Viser 1-9 af 9 element(er)

Hvem er Speedtsberg?

Speedtsberg er et dansk designhus, der er kendt for sine enkle, elegante designs og brugen af brugskunst. De laver primært interiør, tekstiler og småmøbler til danske og skandinaviske hjem, hvor hyggen er i fokus.

Hver sæson præsenterer Speedtsberg to store kollektioner, som indeholder en bred vifte af varer til både hjem og have. De får inspiration til deres produkter ved at rejse rundt i hele verden, og ud fra den seneste trend definerer de årets næste kollektion. Derfor kan du altid være sikker på at få design der passer til verdenens og tidens modesyn.

Bohemestilen - hvad er det?

Boheme er en kulturel bevægelse, der opstod i slutningen af det 19. århundrede, og som er kendetegnet ved at lægge vægt på individuel frihed, kreativitet og udtryk.

Den bohemeagtige indretningsstil beskrives ofte som eklektisk, romantisk, finurlig og farverig - meget a la Speedtsbergs univers. Det er en stil, der handler om at mixe og matche, og som opfordrer dig til at være tryg med dine valg.

Bohemeindretning er et perfekt valg, hvis du gerne vil skabe et varmt og hyggeligt hjem eller sommerhus. Med sit fokus på naturlige materialer, jordfarver og vintage-møbler er boheme-stilen både stilfuld og enormt hyggelig.

Speedtsbergs historie

Efter mange års erfaring inden for indretningsbranchen havde Susanne Speedtsberg et ønske om at starte sin egen forretning der arbejdede med brugskunst og indretning. Derfor grundlagde hun virksomheden Speedtsberg i 2007, der har hovedsæde i Aarhus.

I 2021 lavede Speedtsberg et flot overskud på flere millioner kroner, der viser hvor godt det går for virksomheden både i forhold til deres designs, men også i brandingen og markedsføringen. Fremtiden ser uden tvivl utroligt lys ud for Speedtsberg, og det ser ud til, at de vil fortsætte med at fremstille fantastiske produkter i mange år frem, der vil med at gøre vores dagligdag mere farverig og smuk.

Hvordan indretter man et hjem, så det viser dansk hygge?

Speedtsberg er verdensmestre i at inkorporere "Hygge" i deres design, der ofte beskrives som en følelse af tryghed og komfort. Hvis du vil skabe en hygge-stemning i dit hjem, kan du starte med at tilføje varme og indbydende elementer som f.eks. deres hyggelige tæpper og duftlys. Speedtsberg kan også i allerhøjeste grad hjælpe dig med at inkorporere naturen i din indretning, da mange af deres designs er meget nede på jorden og i denne utroligt populære 'boheme' stil.

Nogle andre tips til at skabe et hyggeligt hjem er bl.a.:

  • Valg af komfortable møbler.

  • Tilføj masser af tæpper og plaider.

  • Udsmykning med lysløg

  • Udstilling af familiefotos.

  • Afbrænding af duftlys

Anbefaling: Speedtsberg bambus sofa til haven

En utroligt smuk bambussofa til to personer fra Speedtsberg, der er perfekt til dit orangeri, vinterhave, terrasse eller have. Den hvide pude, der medfølger, gør den endnu mere indbydende. Bambusmøbler er et naturprodukt, der bliver mere og mere populært i haver i hele Europa og hvis du ikke allerede har et bambusmøbel, bør det her være dit første.