Søde sager

Hos NORU elsker vi søde sager - så er det sagt! Ikke mindst elsker vi det, hvis det er lavet ordentligt og ikke er pakket til randen med kunstige aroma- og andre tilsætningsstoffer. Og vi har lageret fuld af masser og atter masser af den slags søde og uimodståelige sager - så der er også rigeligt til vores kunder! 
Se alle vores skønne søde sager herunder.
Viser 1-24 af 321 element(er)

Her på siden finder du vores store og varierede udvalg af super sprøde småkager, knasende bolsjer, lækker chokolade, skønne vingummier, vildt lækre skumfiduser og alverdens andre lækre søde sager fra eksempelvis Wally & Whiz, Økoladen, Barú, Simon Coll, Almuegården, Lakritsfabriken m.fl. Alle varer i vores sortiment er håndplukket og nøje udvalgt blandt alverdens søde sager. I udvælgelsen prioriterer vi især stor velsmag, gode råvarer og et minimum af kunstige tilsætningsstoffer. Her er tale om lækkerier, som er særskilt delikate - og virkelig svære at holde nallerne fra i dagligdagen.

Gode undskyldninger...

...for at servere søde sager, er der nok af. Det er bare ikke altid, at man lige kan komme på dem. Men altså, vi har jo alle brug for lidt forkælelse ind imellem, og de fleste af os holder virkelig meget af lidt ekstra lækker chokolade, fluffy og fede skumfiduser og et par lækre smørbagte småkager til den ekstra gode kop kaffe. Det giver dog mening at servere søde sager af ordentlig kvalitet, og det er netop sådanne lækkerier, du kan få hos NORU. De egner til både hverdag og fest og er nærmest perfekte at servere for gæster både hjemme og i mødelokalet, venteværelset, receptionen og klinikken.

Til kaffen efter den gode middag

Lav gerne fade med forskellige slags virkelig delikat kvalitetsslik og lækre småkager til kaffen efter den gode middag - måske endda i stedet for klassisk dessert. Et kaffebord med virkelig lækkert sødt tilbehør til den gode kaffe, vækker altid lykke.

Som fredagsslik

Servér f.eks. virkelig delikate vingummier fra Wally & Whitz til ungerne som fredagsslik - børn elsker (ligesom voksne) disse delikate vingummier! Også vores super lækre gourmet-popcorn i forskellige varianter fra Joe & Seph's er fantastisk populære hos både børn og voksne. I det hele taget er det vores erfaring, at mange børn godt kan lide slik af virkelig god kvalitet, hvis de blot får anledning til at smage det (og de voksne ikke allerede har spist det hele, inden ungerne kommer til fadet).

I mødelokalet, receptionen, venteværelset og klinikken

Vil du gerne sætte lidt sødt og lækkert frem i skåle til dine gæster og kunder, mens de venter, er eksempelvis vores delikate Wally & Whiz vingummier i flowpacks, vores små chokolader fra Simon Coll, guldkarameller fra Te Specialisten og marshmallows i flowpacks fra Barú m.m. nærmest geniale. Også vores super lækre individuelt indpakkede karameller fra Lakritsfabriken er nærmest geniale at sætte frem i skåle, men pas på - de har det med at forsvinde som dug for solen!

Til jul, konfirmation...

...Valentinesday, fodboldfinale, Mors Dag, Fars Dag, bryllup, barnedåb osv. har vi virkelig herlige og yderst velsmagende anledningsbolcher fra Almuegården. Eller hvorfor ikke sætte lækre marcipanhjerter med chokoladeovertræk fra Økoladen frem? De kommer i forskellige varianter og fås i pæne æsker med fire hjerter i hver. Vi kan også tilbyde virkelig skønne julekugler fra Jacobsen Bakery - lige til at hænge på juletræet. De har sprøde og søde kageoverraskelser indeni, til når træet skal plyndres. Og så har vi et ret pænt udvalg af super lækre pakke- og adventskalendere med herlig sød luksus (eller andre lækkerier) til ventetiden op til jul.

I skrivebordsskuffen og i frakkelommen

Mange af os kan godt lide at have lidt sødt med os, hvor vi går - eller i skrivebordsskuffen på arbejdet. Her egner eksempelvis vores små æsker med chokoladenibs fra Simon Coll sig særlig godt. Der er tale om bittesmå bidder chokolade, som er perfekte, når man bare lige har brug for en lillebitte smule sødt og delikat i løbet af dagen.

Som gave

De fleste af vores søde sager egner sig som gaver - enten som små veninde-, kollega- og værtindegaver eller sammenpakket med andre lækkerier eller eksempelvis med en pæn slikskål i skønne gavekurve. Vi kan også tilbyde lækre sampak af eksempelvis Wally & Whiz vingummier i gaveæsker, som egner til til forskellige anledninger.

I det hele taget er der masser af anledninger, der egner sig perfekt til indtagelse af lidt sødt, og ellers må man jo opfinde en anledning til lejligheden... Se alle vores mange lækkerier ovenfor, hvor du også kan klikke på de enkelte for at få yderligere info.