PLINT

Her finder du de flotteste og allerlækreste produkter i fantastiske farver fra familievirksomheden Plint, der holder til på Lindegården i Asperup. Her er tale om smukke tekstiler, lækkert stentøj og mange andre kvalitetsprodukter, som bringer masser af skønne farver ind i køkkenet og resten af boligen, til servering og i haven. De skønne farver kan matches på kryds og tværs, eller man kan holde samme farve hele vejen igennem - det ene er ikke mere rigtigt end det andet. I sortimentet finder du blandt meget andet både store og små tekander, tekopper, tehætter, køkkenvægte, brødkasser, tevarmere, el-kedler, køkkentekstiler, vægure og tillige de dejligste ting til haven!

Viser 1-24 af 66 element(er)

Et stort og lækkert sortiment

Hos NORU synes vi selv, at vores udvalg af Plint-produkter er ret fantastisk! Vi har fået alle de lækreste ting fra PLINT i shoppen, og vi elsker simpelthen både de dejlige, ganske let støvede, lyse pastelfarver og de lidt mørkere farver, det super smukke design og den lækre kvalitet, som simpelthen kan gøre enhver glad!

Retrolook

Et af PLINT's kendetegn (om man vil) er det lette retrolook, der går i igen i mange af produkterne. Det vækker nostalgi hos mange, der endnu husker 50'ernes skønne pastelfarver med og uden kromdetaljer, MEN det er også umådelig populært hos vores yngre kunder! Disse produkter passer nemlig perfekt ind i den helt moderne indretningsstil, hvor både støvede pastelfarver, messing og krom har vundet - eller genvundet - indpas sammen med teaktræsmøbler med reference til 60'erne, velourstoffer med reference til 70'erne og masser af store grønne planter. Så skal du give en gave til et yngre menneske, der lige er flyttet hjemmefra, er et produkt fra PLINT et godt bud, som du med stor sandsynlighed ikke går galt i byen med. Men find lige først ud af, hvilke farver det unge menneske foretrækker i sin indretning - eller gå efter en af de mere neutrale farver.

Hos NORU kan du blandt andet erhverve dig følgende:

Til køkkenet

Kedler, tekstiler, brødkasser, vægure, køkkenvægte m.m.

Plint er simpelthen ekspert i fremstilling af super praktiske og lækre køkkenprodukter, som både unge og ældre vil have! I sortimentet finder man blandt andet den geniale Pure Kettle, som er en elkedel i tydeligt retrolook. Den er dobbeltvægget og fungerer perfekt også som termokande! Og så kan den holde vandet varmt ved enten 60 eller 90 grader, indtil der slukkes for strømtilførslen - ret smart!

I samme herlige retrostil som elkedlen kan vi også tilbyde både en super skøn brødkasse, en herlig køkkenvægt og et praktisk vægur. Ikke alene er disse ting dejligt funktionelle på den lidt gammeldags måde - de er også så utroligt dekorative, at man bør lade dem stå fremme på enten køkkenbordet eller en køkkenhylde. De pynter nemlig gevaldigt.

Har du brug for en ny elkedel, køkkenvægt eller brødkasse - eller vil du give en virkelig lækker indflytningsgave - er det vores klare anbefaling, at du overvejer en af de skønne køkkenting fra PLINT! Med disse får du nemlig både funktionalitet og dekorativ retrostil i ét.

Hos NORU kan vi også tilbyde viskestykker og vaffelvævede karklude, som har en rigtig god sugeevne og tillige er decideret smukke! Her taler vi om stor kvalitet i 100% bomuld i de skønneste farver! Og disse farver gør i øvrigt, at pletter ikke ses ret let på stoffet - så viskestykkerne og karkludene altid ser pæne ud, når de spottes i køkkenet. Som alle viskestykker og karklude i bomuldsmateriale, der jo er kendt for at suge super godt, skal også disse fra Plint lige klargøres, inden de tages i brug. Det gør man ved at lægge dem i blød i koldt vand i omtrent 12 timer og derefter vaske dem i vaskemaskine. Undgå at bruge skyllemiddel, da dette præparerer bomulden, så den får svært ved at suge ordentligt.

Udover disse fantastiske ting til køkkenet, finder du hos os blandt andet også lækre pumpeflasker til eksempelvis sulfo og flydende håndsæbe, ligesom du finder sæbe- og børsteholdere, opvaskebørster og opvaskemiddel. Altsammen gode, smukke og brugbare luksusting til køkkenet.

Til teen

Krus, kopper, tekander, tehætter, fyrfade m.m.

Til den glade tedrikkende familie kan vi fra PLINT tilbyde særskilt lækkert udstyr til servering af teen. Du kan både erhverve dig vildt lækre tekrus med indbygget filter og låg, store, klassiske og utroligt smukke tekopper, mindst lige så smukke klassiske tekander i forskellige størrelser, og ikke mindst fyrfade til at holde tekanden varm.

Husk i øvrigt at fyrfadet og tehætten kan bruges til andet end at holde tekanden varm. Et fyrfad kan f.eks. også anvendes til sovseskålen på middagsbordet, og en tehætte kan i en snæver vending holde eksempelvis nykogte morgen-æg eller stykker af flutes til middagen lune i længere tid. De lækre PLINT krus kan naturligvis også anvendes til andre varme drikke, ligesom de imponerende tekopper f.eks. kan anvendes til portionsanretning af dessert. Eller du kan så karse til pinsefrokosten i et par af kopperne - det ser super hyggeligt ud, når karsen til den herlige frokost kommer på bordet i en flot kop. Og en tekande kan naturligvis også rumme andet end te - det er bare ikke så tit, man ser det. Der er dog visse moderne restauranter, der faktisk serverer sauce til middagen i små tekander - egentlig ret praktisk, fordi tekander er så lette at hælde af! Måske en idé hjemtil?

Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser for de mange måder, som disse smukke og anvendelige produkter fra PLINT kan anvendes på.

Til haven

Store og små vandkander, potter, potteholdere m.m.

Sidst - men på ingen måde mindst - skal nævnes de fuldstændigt fantastiske vandkander fra PLINT. De er virkelig noget for sig! Og hvem har nogensinde tænkt over, at en vandkande også godt må være virkelig flot at se på - udover at være af rigtig god kvalitet?

Alle PLINT's forskellige vandkander er lavet i metal, og de fås i de herligste farver og i forskellige størrelser. De helt store kander til haven kommer i et super elegant look med tyk og blank lakering - eller i umalet zink - og med de lækreste messingdetaljer. De små vandkander er egnede både ude og inde, og er også lakeret i lækre farver og med en enkelt lille messingdetalje, der er en fryd for øjet. Den grundige pulverlakering på de farvede kander forhindrer dem i at ruste, og de ufarvede zinkkander får med tiden patina og bliver mere matte i udtrykker - hvilket er ret flot.

Udover de lækre vandkander kan du til haven også finde zink-potter og pottestativer i sortimentet fra PLINT. Begge pynter gevaldigt og giver dig lige netop de dér lækre detaljer udenfor, som skaber ekstra velvære og hygge!

---

Se hele vores udvalg af skønne ting fra Plint nedenfor - og husk, at produkterne også egner sig perfekt til gaver!