Karklude

Et must i alle køkkener er gode og anvendelige karklude af ordentlig kvalitet. Men altså - fordi der "bare" er tale om karklude, behøver de jo ikke at være grimme og kedelige. Og det er altså heller ikke et must, at man hækler eller strikker dem selv. Her finder du virkelig lækre karklude, som endda er lavet i 100% økologisk bomuld og som passer perfekt til dig, der sætter pris på køkkentekstiler af bedste kvalitet.

Viser 1-24 af 34 element(er)

Flere og flere erstatter de billige engangs-fiberklude med gode vaskbare karklude af ordentlig kvalitet, og årsagen skal nok først og fremmest findes i det faktum, at fiberkludene indeholder forurenende microplast, og bare kasseres når de er blevet lidt nussede.
Det giver derfor mening i stedet at bruge gode karklude, der kan vaskes og bruges igen og igen - sådanne finder du herunder, og de kommer i de dejligste farver og mønstre.

Find den rigtige karklud

Når vi snakker om karklude i god kvalitet der kan bruges igen og igen, så findes de i et utal af forskellige materialer der allesammen har deres fordele og ulemper. Og nogle er gode til en ting, mens nogle andre er bedre til andre formål.