Hübsch

Kender du det skønne Hübsch boligtilbehør til hjemmet? Hvis ikke, så tag et kig her på siden, for netop her præsenterer vi super lækre ting fra Hübsch, som løfter din indretning op på et helt andet - og meget trendy - niveau.

Viser 1-6 af 6 element(er)

Hübsch Interiør fremstiller noget af det skønneste tilbehør til hjemmet, som vi er stødt på. Her taler vi om super lækkert nordisk design i bæredygtige materialer. Virkelig lækre produkter, som ikke alene passer perfekt ind i moderne hjem, men også er i fantastisk kvalitet og fremstillet under stort hensyn til blandt andet miljøet.

Dansk når det er allerbedst

Hübsch er dansk design, når det er allerbedst, og selvom firmaet er forholdsvis nyt på markedet, kan virksomheden sagtens konkurrere med de store, gamle, hæderkronede danske designvirksomheder, som grundlagdes tilbage i det forrige århundrede. Dette skyldes i vidt omfang et fuldstændig stensikkert øje for både kvalitet og indretningstendenser - og ikke mindst dedikation og konsekvent insisteren på hensyn til miljø, mennesker og det omgivende samfund.

For Hübsch handler det hele om glæde. Udgangspunktet er idéen om, at hvis man omgiver sig med lækre kvalitetsting i unik stil, mødes med god service og selv møder andre med venlighed og et smil på læben, så skaber man glæde for både sig selv og andre.

Miljø, lokalsamfund og ansvarlige leverandører

Hos Hübsch er det en stærk og vedholdende strategi, at der skal passes på såvel miljø som lokalsamfund. Man bestræber sig på kontinuerligt at udvikle nye og bedre metoder til design, udvikling og fremstilling af produkterne, ligesom man har en konstant fokus på anvendelse af bæredygtige materialer. Og så stiller man krav til både sig selv og til samarbejdspartnere om fair og ordentlige arbejdsvilkår for medarbejderne samt støtte til lokalsamfundet. Det er en meget moderne måde at drive virksomhed på, men også yderst ansvarlig og ikke mindst fremtidsorienteret.

Materialer

I Hübsch Interiør stiller man krav om, at såvel alt træ som alle tekstiler, der anvendes til fremstilling af Hübsch-produkter, skal være bæredygtigt produceret. Dette betyder blandt andet, at man netop i disse år er ved at implementere FSC-certificeret træ i alle træprodukter. Dette gælder både ved alle nye design og ved reproduktion af eksisterende design. FSC-mærkningen sikrer, at træet er dyrket under forhold, der fremmer ansvarlig forvaltning af verdens skove - herunder, at der genplantes, at dyr og planter i videst muligt omfang beskyttes og at skovarbejderne arbejder under rimelige forhold, får en ordentlig løn samt nødvendig uddannelse og anbefalet sikkerhedsudstyr.

Ligeledes har Hübsch en ambition om i produktionen kun at anvende tekstiler, der er bæredygtigt fremstillet og ikke indeholder giftige eller allergifremmense stoffer af nogen art. Ambitionen er, at der fra 2022 kun anvendes Oeko-Tex tekstiler i produktionen.

Også i forbindelse med virksomhedens lækre Lifestyle-serie, som omfatter blandt andet håndcreme, opvaskemiddel og håndsæbe har man i Hübsch krav til materialerne, idet slutprodukterne skal være helt og aldeles fri for parabener og syntetiske farvestoffer. Derudover er det et krav, at mindst 95% af planteindholdet er organisk, ligesom emballagen skal være 100% genanvendelig.

Lokalsamfund

I fohold til lokalsamfundet sigter Hübsch efter i videst muligt omfang at anvende lokale forretningspartnere, ligesom man på flere måder støtter lokalsamfundet blandt andet med sponsorater til eksempelvis sportsklubber og velgørenhedsarrangementer.

Leverandører

Hübsch stiller altså krav til deres leverandører - blandet andet om at materialer skal være bæredygtige. Og i det hele taget vil man først og fremmest samarbejde med leverandører, der har samme høje standarder som Hübsch selv. Dette betyder blandt andet, at man sigter mod at have et ret tæt forhold til leverandørerne, som man i øvrigt ønsker har implementeret BSCI-kontrol på fabrikkerne. BSCI-kontrol er et system, der støtter virksomheder i løbende forbedring og sikring af gennemsigtighed i arbejdsforholdene.

Sortiment

Hübsch designer, udvikler og producerer møbler og boliginteriør på højt plan. Det fulde sortiment omfatter blandt andet større møbler som sofaer, vitrineskabe, borde og reoler i minimalistisk design og afdæmpede lækre farver. Der designes og fremstilles også flot nordisk brugskunst og andet super lækkert boligtilbehør - herunder tepotter, potter, ure, rammer, julepynt, skærebrætter, glas, bestik, fade og køkkentekstiler som karklude og viskestykker. Hos NORU har vi valgt at kaste os over sidstnævnte - altså brugskunst og boligtilbehør - fordi det passer perfekt ind i vores øvrige sortiment.

Julepynt i høj kvalitet

Det er svært lige her at fremhæve enkelte produkter eller produktgrupper fra NORU's Hübsch-sortiment, for alle vores håndplukkede og nøje udvalgte produkter er simpelthen så lækre, at det er svært at vælge imellem dem. Dog synes vi hos NORU, at super lækker julepynt er en varegruppe, som ofte ikke får så megen opmærksomhed. Og her udmærker Hübsch sig ved at fremstille vanvittig lækker julepynt i ordentlige materialer som keramik og papir. Farverne er de velkendte afdæmpede farver fra Hübsch, og dermed emmer julepynten af kvalitet og elegance. Se f.eks. de super smukke grankogler og julestjerner i papir og de helt enkle og virkelig lækre keramiktal, som egner sig fantastisk til adventskalendere.

Her taler vi om helt særlig julepynt, der er i en klasse for sig!

Også de øvrige varegrupper...

...fra Hübsch fortjener i dén grad omtale her - se f.eks. de fantastisk smukke skærebrætter i terazzo og lækkert akacietræ, der ikke alene tager sig vildt godt ud i køkkenet, men også er nærmest geniale både som skærebrætter og til servering af eksempelvis tapas, småretter, pålæg, oste, brød osv. Også de lækre glas - bl.a. til champagne, rødvin og hvidvin - fortjener opmærksomhed. De fås i øvrigt både i klart glas og med en fin grå tone, der passer flot til moderne service og bestik og gør sig ret flot på middagsbordet.

Se alle vores virkelig skønne Hübsch-produkter her på siden og klik dig ind på de enkelte varer for at få yderligere information og mulighed for at bestille.