Vægur

Vægure er simpelthen en genial opfindelse! Især når man står med hænderne begravet i bolledejen, har en vigtig samtale i mobiltelefonen, som man ellers normalt ser klokken på, og når man er ved at vaske hænder, er det så rart, at man lynhurtigt kan orientere sig om, hvad klokken er, ved at kaste et hurtigt blik på væggen hvor det praktiske vægur hænger.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Genial opfindelse

Vægure er en genial opfindelse! Ikke alene kan man klart og tydeligt se, hvad klokken er - man kan også se klokkeslettet, selvom man har hænderne fulde og ikke lige kan dreje armen, så man kan se tiden på armbåndsuret, eller selvom man står og balancerer med en bageplade eller en stor gryde, og derfor ikke lige kan tage mobiltelefonen for at se hvad klokken er.

Når hænderne er travlt optaget

Især i køkkenet, på værksteder og andre steder, hvor hænderne normalt er travlt optaget af andet end at holde en mobiltelefon, er vægure virkelig praktiske.

Det er altid smart med et vægur i entréen. For det første er det et af de rum i huset, hvor der oftest kastes et blik på uret. Når man opholder sig dér, er man oftest lige er på vej ud af døren eller lige kommet hjem, og vil derfor gerne vil vide, om man er for sent på den eller i god tid, til det næste der skal ske. For det andet står man i gangen tit pakket ind i overtøj med handsker på osv., hvilket kan besværliggøre dét lige at finde ud af, hvad klokken egentlig er. Så er det rart at kunne kaste et hurtigt blik på væguret.

Også i køkkenet og på et eventuelt værksted er et godt vægur en super praktisk ting. Det er oftest her, hænderne er så travlt beskæftigede, at man ikke har så let ved lige at se klokken på sit armbåndsur eller sin mobiltelefon.

Når man skal lære klokken

Et tredie sted, hvor et vægur er en gave, er på børneværelset. Ved at have et godt og tydeligt vægur i børneværelset, hjælper man sit barn med at lære klokken - som den nu engang vises på "gammeldags" ure med tal og små og store visere. Lidt hjælp dertil er selvfølgelig stadig påkrævet, men det hjælper gevaldigt på træningen, hvis barnet har et ur at kigge på. Og det er børn nok mere tilbøjelige til, hvis uret hænger på væggen, hvor man altid lige kan kaste et blik på det - f.eks. når far eller mor siger "klokken er syv, og der er aftensmad nu".

Når man ikke ser så godt

Har man svagtseende eller ældre mennesker i husstanden eller familien, så er et stort vægur med tydelige tal og visere en utrolig velkommen ting. Det kan for et menneske, der ikke ser så godt, være svært at se klokken på et almindeligt lille armbåndsur - for slet ikke at tale om på en mobiltelefon. Her gør et godt vægur i en pæn størrelse det hele meget lettere. Især hvis der er vægur i hvert rum.

Som dekoration

Er væguret pænt og passer ind i den øvrige indretningsstil, kan det også fungere som et lækkert designelement, der udover at være super praktisk oven i købet også pynter gevaldigt. Er du f.eks. glad for indretning i lidt gammeldags stil, er NORU's lækre vægur i retrostil fra PLINT simpelthen så perfekt. Det fås i skønne skønne farver, har en god størrelse og tal, som er lette at se. Derudover passer uret perfekt sammen med blandt andet PLINT's lækre køkkenting og øvrige pæne og praktiske indretningsgenstande. Dette ur er simpelthen så hyggeligt, minder om gamle dage og passer ind i eksempelvis køkkener i retrostil og i sommerhuse i den dér super charmerende lidt gammeldags stil med masser af hvidmalet træværk og stribede hørduge.

Har du indrettet dig noget mere stilrent, så bør du kaste et blik på det fantastisk smukke vægur fra Stelton. Det fås i sort og hvid og er utrolig enkelt, elegant og nærmest grafisk i sit udtryk. Der ikke tal på uret, og er man barn, svagtseende eller gammel, kan det måske være svært at læse klokken på lige dette ur, men for de fleste andre vil netop dette ur tilføre noget både praktisk og super lækkert til indretningen. Og så egner uret sig også super godt som gave - en gave, der vil blive taget vel imod af de fleste, der holder af moderne design.

Tag selv et kig på vore skønne vægure længere oppe, og klik dig ind på de enkelte for yderligere information.