Studenterfest

Bliv klar til den fedeste studenterfest og vogntur med de skønneste produkter!

Vi har samlet ALT til studenterfesten lige her, så du nemt kan finde de helt rigtige ting at servere til skarpe priser. Du kan både finde lækkerier til vognstoppet, praktiske ting når der pludselig kommer mange gæster og det helt rigtige til oppyntning og borddækning til selve festen.

Viser 1-24 af 34 element(er)

Der er intet så skønt som lyden af glade studenter - og når du skal være vært for denne særlige dag, så er det vigtigt at der er styr på tingene og at det er de helt rigtige ting der serveres.

Sådan får I et dejligt vognstop

Det er ikke lang tid de unge mennesker er på besøg, når vognen kommer til jeres tur på ruten. 10 minutter er ikke unormalt - og det kan være mange mennesker der skal ind og ud på samme tid. Det kan virke kaotisk, men er også et virkelig dejligt besøg at have.

Det vigtigste er lidt god forberedelse - det kommer du langt med.

Det hele skal være nemt at komme til

Når der er sådan en hel flok studenter der skal spises hurtigt af, så skal maden være hurtig at komme til. Hvis du har pladsen til det, så kan du med fordel arrangere en buffet i midten af haven (eller stuen, hvis de nu skal indenfor).
Så kan alle 'komme til fadet' på samme tid, og du undgår køtilstande og at der er nogle der ikke når at få noget.

Drop de pæne tallerkener og bestik. Vi snakker hapsere og servietter, der kan tages med.
Generelt skal du bare tænke i 'to-go' og ting der godt må gå i stykker. Også drikkevarerne, da de unge mennesker sjældent kan nå at drikke en hel øl eller sodavand.

Og hav gerne i baghovedet at der er MANGE stop på sådan en dag. Hvilket betyder at der også er meget mad. Derfor kan det være en god idé at koordinere lidt med stoppet før og efter så der måske kan serveres noget, der passer i forlængelse af hinanden. Det kunne være sandwich det ene sted, og ispinde det næste sted.