Kakaopulver

Kakao - til sød forkælelse
Velkommen til NORUs spændende udvalg af mixet kakaopulver, der omfatter både NORUs egen super lækre Verdens Bedste Kakao, spændende kakaopulvere fra Barú og dejligt velsmagende kakaopulver fra KAV.
Mixet kakaopulver er helt grundlæggende blot en blanding af ren ægte kakao og sukker, men almindeligvis tilsættes også mælkepulver, supplerende smagsgivere - f.eks. vanilje eller hvid chokolade - og andet til blandingen, så man får et fint kakaopulver, som er let og hurtigt at lave en virkelig lækker kakaodrik af!

Viser 1-8 af 8 element(er)

Kakao

Kakao kommer fra frøene af de store kakaobælge, der vokser på træet Theobroma Cacao. Frøene indeholder lidt mere end 50% fedt - kakaosmør - som anvendes i bl.a. chokolade, og som i øvrigt er eneste kakao-smagsgiver til hvid chokolade. Det resterende af frøet indeholder den mørke bitre kakao, som anvendes til varme og kolde drikke samt i mørk og lys chokolade.

Mange oplever, at en kop kakao giver velvære og tankemæssig klarhed. Dette skyldes nok især, at kakao indeholder stofferne theobromin og koffein, der virker opkvikkende på centralnervesystemet, samt øger blodtryk og puls en smule. Desuden har kakao en afslappende virkning på bronkierne i lungerne og i tilgift endda en vanddrivende effekt. Kakao har altså sundhedsfremmende egenskaber, og de værdifulde frø har gennem historien af samme årsag - og også på grund af kakaoens yderst delikate smag - været brugt som betalingsmiddel i Mellem- og Sydamerika, ligesom de også blev ofret til guderne. I det hele taget går kakaoens historie meget langt tilbage i tiden, og vil du gerne vide mere, er der masser af læsestof på nettet derom.

NORUs kakaopulvere

Hos NORU har vi nøje udvalgt det bedste kakaopulver til dig:

Verdens bedste kakao fra NORU
NORU’s eget virkelig lækre kakaopulver, Verdens Bedste Kakao, er GMO-frit, fint, let og ikke for sødt! Det har den helt rette balance mellem sukker, kakao og øvrige smagsstoffer, og pulveret er tilsat mælkepulver og skal derfor blot tilsættes varmt kogt vand ved tilberedningen. Det er en kakao, der formår at henrykke de fleste, og den er yderst populær hos NORUs kunder! Prøv den!

Kakao fra Barú

Fra fantastiske Barú kan vi til byde dig en række meget spændende kakaopulvere:

  • Cocoa Mocha Drinking Chocolate er en helt speciel julekakao, der kun sælges i en begrænset periode. Her er tale om en helt fantastisk blanding af chokolade og kaffe, der tilberedes med varm mælk - og måske toppes med skumfiduser?

  • Salty Caranmel Hot Chocolate er en super lækker kakao tilsat små stykker saltet karamel. Den tilberedes med varm mælk - og toppes måske med cremet pisket fløde?

  • Swirly Chocolate & Figurines er en delikat kakao med små figurer af belgisk chokolade, der smelter, når du tilsætter varm mælk til pulveret. Denne herlige kakao fås i to størrelser - med hhv. 250 gram og 1.500 gram!

  • White Chocolate Latte er et skønt kakaopulver, som er tilsat små hvide belgiske chokoladefigurer, der smelter, når pulveret tilsættes varm mælk.

  • Flyffy Marshmallow Chocolate er et fint og yderst velsmagende kakaopulver, som overrasker ved at være tilsat bittesmå indbydende skumfiduser.

  • 64% Dark Hot Chocolate er et suverænt lækkert mix med højt kakaoindhold. Fantastisk til dem, der holder af kakao med god og intens smag af mørk chokolade.


Kakao fra KAV
NORU forhandler tre dejlige kakaopulvere fra KAV, som er yderst populære og smager intet mindre end vidunderligt. De tre kakaopulvere skaber glæde hos både børn og voksne med deres intense smagskombinationer og dejlige eftersmag.

  • Hot Cacao French Vanilla er et udsøgt kakaopulver, der giver en vidunderlig aromatisk smagsoplevelse af kakao og fransk vanilje. 

  • Hot Cacao White Chocolate er et lidt anderledes og spændende kakaopulver med lækker, sød og mild smag af kakao og hvid chokolade.

  • Hot Cacao Truffle Mixt er det lækreste kakaopulver med en dejlig smag af både sød og let bitter chokoladetrøffel. 

Se alle vores spændende kakaoer nedenfor. Og velbekomme!