Hario

Kender du NORUs skønne produkter fra Hario? Hario er et japansk firma med næsten 100 år på bagen, og firmaet er den eneste japanske producent af varmeresistent glas, der også selv designer, producerer og sælger blandt andet miljøvenligt køkkenudstyr i dette og andre materialer.

I NORUs udvalg af Hario produkter finder du usædvanlig lækkert og funktionelt udstyr til brygning af kaffe og iste.

Viser 1-24 af 62 element(er)

Hvem er Hario?

I sin grundform betyder det japanske firmanavn Hario “Kongen af Glas”. Og det er - på mange måder - hvad Hario er i Japan!

Hario startede i 1921 en produktion af laboratorieudstyr i varmeresistent glas. Som tiden gik, udviklede virksomheden sig, og i 1964 udvidedes produktionen til også at omfatte husholdningsudstyr. I 1980 gik firmaet endvidere ind i produktion af lygteglas, og i dag fremstiller Hario et bredt udvalg af køkkenudstyr, bryggeudstyr til te og kaffe, udstyr til brug i mikrobølgeovne, produkter til aromaterapi, lampeglas, kaffefiltre af papir samt glas til forlygter. Desuden producerer firmaet varmeresistent glasmateriale til industrielle og medicinske formål.

Hario ligger i Tokyo, og alle firmaets produkter fremstilles på egne fabrikker i ind- og udland - med hovedproduktionen liggende på virksomhedens første og største fabrik - Koga-fabrikken.

 

Miljøvenlig produktion

For Hario er det afgørende og vigtigt, at deres produkter fremstilles på en måde, så både produktion og slutprodukter er ufarlige og miljøvenlige, og virksomheden fortæller stolt, at deres glasfabrikker siden 1972 har været helt uden skorstene - noget man sjældent ser i fremstillingsindustrien! Man anvender i dag en el-baseret teknologi til smeltning af råmaterialerne, og derfor udvikles der under produktionen ikke længere forurenende røg og støv, der efterfølgende ledes ud i naturen.

Virksomheden bruger 100% naturlige mineraler til fremstillingen af det varmeresistente glas, og desuden anvendes alene 100% sand til at fjerne bobler og lignende i glasset.

I de produkter, der fremstilles blandt andet til laboratoriebrug, indgår der en kombination af glas og plastik, der ikke udsender eller frigiver skadelige stoffer eller hormoner under opvarmning. Virksomheden bruger kun materialer, som de er helt sikre på ikke kan frigive skadelige stoffer under produktion eller brug. Desuden går man hos Hario ind for genbrug, og man søger derfor at fremme produktion og salg af genanvendelige produkter.

 

Certificeringer

Virksomheden Hario er kvalitets- og miljøcertificeret iht. ISO-standarderne 9001 og 14001. Dette giver en høj grad af sikkerhed for, at virksomheden og produktionen styres effektivt og med kontinuerlig fokus på forbedring af interne miljø- og kvalitetsprocesser.

 

NORUs udvalg

NORU har nøje udvalgt og håndplukket nogle virkelig skønne kvalitetsprodukter fra Hario:

 

Kaffetragte

NORU tilbyder to forskellige funktionelle og flotte kaffetragte i hhv. rustfrit stål og kobber, der perfekt fordeler varmen fra det kogte vand og dermed giver en meget ensartet kaffebrygning. Tragtene kan anvendes sammen med NORUs kaffekander af glas, og med tragtene følger en god måleske.

 

Bryggesæt

Hos NORU tilbyder vi et dejligt start-bryggekit fra Hario. Sættet omfatter både en kaffetragt i plast, filter og en tilhørende kaffekande.

Du kan også erhverve dig et Hairo bryggekit i særlig luksus-udgave. Dette sæt omfatter en smuk og indbydende glas-kaffekande, en kaffetragt i glas, filtre til kaffetragten og en god måleske.

 

Koldbryggere

NORU fører stilrene og funktionelle koldbryggere til iste fra Hairo. Koldbryggerne er af glas, har indbygget tefilter i låget, kommer i forskellige dejlige farver og er super lette at anvende.

Foretrækker du iskaffe frem for iste, fører NORU også en kaffe-koldbrygger fra Hairo. Denne koldbrygger ligner koldbryggeren til te, men kaffefilteret er større og er indbygget i selve glaskaraflen.

Læs meget mere om koldbrygning her.

 

Kaffekværn

Vil du gerne male din kaffebønner selv, så smagen bliver så aromatisk og frisk, som overhovedet muligt? NORU har et udvalg af kaffekværne, og den keramiske kaffekværn fra Hario er manuel, med håndsving, og med koniske blade. Du kan male omtrent 100 gram bønner ad gangen på kværnen - nok til nogle gode kander frisk og velsmagende kaffe.

-

Husk, at du hos NORU også kan erhverve dig både virkelig god malet kaffe og aromatiske hele kaffebønner, ligesom du finder et dejligt udvalg af søde sager til kaffen. Ligeledes kan du få veldesignede kaffekrus og -kopper, så du har noget at drikke din nybryggede kaffe af!