Gaver til hende

Gaver til hende - også til hende, der har alt!

Er du også træt af scenariet, hvor du har gjort dig umage for at få bundet en dyr blomsterbuket hos den helt rigtige blomsterforretning, som værtinden dårligt har overskud til at tage imod, finde vase til og sætte i vand, fordi hun står lige midt i at servere velkomstdrinks, og som både du og hun ved er visnet og skal kasseres om - i bedste fald - en uge? Åh ja, sådan har vi hos NORU det også. Og vi har også problemer, når vi skal give vores gamle tanter, som har alt - og mere til - den perfekte fødselsdagsgave. Og det samme gælder, når vi skal finde jule-, fødselsdags- og mors-dags-gaver til vores checkede hustruer, kærester, mødre, veninder og døtre, der kun selv ved, præcis hvilket makeup-mærke, hvilket tøjmærke og hvilke smykker, de vil bære på deres kroppe…. Men hjælpen er nær, for hos NORU har vi ikke bare de skønneste, mest elegante og delikate ting til servering - vi har også super lækkert kaffe- og te-udstyr og ikke mindst masser af den slags luksus-gaver, som kan fortæres - med stor og udsøgt fornøjelse!

Viser 1-24 af 88 element(er)

Vores forslag til gaver til hende kan anvendes både som værtindegaver, valentinesgaver, fødselsdagsgaver, julegaver, kærestegaver, jubilæumsgaver, mors-dags-gaver, studentergaver - ja, der er noget til enhver anledning, for enhver smag og i alle prislejer! Eksempelvis har vi virkelig smukt service og glas fra blandt andet Broste copenhagen, Kinto, ForLife m.fl. Vi har også fantastisk rød hindbærcider fra Himmelstund, masser af skøn kaffe og fantastisk te, luksus-chokolade og flere dejlige gavekurve og -sæt med luksus-lækkerier af enhver slags. Hos NORU finder du også lækre cocktail-sæt og enkelt-flasker god spiritus, og ikke mindst så har vi en limousine indenfor mørk rom: En fuldstændig fantastisk 18 år gammel mørk rom, Rom Cuba: 1870 Extra Anejo, der smager, så englene synger, og som vil glæde enhver kvinde med smag for udsøgte cubanske lækkerier. 

Går det så galt, at du ikke kan vælge mellem vores mange skønne gaveforslag, så har du også altid mulighed for at købe et gavekort til NORU, som du kan give - evt. sammen med lidt lækker chokolade fra Hotel Chocolat eller måske med en skøn flaske kaffesirup fra Ruds Køkken.

Personlige hilsner

NORUs gaver til netop hende, der ellers kan være svær at forkæle til jul, fødselsdage, Valentinesday, Mors Dag eller bare i hverdagen, omfatter lækre ting i alle prislejer.

Skal din gave til hende gøres endnu mere personlig, lægger vi også gerne en håndskrevet personlig hilsen ved gaven - du skal blot skrive din hilsen i kommentarfeltet, når du bestiller - så sørger vi for at udfærdige din hilsen og lægge den ved gaven.

Indpakning

Vil du gerne slippe for at pakke din gave ind selv? Så benyt dig af muligheden for, at vi pakker din gave ind for dig. Det er virkelig let: Du vælger simpelthen blot muligheden, når du bestiller og betaler for gaven, og så pakker vi fint ind inden levering til dig eller direkte til hende, som du gerne vil forkæle.