Gavesæt

Gavesæt - let, nemt og hurtigt!

Har du svært ved at finde på en “hurtig” gave til en given lejlighed, og synes du, at det er for meget ligefrem at give en hel gavekurv? Så tag et godt kig på vores gavesæt nedenfor. De er mindre dominerende på gavebordet end gavekurve, men er stadig af høj kvalitet og super lækre som gaver, som de fleste vil blive glade for at modtage!

Viser 1-20 af 20 element(er)

Vores gavesæt fås i mange prislejer, og blandt disse finder du blandt andet både fuldstændig fantastiske bryggeholdere fra japanske Kinto, som egner sig perfekt som eksempelvis bryllups- eller jubilæumsgaver, skønne cocktail-sæt med alt til bestemte cocktails/drinks, virkelig lækre tekander med økologiske og håndblandede urtete-blandinger uden kunstige tilsætningsstoffer fra det prisvindende nordjyske brand Min Yndlings Te og indbydende og eksklusive krydderisæt fra Lie Gourmet. Kort sagt: Vi har noget til enhver lejlighed og for enhver smag - du skal blot beslutte dig for, hvilket gavesæt, der passer bedst til anledningen og til modtageren! 

Gaveindpakning og personlig hilsen

Det er super let at bestille dine gaver på NORU-shoppen, og hvis du ønsker, at vi også skal pakke din gave fint ind, vælger du blot denne mulighed, når du skal betale for gaven. I kommentarfeltet kan du desuden skrive en personlig hilsen til gavemodtageren - vi sørger så for at håndskrive denne og vedlægge den til gaven, som vi enten kan levere direkte til gavemodtageren eller til dig selv, så du selv kan overrække den - lettere bliver det simpelthen ikke!