BLOMUS

Kender du de super smukke ting til hjemmet og boligen fra BLOMUS? Her er tale om gennemtænkt og meget nutidigt design, som falder i de flestes smag! Tag et kig her på siden og lad dig begejstre over blandt andet de fantastisk smukke glas, som næsten ikke fås hverken mere enkle eller mere elegante. Det er simpelthen design, når det er allerbedst!

Viser 1-24 af 33 element(er)

Er der noget, der kan pynte på et veldækket bord, så er det smukke, indbydende og gerne helt enkle glas, der i sit udtryk harmonerer med både dug, servietter, bestik og spisestel. Sådan er glassene fra BLOMUS - de er enkle og super elegante i sit udtryk, og ikke mindst så passer de til stort set enhver borddækning! Det samme gør sig sig på mange måder gældende for de øvrige produkter fra BLOMUS. De er super stilrene, meget nutidige i sit udtryk og lette at sætte sammen med alt muligt andet i boligen. BLOMUS har simpelthen forstået det dér med at designe produkter, der udover at være meget smukke i sig selv, også kan sættes sammen med andet i helt andre stilarter. Det er ikke så tit, man ser netop det!

Hvem er BLOMUS?

BLOMUS er en tysk virksomhed, der blev grundlagt helt tilbage i 1961. Her er tale om et familiedrevet firma, og i virksomheden designes og fremstilles med stor passion de lækreste kvalitetsprodukter til boligen, som i øvrigt med stor succes forhandles over store dele af verden.

Det fulde sortiment fra BLOMUS omfatter en lang række lækre produkter til køkken, bad, kontor, terrasse, stue - ja, i det hele taget til boligen som helhed.

Tidløst design og høj kvalitet

I BLOMUS er det essentielt, at der anvendes gode materialer og skabes ordentligt, smukt, tidløst og gerne enkelt design, som ikke giver sig ud for at være andet, end det er. Og så er det et must, at kvaliteten er så god, at designet holder også ud i fremtiden til familiens næste generationer. Det er et mål, at produkterne altid er smukke og stilrene, er lavet i gode materialer, er funktionelle og ikke mindst er af ordentlig kvalitet!

BLOMUS FUUM hos NORU

Hos NORU er vi blevet ret vilde med BLOMUS, og derfor har vi nøje udvalgt nogle af de - i vores øjne - allerlækreste produkter fra sortimentet af lækre ting til boligen. Her finder du den sindssygt lækre glasserie FUUM, der udmærker sig ved meget høj kvalitet, usædvanligt indbydende design og det smukkeste farvede krystalglas, som kan tage pippet fra enhver.

Denne serie af krystalglas er i sandhed noget helt for sig, og du kan få alt fra de smukkeste champagneskåle og -fløjter til hvidvins- og rødvinsglas, vandglas og smukke karafler. De er hver især lavet i ét helt stykke lettonet gennemfarvet krystalglas, hvilket betyder at du ikke finder grimme samlinger - f.eks. mellem fod og stilk - i glasset. Dette gør tillige glassene stærkere, og det betyder faktisk, at de kan rengøres i opvaskemaskinen.

Glassene, der i øvrigt fremstilles i Italien, er bly- og cadmiumfri - og tillige ridsefri. De kommer i de smukke farver Nomad, Smoke og Fungi, der også passer usædvanligt godt sammen med mange af NORU's øvrige produkter til borddækning.

Et tip eller to

Når du vælger FUUM som din glasserie til ekstra smuk borddækning, så husk også at købe eller ønske dig et par af de fine karafler! De er nemlig ikke alene geniale med eksempelvis iskoldt vand på bordet. De kan også med succes gøre det ud for meget smukke, enkle og helt tidløse vaser, som passer perfekt til den øvrige borddækning!

Brug i øvrigt også gerne de fine vandglas eller måske de super flotte champagneskåle til servering af saltede nødder og oliven, når du serverer velkomstdrinks. De er både super flotte, emmer af luksus, og så rummer de lige den helt rette mængde småsnacks.

Velkommen til BLOMUS hos NORU - det er her du finder både de skønneste produkter til dit eget hjem og de bedste gaver til familie og venner!