Elkedel

Gode el-kedler

- til mange formål 

Står du lige og skal bruge varmt - eller kogende vand - lidt hurtigt? Så er en el-kedel sagen! Med den kan du lynhurtigt koge vand til instant kaffe, te, kakao, modermælkserstatning, rengøring, skoldning af glas eller andet, og med nogen el-kedler kan du endda varme vandet til nøjagtig den temperatur, der passer dig - og efterfølgende holde det varmt på den ønskede temperatur, så længe du vil. Dette  gælder eksempelvis for de skønne PLINT-elkedler, der tillige har et kolossalt hyggeligt og lidt retroagtigt udtryk.

Viser 1-24 af 32 element(er)

Selvfølgelig kan man koge vand i komfuret i en gammeldags kedel. Eller i en gryde. Eller man kan koge det i en gammel bulet kaffekande over bål i haven eller måske endda i en hjemmesyet læderpose, som man lægger bål-opvarmede glohede sten i. Hvis man altså har det sådan, at at man helst vil gøre alting så stenalderagtigt, som overhovedet muligt. Sådan er vi dog - ret - mange, der slet ikke har det! De fleste af os vil helst have det dér med at koge vand til forskellige formål overstået så hurtigt, som muligt. Derfor er el-kedler geniale! Det går nemlig lynhurtigt med at koge vand til kaffe, te, kakao og til alverdens andre formål. Og så er der endda nogen el-vandkedler, der kan endnu mere! Og ja - man kan jo sagtens anskaffe sig en cooker vandhane med kogende vand til sit køkken. Hvis man altså har råd. Og hvis man virkelig synes, at den investering giver mening. Her hos NORU foretrækker vi dog klart en god el-kedel i stedet! Den gør jobbet, og den er til at betale!

Hvad er det, el-kedler kan?

Der er mange fordele ved at bruge en el-kedel - her får du lige nogle af dem:

  • Først og fremmest så kan en el-kedel koge dit vand til husholdningen langt hurtigere, end hvis du skulle koge det i en almindelig kedel på komfuret
  • Du bruger mindre energi på at koge vand i en el-kedel end i en almindelig kedel på komfuret
  • Du kan let tage den med dig - el-kedlen kræver ikke hverken et komfur eller et bål, når der skal koges vand! Tag den f.eks. med på ferie.
  • Nogle el-kedler kan koge vandet til en helt bestemt temperatur. Det er simpelthen så smart, da f.eks. vand til te helst skal koges til en bestemt temperatur og man herved slipper for at stå og rode med chokoladetermometer osv. for at få det kogte vand afkølet til den helt rigtige temperatur.
  • Andre el-kedler kan holde vandet varmt ved en bestemt temperatur, så længe du ønsker det! Derved slipper du for at koge vand igen og igen i løbet af dagen, efterhånden som du får lyst til endnu en kop kaffe eller te.
  • Nogle el-kedler er så pæne og dekorative på køkkenbordet, at de næsten i sig selv også kan tjene som fede designelementer i køkkenet. Vil man f.eks. gerne have en lækker retrostil i sit køkken, giver det mening at anskaffe sig en PLINT Pure Kettle el-kedel eller en Ariete Vintage Kedel, der ikke alene i sig selv er ret smarte, men som også tilfører et pift af noget 50'er- og 60'er-agtigt til indretningen.
  • På nogle el-kedler kan man vælge og styre temperaturen på sin smartphone via Bluetooth. Super smart!
  • I andre el-kedler kan man forudstille temperaturen til forskellige formål. Derefter skal man blot tænde for el-kedlen og vælge program, hvorefter kedlen opvarmer vandet til den helt rette temperatur, som man tidligere har valgt og gemt.
  • Mange elkedler har en sikring, der virker således, at kedlen slukker, hvis den er ved at koge tør. Temmelig smart!
  • El-kedler er så pæne, at de kan sættes direkte på bordet med nykogt vand. Og nogle af dem har endda dobbelte sider (som i en termokande), således at de holder vandet varmt meget længere end normalt - også når ledningen ikke sidder i stikkontakten!

...og så får du lige en idé, som forfatteren bag denne tekst lige har haft kæmpe succes med og ikke mindst fået fuld "cool mom credit" for:

Egen kaffe- og nudelstation på teenageværelset

Har du en sød teenager, der fortjener et skulderklap eller lidt ekstra luksus, så overvej at forære ham eller hende en super fed kaffe- og nudelbar til sit værelse! Du har brug for følgende:

Denne kaffe-/nudelbar er et kæmpe hit hos teenagere! Især hos de, der læser til eksamen, de der elsker at have venner på besøg og de, der bare spiller computerspil i timevis!

Lidt om NORU's el-kedler

Alle de lækre el-kedler, som du kan få hos NORU, fortjener virkelig grundig omtale! Her får du dog lige tre bud på virkelig fede kedler fra sortimentet, og så vil vi i øvrigt stærkt anbefale dig også at klikke dig ind på de andre lækre el-kedler her på siden for mange flere informationer om de enkelte!

Klassisk og super elegant el-kedel

Skal din el-kedel emme af klasse og elegance, kan vi bl.a. anbefale Harios Bueno 80 el-kedel. Den er rigtig god at hælde af og super nem at rengøre og kalke af. Og så er den ikke mindst vildt flot med sit let genkendelige Hario-design og den lange fine svanehals.

Moderne og stilren el-kedel

Drømmer du i stedet om en hypermoderne og helt stilren el-kedel, hvor du kan styre vandtemperaturen via din mobiltelefon og efterfølgende kan opretholde samme temperatur i op til 12 timer? Så er det vores fantastisk lækre Mi Smart Kettle fra Xiaomi, du skal erhverve dig. Den har en meget præcis temperaturregulering og koger i øvrigt vandet lynhurtigt.

Flot og smart el-kedel i retro-stil og fantastiske farver

Har du brug for en virkelig lækker retro-agtig el-kedel, der kan varme vand til en bestemt temperatur, og som efterfølgende kan holde vandet varmt, indtil du slukker for kanden? Så tag et kig på f.eks. Pure Kettle fra PLINT, der fås i de mest fantastiske farver. Den emmer af 50'erne, samtidig med at den har geniale tiptop-moderne funktioner!

Se alle vores fede el-keder i forskellige skønne farver og med lige så forskellige udtryk og kvaliteter herpå siden. Der er også en, der passer perfekt til dig (eller din teenager)!