl og historie, og i dag tilbyder hun altså i Chic Antique et meget unikt og bredt sortiment af sjælfuld brugskunst, der er tydeligt inspireret af netop de skønne ting, man ofte kan finde på de herlige franske markeder. 

Alt hvad man finder i Chic Antiques brede sortiment, er designet af og hos firmaet selv! Og alt designes altså i - eller passer gevaldig godt til - den helt unikke franske landstil.

Virksomheden er i dag en grossistvirksomhed, som sælger sine varer direkte til en række forhandlere og gennem distributører i mere end 55 lande verden over!

Vækst under ansvar

I Chic Antique mener man, at det er vigtigt, at man engagerer sig i det omgivende samfund. Man er sig meget bevidst om, at de, der har ressourcerne, i større eller mindre grad må og bør hjælpe dem, der ikke har overskud eller ressourcer som sådan.

Som virksomhed ønsker man i Chic Antique at "vækste under ansvar" - altså at vokse på vilkår, hvor der samtidig tages hensyn til det omgivende samfund. Et eksempel på dette er, at man udover en enkelt akademiker også ansætter f.eks. ældre, som kan have svært ved at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet, selvom de besidder masser af erfaring og i det hele taget ofte har meget at byde på. Også unge helt nyuddannede, der kan have svært ved overhovedet at komme ind på arbejdsmarkedet, får gerne en chance hos Chic Antique, hvis man ellers på det tidspunkt har et velegnet job ledigt.

Også på en række andre områder støtter Chic Antique andre - f.eks. er man sponsor for en lokal cykelryttter - den talentfulde Jacob Egholm, der i 2016 vandt junior verdensmesterskabet i linieløb i Qatar. Man støtter også eksempelvis Kræftens Bekæmpelse, der løbende gør et enormt stort og vigtigt stykke arbejde. Og ikke mindst støtter man i Chic Antique De Danske Hospitalsklovne, der ligeledes udfører en vigtig opgave, når de forsøger at bringe glæde, leg og smil til syge børn på hospitalerne.  

Ikke alene i Danmark, men også i de lande, hvor virksomhedens samarbejdspartnere opererer, søger man at påvirke positivt. Chic Antique følger udviklingen i det omgivende samfund nøje, og man besøger i øvrigt samarbejdspartnerne flere gange hvert år. Blandt andet for at forstå den lokale kultur og måde at operere på. Man er nemlig hos Chic Antique stolte af at kunne bidrage til skabelse og opretholdelse af lokale arbejdspladser både i Danmark og i de lande, hvor samarbejdspartnerne holder til.

Når du køber skønne ting...

...fra Chic Antique, er du altså også indirekte med til at understøtte en positiv udvikling både i Danmark og visse steder i udlandet - blandt andet i Asien, hvor en del af virksomhedens samarbejdspartnere holder til. Det giver så meget mening.

Derudover - og det er jo også ret vigtigt for dig som kunde - så får du jo altså herlige produkter med et unikt, rustikt og/eller romantisk udtryk - ofte med charmerende franske og tit lidt overraskende detaljer, som rigtig mange holder af. Havde du f.eks. nogensinde forestillet dig en champagnekøler i aluminium, som hverken er forsølvet eller forkromet for at se fornem ud, men som bare har fået lov at beholde sit lækre lidt anderledes alu-udtryk? Den er så fin i sine detaljer, og så har den altså det her super dejlige udtryk, der kommer af den lidt mørke og rustikke aluminium. Klik her for at se den - den er så fed!

Eller hvad siger du f.eks. til en helt unik toiletpapirholder, som er lavet af en murstensform i træ? Den er simpelthen så anderledes og smuk i al sin enkelhed, og så finder du ikke én eneste, der er helt magen til! Her er nemlig tale om unika-varer, hvorfor der kan forekomme variationer i både udseendet, træsorten og i størrelsen. Klik her for at se den fine toiletrulleholder, som er noget for sig, er kollossalt charmerende og helt sikkert vil afføde spørgsmål om, hvor du dog har fået fingre i sådan en!

I NORU's sortiment finder du også mange andre lækre ting fra Chic Antique - f.eks. også en fantastisk vinreol til 12 flasker, der kan hænge på væggen! Den er lavet af grantræ og er ret enkel og ligetil i sit design. Og så er den endda udformet, så vinflaskerne tippes en anelse, så korkpropperne holdes våde i flaskerne - super smart og funktionelt! Klik her for selv at se og læse mere om vores smukke vinreol fra Chic Antique. 

I det hele taget har vi i vores sortiment så mange skønne ting fra Chic Antique, at vi synes, at du skal løbe dem igennem her på siden. Især hvis du er på udkig efter lidt nyt til huset, sommerhuset eller haven - eller hvis du gerne vil give en lidt anderledes gave, der både er moderne og "gammeldags lækker" på en helt særlig måde!