Firmagaver

Giv dine samarbejdspartnere, kunder eller medarbejdere en velsmagende gave med virksomhedens eget tryk eller logo. Med en firmagave fra NORU forkæler du din modtager med kaffe eller te samt chokolade og andre lækkerier - alt sammen af højeste kvalitet.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Vores firmagaver kommer i tre forskellige størrelser: Lille, mellem og stor. Du vælger selv, om gaven skal indeholde lækker kvalitetskaffe eller økologisk Chaplon te ud over de andre gode sager. Uanset hvilken løsning, du vælger, har du mulighed for at sætte din virksomheds præg på gaven med påtrykt logo og tekst på label (maks. 3 linier plus logo). Firmagaven pakkes ind med gavepapir, bånd og masser af kærlighed. Brug gaven som julegave - det er din garanti for, at du siger tak for året, der gik med en personlig og unik gave.

Se mere her og få styr på gaveindkøb til samarbejdspartnere, medarbejdere eller forretningsforbindelser allerede i dag. Firmagaver fra NORU er din garanti for at vise din taknemmelighed med en gave med personligt præg.

En personlig firmagave, der vil blive husket

Sig tak for indsatsen, det gode samarbejde - eller ønsk glædelig jul med en unik og personlig firmajulegave. NORUs udvalg af gaver er den perfekte måde at vise, at du værdsætter dine leverandører, kunder, forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, medarbejdere eller andre, der har gjort en forskel for din virksomhed.

Med vores sortiment af firmagaver forkæler du ikke kun modtageren med et væld af lækkerier. Du viser også, hvem I er som virksomhed, og hvad I står for. Samtlige gaveløsninger bærer nemlig et personligt præg, så din gave ikke bare bliver endnu en i mængden. 

Samtidig har du mulighed for at få påtrykt dit logo samt et valgfrit budskab på en label, som vil pryde gaven og promovere dit firma på en og samme tid.

Praktisk om NORUs firmajulegaver:

  • Få påtrykt dit firmas logo på gaven sammen med maks. 3 liniers tekst på label.
  • Vælg mellem tre forskellige størrelser: Lille, mellem og stor.
  • Vælg selv om du vil give en firmagave med kaffe eller te.
  • Vi leverer op til 10 stk gaver fra dag til dag ved bestilling inden kl 16 - ved større bestillinger må påregnes en smule længere levering.

Tag et kig på udvalget her på siden og find den firmajulegave, du ønsker at glæde dine modtagere med.

Giv en firmagave, du selv har lyst til at pakke op

Det er ingen hemmelighed, at gaver spreder glæde og varme - både for giveren og modtageren. Det er en rigtig god måde for en virksomhed at vise anerkendelse for en god indsats eller værdsættelse af et godt samarbejde - og selvfølgelig med en julegave ønske tak for året, der er gået.

Står du for indkøb af firmaets julegaver, ved du nok godt, at udvalget er kæmpestort. Det kan mildest talt være en jungle at finde den firmagave, der sender det budskab, I ønsker at blive forbundet med.

Du skal vælge at indkøbe årets firmajulegaver hos NORU, hvis du ønsker at runde året af med at sige tak og god jul på en personlig måde. Hos os finder du ikke de mere traditionelle og anonyme firmagaver. Tværtimod får du en gave med et unikt og personligt præg, smukt indpakket i gavepapir og bånd. Kort sagt: En gave, du gerne selv vil pakke op.

Vidste du…

At du i alle NORUs firmagaver finder en æske med chokolade samt de lækreste karameller? Ud over god kaffe eller Chaplon te selvfølgelig. Og i den mellemstore og store julegave finder du oven i lækkerierne bomuldsklude af den fineste kvalitet. Se mere om indholdet i gaverne ved at klikke dig ind og læse mere ovenfor.