Brødkasse & Brødkurv

Se alle vores flotte brødkasser og brødkurve her. Det er den bedste måde både at opbevare og servere brød på - og her finder du mange forskellige former, farver og størrelser.

Gå på jagt i vores udvalg herunder - eller læs mere om brødkurvene nederst på siden.

Viser 1-17 af 17 element(er)

Vi elsker brødkurve, brødkasser og brødposer! Det er den bedste måde at opbevare dit brød på så det ikke bliver tørt. Men det er også bare en lidt federe måde at servere brødet på, så det ikke bare ligger på bordet og nemt bliver kedeligt at se på.

Undgå at brødet tørrer ud

En brødkasse er både funktionel men også dekorativ. Der er mange forskellige modeller - og fælles for dem alle er, at de holder dit brød friskt i længere tid, end hvis det bare ligger på bordet.
Ved at opbevare dit brød i en brødkasse, får du det gemt væk fra sollys. På den måde tørrer det ikke så nemt ud, men bliver gemt væk fra varme, lugt og luft - alt samme noget, der bare gør dit brød kedeligere meget hurtigt.

Sådan forbliver brødet friskt på bordet

Ved at servere dit brød i en lukket brødpose, så undgår du ligeledes at brødet bliver kedeligt på bordet.
Hvem har ikke prøvet at sidde til en julefrokost og hænge lidt over maden. Og når man så lige vil nappe den sidste mad med leverpostej, så er brødet allerede begyndt at blive tørt i kanten.

Dette undgår du fuldstændig hvis du bruger en brødpose til at servere dit brød i.
Det har også den fordel at lune boller faktisk forbliver lune og lækre når de skal spises.