Krydderier

Når det kommer til madlavning, er det ikke alene godt kød, friske grøntsager, masser af erfaring og fine teknikker, der gør forskellen mellem et velsmagende måltid og så et måltid, som er aldeles uinteressant. Det er krydderierne, der gør forskellen! Og dem kan du få i rigt mål her på siden. Der er blandt andet masser af vidt forskellige super lækre kryddersalte og en mængde spændende og delikate krydderiblandinger.
Tag selv et kig - du bliver ikke skuffet!

Viser 1-24 af 24 element(er)

Uanset hvilke madlavningstraditioner du holder af, og uanset hvilken livsstil du har, så er forskellige krydderier i køkkenet et must. Det at vælge de rette krydderier kan gøre en klassisk hverdagsret til en udsøgt smagsoplevelse. Hos NORU finder du et stort udvalg af smagsforstærkere og krydderiblandinger, der er lavet af naturlige og sunde urter.

Delikate og næringsrige salte i praktiske glas

Salt er must at have i køkkenet. Der er forskel på, om du har brug for den klassiske udgave af salt, eller om det er salt blandet med andet krydderi, der er ønsket. Når du handler hos os, er der garanti for, at du kan finde de perfekte salte til madlavning og til servering. I saltkarret kan det være praktisk at have den velkendte Himalaya salt, der enten kan være fin- eller grovkornet. Foruden den klassiske variant finder du også specielle saltblandinger, der er lavet med f.eks. chili, rødløg, hvidløg, rosmarin, brændenælde og ramsløg, og du kan købe den særlige variant, der egner sig perfekt til pommes frites. Mens nogle af vores salte er i kværne, er der andre, som er hældt op i mindre glas efter udvinding. Når du sørger for at have dit salt opbevaret i et lufttæt glas, holder det sin aroma i lang tid frem.

Krydderier til hverdagsmåltider, middage og tilbehør

Det er ikke kun salt, du finder et stort udvalg af hos NORU. Vi forhandler et stort sortiment af krydderi i poser og på glas, som kan bruges til bl.a. dressinger, tilbehør, kød og dip. I vores udvalg finder du blandt andet krydderi til:

  • Pulled Pork
  • Tzatziki
  • Grillmad
  • Dip
  • Aioli
  • Hummus
  • Gløgg

Du behøver ikke have mange års erfaring med at lave traditionsrig mad fra andre lande såsom Grækenland, Spanien eller Italien. Det kan for mange være lidt af en opgave selv at lave hummus eller aioli. Med vores lækre krydderier på glas kan du dog gøre det meget lettere, og mere smagfuldt. Det eneste, du skal gøre, er at blende eller røre ingredienserne sammen. Det bliver ikke nemmere at servere det mest indbydende tilbehør til middage med familien, til grillaftenen med kollegaerne eller til tapas med de bedste venner.

Køb krydderiblandinger til dig selv eller som skøn gave

Skal du på besøg hos veninden? Eller har svigerforældrene inviteret til en skøn middag? Det kan være trivielt at give en buket blomster eller en æske chokolade, hver gang du skal på besøg hos betydningsfulde mennesker fra familien eller omgangskredsen. Du kan bringe glæde og taknemmelighed hos familie og venner, der har interesse for mad og tilberedning, ved at forære dem krydderiblandinger af høj kvalitet. Du vælger selv, om det skal være blandede glas med salte og mix, eller om det skal være enkelte produkter. Når det skal være muligt at bruge krydderierne med det samme, skal du vælge dem, der kan købes i kværn. Du kan lave den mest indbydende vært- eller værtindegave ved at vælge et par krydderglas og pakke dem ind i cellofan med et kønt bånd om toppen. Så tag et kig i vores store krydderiudvalg og gør det til en leg at skabe kulinariske oplevelser i eget køkken.