Nordic Coal

I den nordiske natur forekommer mange forskellige fantastiske farver og farvenuancer. En af dem er de mørke kul- og koksfarver - forskellige nuancer af meget mørk grå, og i nogle tilfælde næsten helt sort. Koksfarverne har masser af super flotte nuancer, og forekommer mange steder i den nordiske natur - blandt andet i de norske og svenske fjelde, i skovene og ved stranden. Når disse meget mørke grålige farver overføres til blank stentøjsglasur med forskellige nuancer, er de intet mindre end afsindigt smukke og klæder næsten ethvert spisebord!

Viser 1-24 af 36 element(er)

Super smukt og glansfuldt stentøj

Nordic Coal - Broste Copenhagens super elegante og meget smukke stentøjsserie - der blandt andet omfatter flotte glaserede krus, kander, skåle etc. i skønne mørke koksgrå farver - har skiftende udtryk og ret forskellige farvenuancer i de enkelte dele. Ind imellem går nuancerne næsten helt over i mørk sandfarvet, mens de i andre tilfælde nærmer sig næsten brunlige eller i hvert fald meget mørkegrå og næsten helt sorte nuancer. Delene i keramikserien har det til fælles, at de har et meget indbydende og unikt udtryk og er håndværk i meget høj kvalitet! Og så passer serien i øvrigt ret godt ind i NORUs øvrige sortiment - og desuden ind i både lyse og mørke køkkener og hjem!

I Broste Copenhagens Nordic Coal serie er ikke to dele helt ens! Først og fremmest bliver hver enkelt del drejet i hånden, og efterfølgende bliver de også malet og glaseret i hånden. Glasurens endelige farve og farvespil - og dermed også hver enkelt dels endelige udtryk - afhænger i høj grad af, hvor i ovnen delen af stellet har befundet sig under brændingen - en skøn detalje, som vi hos NORU er mere end begejstrede for!

Nordic Coal hos NORU

Hos NORU har vi udvalgt virkelig flotte og helt unikke glaserede krus, sukkerskåle, kopper m.m. i de skønneste nordiske koks-nuancer fra Broste Copenhagens Nordic Coal serie til dig! De emmer af nordisk håndværk og kvalitet, og hos NORU elsker vi, at serien både har et æstetisk, elegant og yderst moderne udtryk! Denne serie  passer - som flere af Broste Copenhagens øvrige serier - som hånd i handske med den nordiske livsstil, hvor der tilbringes mange timer indendøre, og hvor man hygger igennem med god kaffe, te og kakao - drukket af kvalitetsservice i naturlige og rustikke farver og udtryk! 

Nordic Coal keramikserien bringer de gode minder om mange dejlige oplevelser i naturen frem! Nogen mindes fantastiske vandreture i de nordiske fjelde, andre barndommens hyggelige skovture med børnehaven og andre igen kommer til at tænke på mange fantastiske ture på stranden, hvor der blev samlet smukke sten og muslingeskaller. Uanset hvilke minder man har fra den nordiske natur, så lægger farverne, nuancerne og spillet i Nordic Coal serien op til, at man genkalder sig disse. Og så er serien bare afsindigt smuk både på kaffe- og tebordet og på køkkenhylden. 

Hos NORU er vi fulde af lovord om denne skønne serie stentøj fra Broste Copenhagen! Den er funktionel, unik, indbydende, elegant, anvendelig - og bare så lækker at se på og røre ved med sine runde former og elegante farvespil i glasuren!

Top tre

Der er i dén grad tale om en keramikserie med mange forskellige super anvendelige dele, der passer perfekt sammen og stiller mange behov både i små og store familier, på kontoret og på caféerne. Og så passer serien naturligt nok perfekt sammen med de to andre NORDIC-serier fra broste Copenhagen: Nordic Sand og Nordic Sea! Bland gerne dele fra de tre serier på kaffebordet - det er så indbydende og flot sammen - og så er det hele endda ret let at rengøre, da delene tåler vask i opvaskemaskine!

Her får du vores tre bestsellere fra nordic Coal serien:

  1. Mega krus
    Voldsomt populært ekstra stort krus med hank. Kruset, der er super praktisk og perfekt at tage med på gåturen rundt i haven, rummer hele 40 cl. kaffe, te eller kakao - og så får du mængderabat, når du køber 6 stk.!
  2. Stor mælkekande
    Stor og fantastisk smuk mælkekande, der rummer hele 100 cl. Kanden er meget smuk og super anvendelig og kan naturligvis også sagtens anvendes til at servere juice, vand eller andet i, ligesom den er fantastisk smuk som vase til en lille buket smukke blomster fra haven.
  3. Stort skål
    Virkelig lækker og indbydende stor skål, der ikke alene er meget smuk, men også perfekt til servering af eksempelvis salat, kartofler eller popcorn. Når den ikke er i brug til middagen, så gør den sig fantastisk godt som frugt- eller pynteskål på spisebordet eller på en hylde i stuen.

Se og læs mere om de enkelte Nordic Coal dele nedenfor - og læs meget mere om Broste Copenhagen her.