Firma Julegaver

Kender du det, at du - efter at have brugt det meste af eftersommeren på at knokle med  planlægning og organisering af årets firmajulegave til medarbejderne - på den store gavedag i december oplever, at de færreste overhovedet kommenterer gaven, at begejstringen måske endda er lidt kølig og at ingen rigtig forekommer synderligt imponerede? Det kan nogen gange være en ualmindeligt utaknemmelig opgave at være ham eller hende, der står for firmajulegaverne ... men sådan behøver det ikke at være!

Deadline for bestilling af firmajulegaver: 26. november 2021

Årets firmajulegave til medarbejderne er noget helt særligt, men det er også en af de ting, som fra virksomhedens side almindeligvis kræver en del planlægning og koordinering at beslutte sig for, at få organiseret og få bestilt. Hos NORU kan vi hjælpe, for vi ved, hvor kæmpestort et arbejde det er, og vi er også opmærksomme på, hvor vigtigt det er, at medarbejderne bliver glade og overraskede, når de pakker årets julegave fra firmaet op! Her har vi gjort det super nemt for dig, der sidder med alt julegave-bøvlet! Vælg f.eks. at få oprettet en særlig side direkte i vores webshop, hvor jeres medarbejdere selv kan vælge deres gave - eller lad evt. os stå for valget efter en snak om muligheder og ønsker.

Firmajulegaven er en spøjs ting, for samtidig med at der altid er medarbejdere, der bliver rigtig glade for den, så er der jo desværre også altid en risiko for, at andre ikke er nær så lette at glæde og stille tilfreds. Det er bare så ærgerligt, når man har lagt en masse arbejde i at finde den helt rette gave og i øvrigt har knoklet for at få organiseret hele julegavetingen, så alle bliver glade og overraskede. Sådan er det nok altid, når man skal give den samme julegave til mange medarbejdere, som sætter pris på vidt forskellige ting. Men herunder vil vi gerne tilbyde dig et par idéer til, hvordan du kan ramme de fleste medarbejderes smag.

Deadline for bestilling af firmajulegaver: 26. november 2021
(Er du for sent ude? Så skriv til kundeservice@noru.dk, så ser vi hvad vi kan gøre)

Lad medarbejderne selv vælge deres julegave!

Når alt kommer til alt så bliver en gave vel egentlig ikke nogensinde mere personlig, end når modtageren selv udvælger den? I vores øjne giver det rigtig meget mening, at der ikke i virksomhederne spildes store summer og masser af ressourcer på at udvælge gaver, som i mange tilfælde alligevel ender bagerst i et mørkt skab eller som foræres bort, fordi de ikke lige er i modtagerens smag. Det er simpelthen så ærgerligt og unødigt, og derfor synes vi, at det giver stor mening at lade de enkelte medarbejdere selv vælge deres julegave. Og i mange tilfælde er det også langt lettere at have med at gøre for virksomheden!

Egen julegaveside

Der er ingen tvivl om, at mange medarbejdere vil foretrække selv at kunne vælge deres egen julegave! Hvis du også synes, at dette er en god idé, kan vi tilbyde en helt særlig side i NORU's webshop, som kun er for jer. På denne kan de enkelte medarbejdere med en særlig kode og inden en på forhånd aftalt dato selv vælge deres julegave, som vi derefter sørger for at levere. Når vi har afsendt alle gaver, fremsender vi en samlet faktura til virksomheden. Alle de valgte julegaver afsendes i øvrigt fra NORU på samme dato, således at medarbejderne modtager gaverne nogenlunde samtidig.

Sådan gør du

Send en email til Gitte på gitte@noru.dk eller ring på 42 42 11 15 - så tager vi en snak om, hvordan vi strikker dette særlige firmajulegavetilbud sammen, så det passer til netop jer! Det er hurtigt, og det bliver næsten ikke lettere!

Gavekort

Alternativt kan du vælge i stedet at give skønne gavekort til NORU. Vores webshop rummer et så stort udvalg af skønne ting, at der er noget for enhver smag. Hvis du synes, at det er lidt ufestligt at give et gavekort, så overvej at give det sammen med en enkelt ting, som de fleste vil blive glade for - f.eks. en god flaske til juledagene!

Hos NORU kan vi tilbyde dig gavekort til vores webshop på netop det beløb du foretrækker. Og vi pakker dem gerne sammen med eksempelvis en flaske god portvin eller måske en flaske skøn mørk rom til de hyggelige juledage. Det er super hurtigt og let at bestille, og det er en firmajulegave, som de fleste medarbejdere vil kunne forstå og blive glade for.

Tag fat i vores dygtige kundeservice team på 42 42 11 15 eller kundeservice@noru.dk, så hjælper de dig sikkert i land.

Lad os sammesætte julegaven for dig

Hvis du har det sådan, at du egentlig ikke orker igen at skulle finde på den perfekte firmajulegave, så kan vi sagtens gøre arbejdet for dig. Vi ved jo, hvilke produkter der er populære, og vi har masser af erfaring med f.eks. at sammensætte gavekurve, så de rummer lidt af hvert af de allermest eftertragtede varer.

Sådan gør du

Send os en liste over gavemodtagerne, et budget pr. gave og dine eventuelle kaffe-, te- eller chokoladeønsker. Så finder vi det bedste, vi kan byde på, og pakker det hele flot ind som julegaver. Vi vedlægger naturligvis også gerne en julehilsen fra virksomheden. Ring til os på 42 42 11 15 for at aftale nærmere.

Eller vælg selv en julegave, der rammer bredt

Der er ingen tvivl om, at mange medarbejdere, hvis de selv kunne vælge, ville foretrække at modtage en dybt personlig firmajulegave, som er nøje udvalgt og håndplukket som en særlig anerkendelse til netop dem. Men er man en virksomhed med mere end 4-5 medarbejdere, går det hen og bliver en nærmest helt umulig opgave. Det tager oceaner af tid at planlægge og udvælge den helt rigtige og personlige gave til hver enkelt medarbejder, og selv med kun 4-5 medarbejdere, kan det kræve en hel del at give personlige firmagaver. Det kan selvfølgelig godt lade sig gøre, hvis ressourcerne ellers er til stede, men man skal godt nok have stort overskud til sådan en opgave ... og er det realistisk?

Skønne gavekurve med lidt af det hele

Når du er i den position, at du skal organisere og udvælge årets firmajulegave, så har du garanteret også indimellem følelsen af, at man aldrig rigtig kan gøre alle tilfreds! Dette er formodentlig også årsagen til, at man i mange virksomheder har det bedst med at lade firmajulegaven være en lækker kurv med forskellige super lækre godter, lidt ekstra godt at drikke og måske en enkelt ikke spise- eller drikkelig ting eller to. Det sidste kan f.eks. være en skøn el-kedel, en tekande, flotte krus, fine stofservietter eller andet, som de fleste kan forstå og vil sætte pris på. Ved at give en lækker gavekurv rammer du bredt med gaven, og der vil næsten altid være noget i kurven, som de enkelte medarbejdere bliver rigtig glade for. Det er kort sagt let at få succes med en gavekurv! Du kan også tage et kig på vores faste gavekurve, som du finder ved at klikke her. Måske er der en af disse, som passer perfekt til dine medarbejdere?

Noget helt andet

Hos NORU kan du som ovenfor beskrevet altid finde en lækker gavekurv eller f.eks. lade virksomhedens medarbejdere selv vælge deres julegave, men altså ... hvis du nu bare ikke er til hverken gavekurve eller synes, at medarbejderne selv skal vælge, så tag alligevel en rundtur i vores webshop. Vi har et kæmpestort udvalg af skønne ting, som vil egne sig fantastisk som firmajulegaver, og det er let både at bestille og få leveret gaverne til rette tid. Hvad siger du f.eks. til en helt klassisk italiensk espressokande og et par poser ekstra god espressokaffe samt lidt sødt til ganen? Eller måske en stilren termokande fra Stelton? Eller hvad siger du f.eks. til et sæt super lækre salt- og peberkværne i akacietræ pakket sammen med et par herlige tørpestoer?

Sådan gør du

Tag en rundtur i NORU's lækre univers, hvor du både finder de skønneste godter, noget helt særligt drikkeligt, og helt fantastiske ting til hjemmet, til borddækningen osv. Du kan selv udvælge dig netop de lækre ting, som årets julegave skal sammensættes af, og vi pakker gerne det hele sammen til hyggelige gavekurve for dig. Vi vedlægger naturligvis også gerne virksomhedens særlige julehilsen til medarbejderne! Giv os et ring på 42 42 11 15 - så vi kan aftale nærmere.

Der er masser af muligheder og virkelig mange skønne ting at vælge imellem i vores webshop - og der er helt sikkert også noget, som netop jeres dygtige medarbejdere vil blive glade for! Lad os tage en snak - vi kan helt sikkert let og uden det store besvær sammen finde frem til en julegaveløsning, som du vil have det godt med, og som modtagerne vil blive glade for og overraskede over!