Gaveidéer

Viser 1-24 af 51 element(er)

Gaveidéer - noget for enhver smag og til enhver anledning!

Har du svært ved at finde på en god gave, som modtageren med stor sikkerhed vil blive glad for? Det har vi alle sammen prøvet, og det kan give masser af overvejelser, frustrationer og irriterende tidsspilde. Hos NORU har vi dog gjort det super let for dig! Afhængig af hvem du skal give en gave - og hvad anledningen er - så har vi altid gode forslag til en passende gave, som modtageren med stor sandsynlighed vil blive rigtig glad for! Det er dog en rigtig god idé - inden gaveindkøbet - at undersøge om modtageren helst drikker kaffe, te eller kakao, eller om han/hun er langt mere til lækkert service, fedt brygge-udstyr eller lækre gourmet-krydderiblandinger og lignende.

Personlig hilsen

Husk, når du bestiller, at du kan tilføje en personlig og håndskrevet hilsen, der lægges ved din gave! Lige meget hvilken gave du vælger til den heldige modtager, vil det gøre ham eller hende ekstra glad - det tør vi godt love!

Gavekort

Har du svært ved at vælge mellem de mange skønne ting i vores webshop, som kan anvendes som en dejlig gave, kan du i stedet vælge at give et gavekort til NORU. På den vis kan den heldige gavemodtager selv vælge sin gave fra vores kæmpe udvalg af kvalitets-kaffer, lækre teer, skønne søde sager, fantastisk bryggeudstyr og meget meget mere!