Håndklæder

Gå på jagt i vores lækre udvalg af håndklæder i et hav af forskellige størrelser og materialer. Vi har både gode hverdagshåndklæder og luksus håndklæder der kan skabe den helt rigtige spa stemning hjemme på dit eget badeværelse. Så uanset hvad du mangler til at tørre hænder og krop i, så finder du det her.

Viser 1-24 af 61 element(er)

Der er intet så skønt som at kunne svøbe et lækkert, blødt håndklæde om sig når man kommer dampende ud af et varmt bad. Det perfekte håndklæde skal helst være dejligt tykt og vamset og have en rigtig god sugeevne. Fuldstændig som du kender det fra hoteller og spa steder.

Men der findes også et hav af andre håndklæder og her hos NORU gør vi vores bedste for at have så bredt et udvalg som overhovedet muligt.

Valg af materiale til håndklædet

De fleste håndklæder du kan købe, er lavet i bomuld eller bomuldmix. Det er en meget udbredt stofvalg, da fibrene har en virkelig god sugeevne og bomuldsfrotté virkelig er dejlig vamset.
Men det er ikke så bæredygtigt valg, og da det er den mest udbredte stofmateriale er der virkelig stor forskel på god kvalitet og dårlig kvalitet.