Søde sager

Viser 1-24 af 197 element(er)

Her finder du alt i søde sager - NORU har et stort og varieret udvalg indenfor bolsjer, chokolade, vingummi - og alt muligt andet lækkert, der kan pirre din søde tand.

Alle varer i vores sortiment er håndplukket og valgt ud fra at der er brugt gode råvarer til produktionen og et minimum af tilsætningsstoffer. Det er vigtigt for os at vores søde sager er velsmagende og kan bruges både til hverdag og til særlige anledninger.

Du finder de her søde sager

Vores absolutte favorit er de skønne vingummier fra Wally and Whiz, der er lavet med udelukkende naturlige råvarer. De er veganske og kan spises af alle. Der er altid mange spændende smags varianter på lager, og du finder ikke lige disse smage af vingummier andre steder.
Udover de flotte firkantede æsker, har vi også forskellige gaveæsker fra Wally and Whiz, samt hele deres sortiment af flow packs. Flow packs er gode hvis du skal holde fest eller vil tilbyde slik i mødelokalet. Så undgår du at alle står og roder rundt i en slikskål, og de er meget dekorative at have stående fremme.

De store skumfiduser fra BARÚ er hurtigt blevet meget populære. Hver skumfidus er enkeltvis pakket i cellofan, så du kan servere dem på rigtig mange forskellige måder. Der er en ordentlig "haps" i hver - du bliver i hvert fald ikke skuffet over størrelsen på de her banditter.

Vi har også de små skumfiduser fra The Mallows - her er hver enkelt en lille haps i sig selv. De små skumfiduser er overtrukket med chokolade af høj kvalitet og forskellige smage. De er virkelig en fantastisk smagsoplevelse som absolut skal prøves.

Og så har vi også de gode bolsjer fra Almuegaarden. Måske kender du dem allerede fra Tivoli? Vi har et stort udvalg både af de mere klassiske bolsjer, men også bolsjer til anledninger så som bryllup, barnedåb og studentergilde.

Vil du gerne forkæle dine gæster? Her er et par gode idéer

Vi vil jo allesammen gerne være den gode vært og hygge om vores gæster. Men ind imellem ender det altid med den samme skål chokolade. Så vil du gerne prøve noget nyt, så læs med her!

Det bringer altid glæde at lægge forskellige flowpacks på bordet, når du serverer desserten. Nogle vælger at spise af dem med det samme, mens andre gemmer dem til kaffen. Og det kan være en god "ice-breaker" lige at få snakket om hvad for noget slik du sidder med. Det er i hvert fald en sjov og anderledes måde at servere søde sager på.

Serverer du blandet slik, så gør dette på et fad i stedet for en skål. På den måde kan alle bedre overskue hvad de kan vælge mellem, og du undgår at alle sidder og roder rundt i den samme skåål. Det er især et hit til børnefødselsdag, hvor de søde børn ikke altid tager øverst fra skålen :-)