Error!

Saft

Saft - delikat og læskende både sommer og vinter

Der findes så ubeskrivelig meget billig saftevand af utrolig ringe kvalitet i dagligvarehandlen. Det synes vi hos NORU er trist, for der fremstilles jo faktisk rigtig god saft af meget høj kvalitet, som er lavet af ordentlige råvarer, er økologiske og fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler - og som kan dække behovet for lækre og læskende alkoholfri drikkevarer - både til hverdag og til fest.

Belvoir saft

Hos NORU fører vi helt fantastiske og fremragende safter fra det engelske firma Belvoir Fruit Farms Ltd. Der er tale om super lækre kvalitets-safter, der  er baseret på naturlige skønne krydderier, friske aromatiske blomster, solmodne bær og friskpressede frugter, og de indeholder ikke hverken kunstige farvestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. I vores sortiment har vi de - efter vores mening - absolut allerbedste varianter af Bevoirs delikate safter - se dem selv længere nede på denne side.

Farveforskelle

Belvoir-safterne er uden kunstige farvestoffer, og af samme årsag kan der forekomme farveforskelle mellem forskellige partier saft. Dette er altså ikke udtryk for, at der er noget i vejen med den ene eller anden saft, men afhænger blandt andet af høsttidspunkt, hvordan vejret har været under frugternes modning etc.

Blandingsforhold

Belvoir-safter blandes op med dejlig iskoldt vand eller mineralvand - eller som sommer- eller velkomstdrink eksempelvis med kold hvidvin eller champagne! Blandingsforholdet er 1:8 eller 1:10 - alt efter smag og præferencer. Og husk, at du naturligvis også kan anvende de koncentrerede safter eksempelvis som frugtsirup over pandekager og vafler, i kageglasur, over flødeis osv.

Opbevaring

Det er med saftevand, som det er med så mange andre fødevarer: Når først flasken er åbnet, skal den opbevares på køl. Dette gælder især safter, der alene er konserveret med sukker - som safterne fra Belvoir. Bliver de opbevaret varmere end køleskabstemperatur, risikerer man, at de begynder at gære før tid.