Riéme Boissons

Her finder du Riéme Boissons lækre brusende limonader i 1 liters flasker. Frisk frugt og godt håndværk er opskriften på disse smagsfulde limonader. Opskrifterne går helt tilbage til 1921, og den dag i dag, laves limonaderne ud fra de gode gamle opskrifter på selv samme opskrifter fra dengang.

Viser 1-10 af 10 element(er)

Kender du mon de helt fantastisk lækre franske læskedrikke fra Riémes Boissons? Hvis ikke, så kan du glæde dig til de delikate limonader, orangeader, cola, og mange andre fantastiske læskedrikke i 1-liters patentflasker fra Riéme Boissons! 

Virksomheden bag

Helt tilbage i 1921 - altså for omtrent 100 år siden - begyndte franske Marcel-Alcide og hans barndomsven og svoger Adrien at fremstille frugtsaftkoncentrater og limonader af frisk frugt. De opkøbte et ikke-aktivt limonaderi og grundlagde virksomheden med familiens støtte og opbakning. På et tidspunkt forlod Adrien dog firmaet for i stedet at blive slagter, mens Marcel-Alcide valgte at føre virksomheden videre og fortsætte fremstillingen af læskedrikke. De opskrifter, som han dengang anvendte, er siden gået i arv fra generation til generation i hans familie, og den dag i dag laves de lækre læskedrikke fra familieejede Riéme Boissons stadig på samme måde, og de boblende lækre limonader og andre læskedrikke fra firmaet er i dag super populære langt ud over Frankrigs grænser - faktisk kan man finde Riéme Boissons produkter på hylderne i forretninger i over 20 lande på 4 forskellige kontinenter - det må man kalde en succes!

Produkterne

De dejlige drikke fra Riéme Boissons er ligesom i gamle dage fremstillet af naturlige frugtsmage, smeltet sukker af høj kvalitet og filtreret vand. De er ikke overdrevent søde, men lette og frugtagtige i smagen og tilsat den helt rette mængde bobler og brus, så de er skønt friske og virkelig læskende. Det eneste negative, der umiddelbart er at sige om disse herlige læskedrikke er, at de svinder alt for hurtigt i glasset - og det kan man jo i sidste ende alligevel ikke helt opfatte som noget negativt, vel?
Læskedrikkene fra Riéme Boissons findes i dag i 7 forskellige delikate varianter - samt en enkelt helt økologisk variant - og du kan få dem alle hos NORU!
  • Riéme Citron - Klassisk og helt ubeskriveligt velsmagende limonade med let brus. Limonaden er lavet på friskpressede citroner. Drik den, som den er, eller brug den eksempelvis i lækre let syrlige cocktails.
  • Riéme Cola -En lidt mere moderne læskedrik fra Riéme Boissons er den helt fantastisk delikate cola med bløde bobler. Også denne kan drikkes, som den er, men den er også herlig i lækre cocktails med mørk spiritus - f.eks. med en god rom.
  • Riéme Grenade - En skøn, forfriskende og let brusende læskedrik med granatæble, der er intet mindre end perfekt med knust is på varme sommerdage, men også imponerende dejlig i lækre cocktails året rundt. 
  • Rieme Mandarine - Riémes bud på mandarin-orangeade med let brus. Den er lavet på friskpresset mandarinsaft, der giver en helt særlig intens smag, som det er svært ikke at kunne lide. Brug den i spændende drinks eller drik den, som den er med masser af isterninger.
  • Riéme Menthe Citron - En ny variant af den klassiske limonade, som er lavet af friskpressede citroner. Denne er tillige krydret med aromatisk mynte og tilsat lette bobler, hvilket giver en frisk og spændende drik, som de fleste vil kunne lide.
  • Riéme Orange - Klassisk orangeade, når den er allerbedst - med let brus! Orangeaden er lavet på friskpressede solmodne appelsiner med masser af smag, og den egner sig perfekt til at slukke tørsten i på en hed sommerdag, ligesom den naturligvis også kan bruges i dejlige appelsinbaserede cocktails.
  • Riéme Pamplemousse En helt uovertruffent lækker læskedrik med friskpresset grapesaft og lækkert brus. Dertil kommer, at denne "grapenade" har en skøn og virkelig indbydende lyserød farve, som pynter gevaldigt på det flot dækkede bord. Prøv den!
  • Rieme Organic Lemonade - En super velsmagende og klassisk limonade, som dog er lavet på ene økologiske citroner og tilsvarende sukker. Med sine bløde bobler er den en sand fornøjelse at nyde både sommer og vinter.
Alle ovenstående lækre læskedrikke sælges hos NORU i 1-liters flasker med patentpropper, der gør, at boblerne holder - også flere dage efter at du har åbnet flasken - og så kan flaskerne jo efterfølgende genbruges nærmest i uendelighed.

Vidste du...

...at Marcel-Alcide egentlig startede med at lave frugtsaftkoncentrater og limonader til lokale caféer? Meget hurtigt blev disse utroligt populære hos børn i lokalområdet, og den dag i dag er det stadig de tre børnefavoritter fra for 100 år tilbage, der er allermest populære hos store og små børn: Mint, Lemon og Grenadine.