Te til erhverv

Te skal der til - både når kollegaerne drikker kaffe, og når der kommer gæster udefra! Find og bestil jeres gode te her i webshoppen - det er let og ligetil, I kan få mange virkelig spændende varianter og teen leveres lynhurtigt!

Viser 1-14 af 14 element(er)

Elsker I også god te - både til medarbejdere og gæster - på din arbejdsplads? Så køb den hos NORU! Hos os får I nemlig ikke alene et kæmpe udvalg af mange forskellige virkelig lækre teer at vælge imellem, men I kan også få mange af teerne i ekstra store pakker, så der ikke skal købes te ind hele tiden! Ligeledes finder I her en mængde forskellige skønne tebreve, fantastiske økologiske teer, lækre trækister til tebrevene og de dejligste termokander, som endda også er pæne at sætte på mødebordet. Og det bedste er næsten, at I kan købe det hele samlet hos NORU: Kaffe, te, kakao, termokander, kaffemaskiner og stempelkander, te-bryggeudstyr og tekander, kopper, krus, teskeer, små skåle og skønne søde treats at forkæle både gæster og medarbejdere med, når det skal være ekstra godt!

Store og ekstra store poser te

På denne side i NORU's webshop finder I super populære teer, som nu altså også kan fås i store eller ekstra store poser. Her er simpelthen alt, hvad hjertet kan begære - virkelig mange forskellige økologiske teer af meget høj kvalitet, de bedste løse teer, vores vildt populære perlete, vores bedste urteteer, store poser løse blandede tebreve fra forskellige brands, mega store poser Chai Latte i forskellige smagsvariationer, store trækister med eller uden indhold og meget andet lækkert, som i særlig grad passer ind på arbejdspladsen til både medarbejdere og gæster. Og som supplement kan du hos os også finde både kaffe og kakaoblandinger i store poser samt helt særlige søde sager i store mængder, som også passer perfekt til arbejdspladsen, klinikken, salonen osv.

En helt særlig energibooster pakke

Som noget helt særligt tilbyder vi en skøn energibooster pakke til arbejdspladsen. Her er tale om en dejlig medarbejderpakke med virkelig god kaffe, skønne blandede tebreve, helt fantastiske og naturlige Wally & Whiz vingummier og vidunderlige karameller fra karamelleriet. Her bør være nok forkælelse til ca. 5-6 medarbejdere i en måned, hvis hele herligheden står til fri disposition. Man kan dog også vælge at gemme pakken til de lange møder, hvor der i sandhed er brug for et boost undervejs. Så rækker indholdet en hel del længere.

Vi har i øvrigt også både særlige energipakker til møder, til hjemmearbejde osv., ligesom vi kan tilbyde store dåser med søde sager, kæmpe poser med bolsjer og meget andet, som er særligt godt til arbejdspladser. Se alle disse herligheder ved at klikke her.

Blandede tebreve til medarbejdere og gæster

Mange af vores erhvervskunder køber store mængder tebreve ind. Det giver mening, for ikke alene holder de længe uden at miste smag, men de kan også fås i blandede udvalg fra f.eks. NUTE og Chaplon. Dermed er der altid en mængde gode teer at vælge imellem, når de sættes på bordet. Køb evt. en lækker trækiste til de blandede tebreve - det ser super lækkert ud og beskytter de enkele tebreve.

Trækister til te

Vi kan tilbyde jer forskellige lækre trækister, og I kan enten købe en tom trækiste og løse blandede tebreve for sig, eller I kan starte med at købe en lækker trækiste med blandede tebreve og så siden supplere op med løse tebreve, når I konstaterer, at I er ved at løbe tør. Trækisterne kan holde år ud og år ind og kan altså fyldes igen og igen - og hos NORU kan I altid købe løse blandede tebreve fra forskellige brands til jeres lækre te-trækiste.

I øvrigt er sådan en træskiste med indhold også en helt fantastisk firmagave til kunder, forretningsforbindelser og andre, som skal forkæles lidt ekstra!

Mængderabat på mange slags te

På mange af NORU's helt fantastiske teer, får I som virksomhed mængderabat, når I køber stort ind! Så drikker I rigtig meget te i virksomheden, eller skal der købes ind til flere lokationer, så hold øje med vores gule "Mængderabat"-mærke, der i shoppen pryder de teer, som der er mængderabat på. Man kan se selve rabatten, når man klikker sig ind på de enkelte teer for at læse nærmere. Her er tale om gode og fristende rabatter, som giver mening og gør det hele endnu billigere.

Lynhurtig levering

Hos NORU er vi hurtige til at levere! I Iangt de fleste tilfælde sendes varerne allerede samme dag eller allersenest næste dag, hvis bestillingen er foretaget så sent på dagen, at vi ikke kan nå at sende varerne med det samme. Selvfølgelig kan der være enkelte tilfælde, hvor leveringstiden er en lille smule længere, men det er undtagelsen, og vi strækker os normalt ret langt for at få varerne afsted så hurtigt som overhovedet muligt.

Få leveret samme aften!

Det er i øvrigt i mange tilfælde også muligt at få leveret varerne samme aften med Burd Delivery! Det kræver dog, at bestillingen foretages på en hverdag inden kl. 15.30 , at jeres adresse er i et af de postnumre, som Burd leverer til, og at der om aftenen mellem kl. 18:00 og 21.30 er en medarbejder til stede på adressen til at tage imod varerne. Læs meget mere om fragt og levering ved at klikke her.

Køb teen til jeres virksomhed her - vi kan tilbyde et stort udvalg, mange spændende teer, særlige mængderabatter, let bestilling og lynhurtig levering. Velbekomme!