Cocktailglas

Her finder du vores smukke udvalg af cocktail fra flere kendte mærker. Vi har glas til diverse drinks, cocktails og shots. Du finder glas i flere farver, former og størrelser samt glas fra flere kendte mærker. Så find glasset til din næste cocktail lige her.

Viser 1-24 af 27 element(er)

Skal du dække op til stor fest eller servere lækre drikkevarer på mest elegante måde? Så skal du have fat i de flotte cocktailglas. Et flot glas kan hurtigt være prikken over i’et, når du gør klar til gæsterne ankommer. Og både store og små vil nyde deres drikkevarer lidt ekstra, når de kan drikke dem af de smukkeste glas.

Præsenter dine drinks, shots og cocktails i cocktailglas

Store og dybe eller høje og slanke? Cocktailglas kommer i mange forskellige former, og de er hver især tilpasset en særlig drink, cocktail eller et shot. Derfor kan det være en god ide, at du har forskellige glas, der passer til de drikkevarer, både du og dine nærmeste nyder mest.

Forskellen på en drink og en cocktail er antallet af ingredienser, hvor en cocktail ofte er mere kompleks og indeholder flere forskellige ingredienser på én gang. Nogle af de mest populære cocktails er blandt andet:

  • Daiquiri
  • Dark’n’Stormy
  • Mojito
  • Pina Colada
  • Whiskey Sour

Skal du lave en lækker Cosmopolitan til damerne, eller er der flere, der gerne vil smage din hjemmelavede Brambles, kan du med de rette cocktailglas gøre oplevelsen endnu bedre.

Dæk op til en festlig aften

Skal du have gæster, er det altid en god ide, at du gør lidt ekstra ud af bordet. Med flotte tallerkener, servietter, pynt og lys, kan du hurtigt sætte stemningen for en både hyggelig og festlig aften. Du kan også sætte smukke cocktailglas på bordet, hvis du vil servere lækre drikkevarer til dine gæster på en elegant måde.

Drikkevarerne smager måske ens, om du serverer dem i almindelige glas eller cocktailglas, men oplevelsen bliver bare lidt mere særlig, hvis du hiver flotte drinksglas frem. Og så kan I også nyde de spændende smagsnuancer, som det oprindelig er tiltænkt. For mange drinks og cocktails er lavet til særlige specialglas, der fremhæver det bedste ved drikken.

Server børnenes drikkevarer i flotte drinksglas

Det er ikke kun de voksne, der nyder en god drink eller cocktail, når de er serveret i flotte glas. Du kan også glæde de mindste, hvis du serverer deres drikkevarer i cocktailglas – så længe de er en alder, hvor de ikke risikerer at tabe glassene på gulvet.

Sodavand og saft bliver langt mere spændende at drikke, hvis de mindste kan sippe af de flotte glas, ligesom de ser de voksne gør ved bordet. Det får børnene til at føle sig en del af selskabet, hvor de også bliver forkælet med flot service.

Hav et godt udvalg til hjemmebaren

Det er en god afslutning på en hyggelig aften, når du kan ryste en cocktail sammen ved din egen hjemmebar. En hjemmebar kræver ikke meget udover nogle gode flasker, flotte glas og udstyr til at lave både cocktails og drinks. Du kan have et flot barbord stående i stuen, eller du kan finde sagerne frem, når der er gode venner eller familie på besøg.

Uanset hvad, vil du glæde selskabet, når du fremtryller velsmagende drikkevarer til store som små. Og har du de rigtige glas at servere i, bliver der kræset for smagsoplevelsen.